Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1606. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16041605160616071608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

Senmisin Serdar abi
    way way way

tabi ki bildin, eferin sana!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huutame

hayır ben değilim...

Latife ediyorum hocam ciddiye almayın. İmzanızda araç bilgileriniz gözüküyor zaten.

Araç bu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-degil-degistirme-amali-73567439/detay/

Ben 20'den fazla vermeyi düşünmüyorum ancak araç sahibi de 21'den aşağı bırakmıyor. Onun da acelesi yok benim de, bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

quote:

Orijinalden alıntı: Huutame

hayır ben değilim...

Latife ediyorum hocam ciddiye almayın. İmzanızda araç bilgileriniz gözüküyor zaten.

Araç bu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-degil-degistirme-amali-73567439/detay/

Ben 20'den fazla vermeyi düşünmüyorum ancak araç sahibi de 21'den aşağı bırakmıyor. Onun da acelesi yok benim de, bekliyoruz.

ciddiye aldığımdan değilde köfteyi çakmamışım...

stilin resimleri gündüz çekilseymiş daha iyi olacaktı...

• arkadaşlar bugün 2004 model stiloya bakıcam temizse almayı düşünüyorum.araçta kaza yok ama boya var dediler araç 106 binde atiker tüplü tüp tank ve fiyat olarakta 15.500 tan kapıyı açtılar. araca bakarken önce şuralarına bak diye tavsiyeleriniz varsa acil bekliyorummm???????????
  • arkadaşlar bugün 2004 model stiloya bakıcam temizse almayı düşünüyorum.araçta kaza yok ama boya var dediler araç 106 binde atiker tüplü tüp tank ve fiyat olarakta 15.500 tan kapıyı açtılar. araca bakarken önce şuralarına bak diye tavsiyeleriniz varsa acil bekliyorummm???????????
  • Tüm Stil severlere iyi geceler.

Arkadaşlar bir konuda yadımınıza ihtiyacım var Stilim için Piranha Encore 7 navigasyon cihazı aldım. Double din için çerçeve de aldım. henüz stilime montaj etmedim. resimlerde görüldüğü gibi çerçeve ve Double arasında boşluk var burayı dolduracak uygun çıtayı veya çerçeveyi nerden temin edebilirim. bu tür sıkıntı yaşayan varmı veya sorunu çözebilen var mı?

STILO FOREVER :)

• Tüm Stil severlere iyi geceler.

Arkadaşlar bir konuda yadımınıza ihtiyacım var Stilim için Piranha Encore 7 navigasyon cihazı aldım. Double din için çerçeve de aldım. henüz stilime montaj etmedim. resimlerde görüldüğü gibi çerçeve ve Double arasında boşluk var burayı dolduracak uygun çıtayı veya çerçeveyi nerden temin edebilirim. bu tür sıkıntı yaşayan varmı veya sorunu çözebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansabu -- 7 Mart 2012; 23:12:14 >
  • selamlar stilo kullanıcıları ;

uzun zamandır araç arıyorum.aklımda olan modeller astra,focus,accent era . fakat aşağıdaki ilandaki aracı görünce deyim yerindeyse aklım şaştı.çok acayip bir araç fakat kullanan hiç bir tanıdığım olmadığı için araç ile iglili bilgiye sahip değilim . sizler ban bu konuda yardımcı olup astra - focus a göre kıyas yapabilirseniz ziyadesiyle memnun olurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-dynamic-cam-tavan-full-lpg-77888612/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

selamlar stilo kullanıcıları ;

uzun zamandır araç arıyorum.aklımda olan modeller astra,focus,accent era . fakat aşağıdaki ilandaki aracı görünce deyim yerindeyse aklım şaştı.çok acayip bir araç fakat kullanan hiç bir tanıdığım olmadığı için araç ile iglili bilgiye sahip değilim . sizler ban bu konuda yardımcı olup astra - focus a göre kıyas yapabilirseniz ziyadesiyle memnun olurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-dynamic-cam-tavan-full-lpg-77888612/detay/

yazılanlar doğru ise baktırıp hemen al derim. kaçmayacak bir araç, fiyat süper... ben daha az donanımlısına 20 verdim 1 ay önce,

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

yazılanlar doğru ise baktırıp hemen al derim. kaçmayacak bir araç, fiyat süper... ben daha az donanımlısına 20 verdim 1 ay önce,

bir sene önce aynı bende senin gibi aranırken stile denk geldim çok kişi alma şöyle olur alma böyle olur felan dediler.Fiat servisinde stilin eğitimine gitmiş servis teknik uzmanı arkadaşım var ona danışmıştım şuan piyasada bulacağın fiyat donanım ve kalite olarak en iyi araba dedi.Hatta gidip beraber aldık 1 senedir kullanıyorum çok memnunum ne astra ne focus hyundai yi saymıyorum bile bu arabının konforunun güvenliğinin yanından geçemez.hele sky ın keyfi çok farklı. biraz nazik özenle binersen kesinlikle canını sıkmaz kolay kolay arıza vermez. Yalnız tek kötü yanı var alt devirlerde hantal. e sonuçta ralli yapmıyoruz. sormak istedğin sorular olursa pm atabilirsin.

• çok iyi be
  • Merhabalar siteye yeni üye oldum bende fiat stilo alacağım ama güzel ve donanımlısı bulamadım aşağıdaki ilanda araç 167000 de ve "Motor 10 üzerinden 7 dir.. 100-150tl ye giderilebilinen Motor" şeklinde bi açıklama yapmış satıcı arkadaşımız özellikle bu ilanda ki araç için yorum ve önerdiğiniz cam tavan stil O varsa çok sevinirim.İlgi ve alakanıza teşekkürler şimdiden.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tertemiz-bir-arac-kacirmayin-78187758/detay

bu araca bakacak bursadaki bi oto tamircisi arkadaşım. bakalım ilandaki gibiyse eğer alacağız nasip olursa.

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Max. 20.000 TL lik araç bakıyorum. Aşağıdaki ilan karşıma çıktı. Sizce ne kadara alsam zarar etmem? Bu modelin piyasası nedir? Acilen yardımcı olabilirseniz yarın gidip arabayı göreceğim. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager_08

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Max. 20.000 TL lik araç bakıyorum. Aşağıdaki ilan karşıma çıktı. Sizce ne kadara alsam zarar etmem? Bu modelin piyasası nedir? Acilen yardımcı olabilirseniz yarın gidip arabayı göreceğim. Saygılar

Link yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager_08

Özür dilerim. Linki veriyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2006-orj-53000-km-degisen-kaza-boya-leke-ariza-yok-tertemiz-78591874/detay

Araba güzel temiz duruyor, km'si de az ama ben olsam 1.6 Active ya da Dynamic alırdım (ki öyle yaptım kendime 62.000 de 1.6 Active aldım)

1.4 olması sorun değil derseniz araba tertemiz, fiyat biraz fazla..

• selam stılocular
    bir sorum olacak.bir ara bir arkadaşım anlatmıştı.oku oku bulamadım.
    konu şu tuşları neyle nasıl beyazlatıyoruz.şu kapıdaki tuşlarda sanki yapışkan varmış gibi durumu neyle gideriyoruz.basit bir malemeydi ama deneme yanılmayla hatalı birşey yapmak istemiyorum.
    bilgisi olan varsa paylaşsın.şimdiden teşekkürler.
    sakın stilinizden vazgeçmeyin.sonra arasınız.
    buda benim bir tecrübem .paylaşayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayvanc

selam stılocular
    bir sorum olacak.bir ara bir arkadaşım anlatmıştı.oku oku bulamadım.
    konu şu tuşları neyle nasıl beyazlatıyoruz.şu kapıdaki tuşlarda sanki yapışkan varmış gibi durumu neyle gideriyoruz.basit bir malemeydi ama deneme yanılmayla hatalı birşey yapmak istemiyorum.
    bilgisi olan varsa paylaşsın.şimdiden teşekkürler.
    sakın stilinizden vazgeçmeyin.sonra arasınız.
    buda benim bir tecrübem .paylaşayım dedim

Alihsan agbi nasılsın gecenlerde ben söktüm hepsini sıcak suya yatırıp silerek temizledim biraz ugrastırıyor ama sonuc güzel
  • canaksyum merhaba.
    kızımız napıyor umarım iyidir.ben sana dnecem
  • 
Sayfa: önceki 16041605160616071608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.