Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1584. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu günlerde bende bir stilo almayı düşünüyorum(önceliklii olarak 3 kapı 1.6 dinamik modeli). O yüzden stilo kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Cevaplandırırsanız çok sevinirim çünki forumun çoğunu okudum gerçekten bilgili abilerimiz var.

1) Aracın yakıtı nasıl diğer 1.6 lara göre çok mu yakıyor (Biraz araştırdım genel sorun o gibi gözüküyor). Deneyen arkadaşlar varsa biraz bilgilendirebilir mi?

2) Skywindow modeli çok güzel ama çok arıza veriyor mu. Birde araç içinde titreme sesi felan geliyor mu skywindow dan

3) Kronik bir sorunu yok gibi gözüküyor ama ben ginede soruyum öle sürekli verdiği bir arıza var mı?

4) Yol tutuşu nasıl stilonun

Açıkcası biraz da kafam karışık çünki civic le stilo arasinda kaldım . 2000 2002 arası civic lerle kafa kafaya piyasası. Stilo hem tasarım hem donanım yönünden daha çok hoşuma gidiyor ama içimden bi ses te civic ten şaşma diyor. Civic çilere soruyorum şaşma diyolar hem piyasası yok hem parçası pahalı hemde zor satarsın değer kaybeder diyorlar. Stiloya bakıyorum bu tipte bir araba ağzına kadar donanımla dolu bir araba..................

Açıkcası kafam çok karısık. Şu 10 gün içinde bi araba almam lazım karar veremedim bi türlü. Lütfen biri bana yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: crazysouthern

cihan bey. çok havalı olmuş. ne kadara maloldu? kadranı tamamen değiştiniz herhalde?

adana buluşmasıne zaman? osmaniyelileri kabul edermisiniz. misafir olarak katılalım?

Şimdi yazarım ama evle papaz oluruz.

Ne demek Osmaniye'li Başımızla beraber tabiki bekliyoruz amacımız katılımcı sayısını artırıp iyi bir buluşma yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacuteam05

Arkadaşlar hepinize selamlar

Bu günlerde bende bir stilo almayı düşünüyorum(önceliklii olarak 3 kapı 1.6 dinamik modeli). O yüzden stilo kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Cevaplandırırsanız çok sevinirim çünki forumun çoğunu okudum gerçekten bilgili abilerimiz var.

1) Aracın yakıtı nasıl diğer 1.6 lara göre çok mu yakıyor (Biraz araştırdım genel sorun o gibi gözüküyor). Deneyen arkadaşlar varsa biraz bilgilendirebilir mi?

2) Skywindow modeli çok güzel ama çok arıza veriyor mu. Birde araç içinde titreme sesi felan geliyor mu skywindow dan

3) Kronik bir sorunu yok gibi gözüküyor ama ben ginede soruyum öle sürekli verdiği bir arıza var mı?

4) Yol tutuşu nasıl stilonun

Açıkcası biraz da kafam karışık çünki civic le stilo arasinda kaldım . 2000 2002 arası civic lerle kafa kafaya piyasası. Stilo hem tasarım hem donanım yönünden daha çok hoşuma gidiyor ama içimden bi ses te civic ten şaşma diyor. Civic çilere soruyorum şaşma diyolar hem piyasası yok hem parçası pahalı hemde zor satarsın değer kaybeder diyorlar. Stiloya bakıyorum bu tipte bir araba ağzına kadar donanımla dolu bir araba..................

Açıkcası kafam çok karısık. Şu 10 gün içinde bi araba almam lazım karar veremedim bi türlü. Lütfen biri bana yardım etsin

Merhaba,

Civiv kullanan civiv, stilo kullanan stilo der normal siz reel verilere bakın kıyaslamayı siz yapın mesela;

1- Kasa yapısı
    2-Donanım
    3-Yedek parça
    4-Servis

şunu kimse inkar edemez ki stilonun donanımları civic'i geçer.Yedek parça olayını dememe gerek yok stilonun farı 113 TL civici'in farını araştır en azından. Stilonun motor aksamı parçalarının neredeyse tamamı Marea,Bravo,Doblo,Albea ile aynı zaten aman aman sorun çıkaran bir motoru yok.
    Stildeki SKYWINDOW olayı zaten hiç bir arabada yok
    Trafikte fark yaratmak istiyorsan bakışların senin üzerinde olmasını istiyorsan stilo 3D almanı tavsiye ederim.Bu benim aracım ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-fiat-stilo-3k-dynamic-full-full-46-000-km-29014175/detay/

• Senin siparişler geldikten sonra;

Mehmet Abarth Erener, desek yanlış olmaz herhalde
  • stilock arkadaşım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Haklısın bu tür arabalarda çok da fazla düşünmeyeceksin üstünde. Birisine karar verip gözünü kapatacaksın yoksa işin içinden çıkamazsın bugün bunu anladım sayende

Bir sorum daha olacak. Yol tutuşu nasıl stiloların virajlarda gven veriyormu kendine

Bu arada araban çok güzel ama benim bütçe pek uygun değil. En fazla 18.500 19.000 bin lira çıkabilirim. Senin arabayı görmüştüm çok da hoşuma gitti ama bütçem yetişmiyor diye koymadım buraya. Bi mahsuru yoksa senin neden sattığını sorabilirmiyim. Belliki arabaya baya masraf yapmışsın sıfır gibi araba çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacuteam05

stilock arkadaşım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Haklısın bu tür arabalarda çok da fazla düşünmeyeceksin üstünde. Birisine karar verip gözünü kapatacaksın yoksa işin içinden çıkamazsın bugün bunu anladım sayende

Bir sorum daha olacak. Yol tutuşu nasıl stiloların virajlarda gven veriyormu kendine

Bu arada araban çok güzel ama benim bütçe pek uygun değil. En fazla 18.500 19.000 bin lira çıkabilirim. Senin arabayı görmüştüm çok da hoşuma gitti ama bütçem yetişmiyor diye koymadım buraya. Bi mahsuru yoksa senin neden sattığını sorabilirmiyim. Belliki arabaya baya masraf yapmışsın sıfır gibi araba çok güzel.

Yol tutuş 10 numara 1250 kg kasa var
    5 kişilik aile olduk c-max almak istiyorum , acelem yok. Bendeki donanımları 18-19 milyarlık stile koyduğunda zaten istediğim fiyatı geçer inan.

• HAYIRLI CUMALAR
  • arkadaslar foruma yeni üye oldum. birmotta 120.000 bakımı yaptıran varsa neler değişiyor ve ne kadar tutuyor bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdoğan26

arkadaslar foruma yeni üye oldum. birmotta 120.000 bakımı yaptıran varsa neler değişiyor ve ne kadar tutuyor bilgi verebilir mi?

STILO FOREVER :)
  • günaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Orijinalden alıntı: hdoğan26

arkadaslar foruma yeni üye oldum. birmotta 120.000 bakımı yaptıran varsa neler değişiyor ve ne kadar tutuyor bilgi verebilir mi?

STILO FOREVER :)

Hocam bilgi için sağol. bir de fiyat konusunda bilgi verebilirsen çok iyi olur.

• Günaydın,

hdoğan26, bu kontrollerde nelerin değişip değişmemesi hususu var o yüzden net fiyat oluşturamayız .(servislerin aldığı işlçilik maliyeti de değişiyor) en sağlamı servisi arayıp sorman.
  • Selamlar,

Araba özellikle 2-3 ve 4. viteste 2000-2400 devir/dakika aralığında gaza yüklenince sağa sola sallanarak hızlanıyor; sanki bozuk zeminde gidiyormuş hissi veriyor.. Motor yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum ama devir artınca bu sarsıntı kesiliyor. Ar Servis'e götürdüm Ankara'da bindi kullandı usta ama farkedemedi sorunu halbu ki geçen arkadaş kullandı o ben söylemeden farketti..

Şanzıman takozu falan gibi bişeylerden olur diye düşünüyorum, tecrübe eden var mı daha önceden?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Selamlar,

Araba özellikle 2-3 ve 4. viteste 2000-2400 devir/dakika aralığında gaza yüklenince sağa sola sallanarak hızlanıyor; sanki bozuk zeminde gidiyormuş hissi veriyor.. Motor yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum ama devir artınca bu sarsıntı kesiliyor. Ar Servis'e götürdüm Ankara'da bindi kullandı usta ama farkedemedi sorunu halbu ki geçen arkadaş kullandı o ben söylemeden farketti..

Şanzıman takozu falan gibi bişeylerden olur diye düşünüyorum, tecrübe eden var mı daha önceden?

Teşekkürler..

Takoz,Denge çubuğu, salıncaklara baktır derim.
  • quote:

Senin siparişler geldikten sonra;

Mehmet Abarth Erener, desek yanlış olmaz herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Selamlar,

Teşekkürler..

Takoz,Denge çubuğu, salıncaklara baktır derim.

Bugün biraz daha tecrübe edeyim dedim, 2000 ile 2600 arası hatta, yokuş aşağı olmayan koşullarda 4. viteste özellikle araba sağa sola sallanıyor resmen, ateşleme sorunu değil kesinlikle sanki motor rezonansa giriyor...

Biraz netten araştırdım başka araçlarda da olabiliyor bu tarz şikayetler ama kimse emin konuşamamış..

Can sıkıcı..

• kandiliniz kutlu olsun, Allah hayırlı dualarınızı kabul etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

kandiliniz kutlu olsun, Allah hayırlı dualarınızı kabul etsin.

Allah razı olsun. Amin.
  • 
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.