Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1583. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sibop kapakları genelde calınıyor benimkileri de götürmüsler.ebay üzerinden çin den kilitli sibop kapagı aldım.kargoyla beraber 8tl filan tuttu.
     STILO FOREVER :)

• Hayırlı olsun, artık zor çalınır yalnız sende alyan anahtarı yanında bulundurmazsan sende zor sökersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyno

Aşağıdaki aracı Ankara Kartaş Fiat bayisi satıyor. Fiyatı en son 16.000 yaptılar. Söylediklerine göre araç orijinal 85000 km'de. Araçta 3 parça boya var kaput ve sol çamurluk serviste değişmiş. 1.6 dynamic modeli. ASR ESP var sunroof yok. Tartarini lpg takılmış. Alaşım cantların birinin orta göbek kapağı yok. Şoför tarafındaki kumanda düğmelerinin üzeri çizik. Deri direksiyon biraz yıpranmış. Koltuklar, döşemeler ve kapı içi döşemeleri sağlam. Fren disklerinde nokta nokta pas lekesi var. Arabada manuel klima var.

Linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-stilo-1-6-dynamic-lpg-li-52071315/detay/

1. Fiyatı uygun mu?
    2. Diskler silinirse düzelir mi?
    3. Disk ve balata fiyatı ne kadar?

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not: Tramere göre Ağustos 2010'da 2224 tl lik kazası var.

Bu araç ilk dynamiclerden. Cruize Control, Park , yağmur sensörü , Dijital klima yok :) Bana kalırsa başka araca bak.

• Cüneyt abinin dün stiline F1 Korna taktık ses süper oldu.
  • malesef maksimum bütçem o. istanbul dışından ve sunrooflu model düşünmüyorum. verdiğim linktekiler arasında kararsız kaldım stilo sahiplerinden fikir alabilirsem sevinirim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjune

merhabalar arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum ve her defasında stilolara takılıp kalıyorum.yaklaşık 20000 tl kadar bütçem var sahibinden com da birkaç araç beğendim.en çok mavi olan ı beğendim sadece jantlarını değiştirmek gerekecek sanırım:) yorumlarınızı merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-cok-temiz-orjinal-fiat-stilo-76-000-km-de-50791695/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-dynamic-1-6-kirmizi-tek-kapi-49511775/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2003-stilo-1-3-dynamic-100-000-km-51155179/detay/

slmlar,veridğiniz linklerdeki kırmızı araç bana aitdir,stilo sahibi olupda tanıyan arkadaşlar bilirki binmek amacında olduğum için tek lira masrafındna kaçmadan 3 bin liralık masraf yaptım 1-2 ay içinde

• multiwagon düşünüyorum, yalnız yakıtla ilgili tereddütlerim var. multiwagon güzel bir aile arabasına benziyor fakat yakıtı nasıl? bilen biri yardımcı olabilir mi? lpg'li benzinli veya 1.9 jtd olanların yakıt bilgileri lazım.
  • Adana'da dün akaryakıt istasyonunda 5 kapı siyah stilo sahibiyle tanıştım sitemize davet ettim bakalım.
    En iyisi site adresi ve kendi telefon numaralarımızın yazdığı küçük davetiyeler hazırlamak.
  •  STILO FOREVER :)

ARTIK ADANA ABARTH'SIN
  • ABARTH'MAYALIM

• hayırlı günler, Cihan abi hayırlı olsun, kanatları ne zaman monte ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

hayırlı günler, Cihan abi hayırlı olsun, kanatları ne zaman monte ediyorsun?

Hayırlı günler hocam,

az kaldı biz mehmetle pervane düşünmüştük ama
  • Hocam Adana için bir buluşma tertip edeceğiz ne zaman geleceksin ? İstiyoruz ki iyi bir ve bol katılımcı olsun sizlerden de bu konuda destek rica ediyorum yolda gördüğünüz stiloları durdurup davet edin.
  • abi inşallah bi aksilik olmazsa temmuz 3-4 gibi oradayım, kısmet olursa katılmak isterim
  • arkadaşlar merhaba. bugün 2005 model activ stilomu muayeneye soktum. el freni sağ %20 ile ağır kusur olarak gözüktü. geçemedim. bulunduğum ilde el freni sağ telini bulamadım ve uyduramadım:). çorumu aradım servisi. şaseden baktı ellerinde olmadığını hatta türkiyede de olmadığını, fiyatının 200 tl olduğunu ve italyadan sipariş verebileceğini söyledi. sonra dönerim size dedim. netten baktım 2001-2004 modellere göre olanı var ve 30 tl, 2005 model yok. . acaba bu benim stiloya olur mu? ayın 1 ine kadar muayene yapmam gerek uzun yola çıkacam. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • S.a arkadaşlar stilo sunu satmak isteyen varmı birtane almaya karar verdim eğer düşünen olursa isrtibata geçelim.
  • günaydın.

speedystop hosgeldin.bütceni ve nasıl bir stil aradığını yazarsan daha yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erener0101

günaydın.

speedystop hosgeldin.bütceni ve nasıl bir stil aradığını yazarsan daha yararlı olur

Hoşbulduk :) 17-18 bin ve açıkır tavanı olması en büyük aradığım özellikleri
  • cihan bey. çok havalı olmuş. ne kadara maloldu? kadranı tamamen değiştiniz herhalde?

adana buluşmasıne zaman? osmaniyelileri kabul edermisiniz. misafir olarak katılalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazysouthern -- 22 Haziran 2011; 12:54:25 >
  • 
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.