Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1582. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar yeni bir sıkıntı baş gösterdi araçta
    araç engine foult uyarısı veriyor ve arıza lambasını yakıyor.
    daha sonra araçta gaza basıyorsun ve araç gaz yemiyor sanki vites boştaymış gibi.
    aynı zamanda bu sorun olduğunda rölantide çok yükseliyor ve motor çok aşırı derecede titremeye başlıyor.
    bazen kontağı aç kapa yapıyosun düzeliyo 1-2 km bir şey yok sonra tekrar yapıyo.
    bazen bir yapıyo ve hiç geçmiyor. araç tüplü hem tüpte hemde benzinde aynı sıkıntıyı yapıyor.
    ilginç taraf araç geçen aynı sıkıntıyı sürekli yine yapıyodu. sanayiye gittim aracı ustaya verdim akşam geç saatte sıkıntıyı oda gördü. yarın ben bilgisayara bağlatayım dedi ve bağlattı tabi 1 gün sonra arabada arıza yok gibi çalışmaya başladı ve bilgisayarda bir arıza göstermedi. ustalar beyinden şüpheleiyor. ama daha servise gitmedim gidersem ne olacak bilmiyorum varsa önerileriniz bekliyorum iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Orijinalden alıntı: storm350

quote:

buyur kardeşim aracın linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ici-disi-tertemiz-46562790/detay/

satıcı ile konuştum cuma günü gidip görücemarabayı beğenirsem servis e gösterip alıcam kısmetse ama arabayı beğenmessem tabikide senin aracını düşünürüm güzel bir araç.
    arabayı alırsam bir kaç sorum olabilir sana .

Teşekkürler.

Jantı dışınında Araç diri ve temiz duruyor. Hakkında hayırlısı olsun.

an itibari ile denizliden gelmekteyim aracın sahibi denizliye gitmeden ısrarla telefonda sorduğumda sadece ön sağ camurluk değişik başka bir kusur yok demişti. ama arabayı servise ekspertize soktuğumda kaportada sağ taraf komple boyalı macunlanmış cekiclenmiş. sağ çamurluk değişik sol çamurluk boyalı ön tampon ve farlak değişik cıkınca lifte kaldırıp şaseye ve motora baktırma gereği duymadan kontrolü durdurttum. bütün günüm mahvoldugunamı yanıyım harcadığım paraya mı yanıyım sabah vardiyadan cıkıp gittim şimdi 10 da tekrar işe gideceğim uykusuz kaldığımamı yanıyım şaşırdım ama bana ders oldu bir daha il dışından araba bakmıyacağım.

• storm350 bahsettiğiniz araç bu linkteki araç mı? arkadaşı bilmem tanımam ama bazen birönceki sahiplerine güvenerek alınan araçlarda satarken bu problemler çıkabiliyor, buna benzer olayları birkaç defa daha duydum buradan, şimdi paranoyak oldum:) ya ben de satarken böyle birşeyle karşılaşırsam ne yaparım diye kara kara düşünüyorum bazen, durumu bilmeyen satıcı ve müşteri açısından zor bir durum. Allah gönlünüze göre versin.

Dün baskı balatayı değiştim, işçilik +parça toplam 350 tuttu ama değdi doğrusu, debriyaj inanılmaz yumuşadı, yolda giderken çıkan hafif cıyırtı sesi kesildi, alt devirde araba daha atik oldu, ama baskı artık ağlıyordu birkaç gün daha değişmesem kesin yolda bırakırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürçek

iyi akşamlar yeni bir sıkıntı baş gösterdi araçta
    daha sonra araçta gaza basıyorsun ve araç gaz yemiyor sanki vites boştaymış gibi.
    aynı zamanda bu sorun olduğunda rölantide çok yükseliyor ve motor çok aşırı derecede titremeye başlıyor.
    bazen kontağı aç kapa yapıyosun düzeliyo 1-2 km bir şey yok sonra tekrar yapıyo.
    bazen bir yapıyo ve hiç geçmiyor. araç tüplü hem tüpte hemde benzinde aynı sıkıntıyı yapıyor.
    ilginç taraf araç geçen aynı sıkıntıyı sürekli yine yapıyodu. sanayiye gittim aracı ustaya verdim akşam geç saatte sıkıntıyı oda gördü. yarın ben bilgisayara bağlatayım dedi ve bağlattı tabi 1 gün sonra arabada arıza yok gibi çalışmaya başladı ve bilgisayarda bir arıza göstermedi. ustalar beyinden şüpheleiyor. ama daha servise gitmedim gidersem ne olacak bilmiyorum varsa önerileriniz bekliyorum iyi geceler.

Evet beyler sorun çözüldü sorun gaz kelebeği bozuk
    Servis yenisine 1500 TL fiyat çekti tabi bende hemen sanayinin yolunu tuttum şansıma bir tane pert stilo denk geldi ve hemen ustala üstündeki kelebeği söktük ve sorun çözüldü tabi parçacı yenisinin fiyatını bilmediğinden pazartesi hallderiz dedi bakalım bize kaç para girecek yine iyi akşamlar

• quote:

quote:

Servis yenisine 1500 TL fiyat çekti tabi bende hemen sanayinin yolunu tuttum şansıma bir tane pert stilo denk geldi ve hemen ustala üstündeki kelebeği söktük ve sorun çözüldü tabi parçacı yenisinin fiyatını bilmediğinden pazartesi hallderiz dedi bakalım bize kaç para girecek yine iyi akşamlar

hocam gaz kelebeği tamir edilebilir durumda ise çıkmaya para vermeyin, diğer forumda gaz kelebeği tamiri yapan bir arkadaş var onunla irtibata geçebilirsiniz. daha olmadı orada çıkma kelebek satan arkadaş vardı, yanlış bilmiyorsam 200tl istiyordu.

• quote:

quote:

serdar bey, pertteki stilo ile alakalı sorum olacaktı. bende airbag arızası var. sağ yolcu koltuğunun içindeki sensör arızalıymış. pzt gidince sorarmısınız. ellerinde varmı ve kaça satarlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

storm350 bahsettiğiniz araç bu linkteki araç mı? arkadaşı bilmem tanımam ama bazen birönceki sahiplerine güvenerek alınan araçlarda satarken bu problemler çıkabiliyor, buna benzer olayları birkaç defa daha duydum buradan, şimdi paranoyak oldum:) ya ben de satarken böyle birşeyle karşılaşırsam ne yaparım diye kara kara düşünüyorum bazen, durumu bilmeyen satıcı ve müşteri açısından zor bir durum. Allah gönlünüze göre versin.

Dün baskı balatayı değiştim, işçilik +parça toplam 350 tuttu ama değdi doğrusu, debriyaj inanılmaz yumuşadı, yolda giderken çıkan hafif cıyırtı sesi kesildi, alt devirde araba daha atik oldu, ama baskı artık ağlıyordu birkaç gün daha değişmesem kesin yolda bırakırdı.

Evet linkteki araç kardeşim bende kötü niyetli demiyorum ama bence arabanın gecmişini nekadar bilirsen bil ekspertiz raporu almalı insan sonuçta bir dünya para verip alıyorsun,ben şahsi görüşümü söylüyorum ben 1. derece yakın akrabamdan dahi alsam aracımı yetkili servise gösteririm.
    Eşeğimi sağlam kazığa bağlarım her zaman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ici-disi-tertemiz-46562790/detay/

satıcı ile konuştum cuma günü gidip görücemarabayı beğenirsem servis e gösterip alıcam kısmetse ama arabayı beğenmessem tabikide senin aracını düşünürüm güzel bir araç.

Teşekkürler.

an itibari ile denizliden gelmekteyim aracın sahibi denizliye gitmeden ısrarla telefonda sorduğumda sadece ön sağ camurluk değişik başka bir kusur yok demişti. ama arabayı servise ekspertize soktuğumda kaportada sağ taraf komple boyalı macunlanmış cekiclenmiş. sağ çamurluk değişik sol çamurluk boyalı ön tampon ve farlak değişik cıkınca lifte kaldırıp şaseye ve motora baktırma gereği duymadan kontrolü durdurttum. bütün günüm mahvoldugunamı yanıyım harcadığım paraya mı yanıyım sabah vardiyadan cıkıp gittim şimdi 10 da tekrar işe gideceğim uykusuz kaldığımamı yanıyım şaşırdım ama bana ders oldu bir daha il dışından araba bakmıyacağım.

keşke arabaya bakmaya gitmeden önce şase numarasını alıp tramerden sorgulatsaysınız. arabanın ciddi bir hasarı vea kazası varsa tramerden çıkıyor.

• Hayırlı sabahlar
  • Hayırlı sabahlar.
  • günaydın iyi haftalar
  • günaydın arkadaşlar
  • Akşam Mehmet'in yanına uğrayacağım Vehbi de gelecek varmı gelen??
  • Günaydın. Arkadaşlar
  • herkese selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
  • merhabalar arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum ve her defasında stilolara takılıp kalıyorum.yaklaşık 20000 tl kadar bütçem var sahibinden com da birkaç araç beğendim.en çok mavi olan ı beğendim sadece jantlarını değiştirmek gerekecek sanırım:) yorumlarınızı merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-cok-temiz-orjinal-fiat-stilo-76-000-km-de-50791695/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-dynamic-1-6-kirmizi-tek-kapi-49511775/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2003-stilo-1-3-dynamic-100-000-km-51155179/detay/

• Hayırlı Cumalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjune

merhabalar arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum ve her defasında stilolara takılıp kalıyorum.yaklaşık 20000 tl kadar bütçem var sahibinden com da birkaç araç beğendim.en çok mavi olan ı beğendim sadece jantlarını değiştirmek gerekecek sanırım:) yorumlarınızı merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-cok-temiz-orjinal-fiat-stilo-76-000-km-de-50791695/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-dynamic-1-6-kirmizi-tek-kapi-49511775/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2003-stilo-1-3-dynamic-100-000-km-51155179/detay/

hayırlı cumalar.

hosgeldiniz bütceniz yeterse size tavsiye edecegim extra donanım olarak üst düzey bir stil
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-fiat-stilo-3k-dynamic-full-full-46-000-km-29014175/detay/

veya caner arkadasımızın aracını tavsiye ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-seninle-benim-aramda-buyuk-bir-fark-war-34551452/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: crazysouthern

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

keşke arabaya bakmaya gitmeden önce şase numarasını alıp tramerden sorgulatsaysınız. arabanın ciddi bir hasarı vea kazası varsa tramerden çıkıyor.

tramerde sorgulattım kardeşim aracın her hangi bir kazası gözükmüyordu.

• Aşağıdaki aracı Ankara Kartaş Fiat bayisi satıyor. Fiyatı en son 16.000 yaptılar. Söylediklerine göre araç orijinal 85000 km'de. Araçta 3 parça boya var kaput ve sol çamurluk serviste değişmiş. 1.6 dynamic modeli. ASR ESP var sunroof yok. Tartarini lpg takılmış. Alaşım cantların birinin orta göbek kapağı yok. Şoför tarafındaki kumanda düğmelerinin üzeri çizik. Deri direksiyon biraz yıpranmış. Koltuklar, döşemeler ve kapı içi döşemeleri sağlam. Fren disklerinde nokta nokta pas lekesi var. Arabada manuel klima var.

Linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-stilo-1-6-dynamic-lpg-li-52071315/detay/

1. Fiyatı uygun mu?
    2. Diskler silinirse düzelir mi?
    3. Disk ve balata fiyatı ne kadar?

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not: Tramere göre Ağustos 2010'da 2224 tl lik kazası var.

STILO FOREVER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyno -- 17 Haziran 2011; 12:58:56 >

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.