erenerde hazır yapılmış var karbon kaplı hemde yanılmıyorsam ilanı sahibinden.com da var bak istersen.
Linkini verdiğim ürünü aldım.
Erenerin sahibinden verdiği ilanlarda yoktu. Az daha önce haberim olsaydı onu alırdık. Hiç uğraşmazdık iyi olurdu.
ilan buydu 50942327 neyse sağlık olsun dostum.double nasıl bisey aldın linki veya resmi var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
ilan buydu 50942327 neyse sağlık olsun dostum.double nasıl bisey aldın linki veya resmi var mı?
yurt dışından. standart d. din yani herhangi bir araba için üretilmemiş. navigasyonlu 6.3 inch. henüz elime geçmedi. şuan istanbulda. yarın öbür gün gelir. gelince resmini koyarım.
Herkese günaydın.
günaydın
quote:
Orijinalden alıntı: crazysouthern
Herkese günaydın.
Günaydın, Pazar günü Allah kısmet ederse buluşma yapacağız geliyorsun değilmi?
herkese selamlar, abi daha yakında yok mu bir toplanma felan pazar günü adanada değilim perşembe mesaiden sonra olabilir mi tabi herkese uyarsa?
quote:
Orijinalden alıntı: stilock
quote:
Herkese günaydın.
Günaydın, Pazar günü Allah kısmet ederse buluşma yapacağız geliyorsun değilmi?
İsterdim ama, bu aralar pazarlar dahil yoğun çalışıyoz. Öğretmenlikten yemciliğe terfi ettik. :) şu sıralar buğday eleme zamanı olduğundan memlekette dükkandan ayrılamıyorum.
torpaam geliyorum birazdan
herkese merhaba. arkadaslar elimde bulunan orjinal mp3 calarlı teybi acil olarak 375 e satıyorum.düsünen olursa tel numaram:5079525748
HAYIRLI CUMALAR
abarth'maya az kaldı
İyi günler arkadaşlar
çerçevemiz geldi. yalnız bir sorunuzmuz var. çerçevenin içindeki boşluk çok büyük. teybimiz standart double din ebatında. çerçevenin içine konulunca hem yandan hemde üstten 1 cm kadar boşluk kalıyor.
ne yapmam lazım?
birde fotoğraf nasıl yükleniyordu?
quote:
İyi günler arkadaşlar
çerçevemiz geldi. yalnız bir sorunuzmuz var. çerçevenin içindeki boşluk çok büyük. teybimiz standart double din ebatında. çerçevenin içine konulunca hem yandan hemde üstten 1 cm kadar boşluk kalıyor.
ne yapmam lazım?
Hayırlı olsun.
Olmayacağını işlem yapman gerektiğini yazmıştım Bu malzemeleri temin edersen daha iyi işçilik çıkarırsın. Kolay gelsin
1-sun-fix macun 2-Falçata 3-Zımpara 4-Gravür set 5-Kaplama için folyo
quote:
dostumhttp://imageshack.us/ buraya üye olup resimleri önce buraya yüklemen lazım.daha sonra donanıma yaz yazarken yukarda image yazan yere basıp imageshack den aldıgın direk linki arasına eklemen lazım.yaw anlatırken bile yoruldum be
quote:
Orijinalden alıntı: stilock
quote:
İyi günler arkadaşlar
ne yapmam lazım?
Hayırlı olsun.
Olmayacağını işlem yapman gerektiğini yazmıştım Bu malzemeleri temin edersen daha iyi işçilik çıkarırsın. Kolay gelsin
1-sun-fix macun 2-Falçata 3-Zımpara 4-Gravür set 5-Kaplama için folyo
Teşekkür ederim.
Yazdığınız 5 şeyden sadece zımpara ve falçata nın ne olduğunu biliyorum. bi uygulamaya başlayalım. sorun olursa tekrar sizi rahhatsız ederim.
Bu arada cihan bey, sizinle mutlaka tanışmam gerek, sistematik ve mantıklı bir insansınız.
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
quote:
dostumhttp://imageshack.us/ buraya üye olup resimleri önce buraya yüklemen lazım.daha sonra donanıma yaz yazarken yukarda image yazan yere basıp imageshack den aldıgın direk linki arasına eklemen lazım.yaw anlatırken bile yoruldum be