arkaya değil de benzin kapağının olduğu yere ama diğer tarafa (sol tarafa) da yapabilirsin..
topragım benim yazıyı hatırlıyormusun plakanın üstünde işte orada olacak yine yazı aynı yerde ama harf aralığı kısalacak ve logolar olacak kenarlarda
beyaz üzerine krom, yakın renkler olunca boğar belki..denersin yine toprağım
Ben anca yaza gelebilicem kısmetse o tarafa ama bakarsınız bir is cıkar o bolgeye de gelmis olsam atlayıp gelicem mutlaka
Canooo sende mi arabayı beyaz yaptırıcan , ne kıskanc adamsın ya
toprağım mail geldi siparişle ilgili....
ürün, 21.01.2011 tarihinde stoklarımızda olacaktır. Dilerseniz ürünün teslimatını bekleyebilir yada bu ürünün siparişiniiptal edebilirsiniz.Gecikmeden dolayı özür dileriz.
Mua, beyaz harika yaa..düşünüyorum walla
topragım simdi geldim arabanın yanından ins yarın islem bitiyor.banda gelmis mail bekleyelim zaten alıstık beklemeye. muammer her zaman her vakit bekleriz dostum. bi arkadasla tanıstım bosch car ın yanında yıkamacıdaydı.davet ettim siteye.tekin abi kendisi 5k stili var.
günaydın.cihan abi o beyaz jantı düsünmeye basladım yaw.canerde daha önce tavsiye etmisti.
Stillimi satmak zorundayım :( Full paket 3K metal gri Skywindow deri koltuklar 1.6 dynamic..ilan yapmadım daha
hayırdır onur yaw?
askerden geldim. işleri yoluna koyup alacam yeni stil. 2008'de 8 ay kullandım adana'nın her yerindeydim sürekli geziyordum stilo'nun zevkine doyum olmuyor. Yakın zamanda görüşrüz inşallah...
stilo_373 hayırlısı olsun bekleriz her zaman görüsmeye.
1100 for-x
Babacıgımızın işleri sıkıntıdaydı.kendi aracını satıp benim stillle takılıyordu.simdi ise kendine merco alacakmıs benimkini satıp :/ bende honda crx bakınıyorum :(
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
hayırdır onur yaw?
hadi hayırlısı onur.jantları satarsan talibim bak
stiloya özel mp3 çalar
STİLOLARIMIZ İÇİN KENDİ EL İŞÇİLİĞİM OLAN USB'DEN SD KARTTAN MP3 ÇALAN AUX GİRİŞİ OLAN MÜZİK ÇALARIMI SUNUYORUM. BEĞENİCEĞİNİZİ UMUYORUM. TORPİDODA OLAN MODELİNİDE YAPICAZ. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.