Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1525. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15231524152515261527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese meraba arkadaşlar ben de ilk aracımı alacağım inşallah, üni den beri hayalimde stilo 3k vardı. Yani sonunda ben de bir stilo 3k alıp aranıza katılmak istiyorum İzmir'deyim, acaba İzmir'de satılık 3k stilo'su olan var mı? Teşekkür ederim.. kolay gele.
  • Emre hoşgeldin..nasıl bir stiL arıyosun? buarada illa izmirden olmak zorundamı?
  • sanalalem cok hos olmus mp3nasıl yaptıgınıda acıklarsan yararlanan olacaktır.
    emre hosgeldin.ins gönlüne göre bi stil bulursun.izmirden pek arkadasımız yok ama ilan linki verirsen yorumlarımızı yaparız.
  • toprağım napıyosun yaw, bitti mi senin stiLin işi...
    yok mu temizinden bir stiL, Emreye bulalım.. İZmirlileri sewerim..yardımcı olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afiLi_01 -- 21 Ocak 2011; 11:50:09 >
  • topragım kısmetse bugün bitecek.ögleden sonra gidip bakacam alıp gelebilirim.topragım seninkini verelim sen zahmet etme ben jantları söker götürürüm
    saka bi yana arkadasın bütcesi nedir incelediği ilan var mı bunları bilsek yardımcı oluruz yaw ne demek.
    ama aldıktan sonra da foruma bekleriz devamlı ona göre emre.cok tavsiye ettiğimiz arac oldu soran arkadaslara ama belli süre sonra kayboldular, aldılar mı almadılar mı onu bile bilmiyoruz.
  • benimki ömürlük artık toprağım Cihan abi niyaptı waz mı geçti satmaktan?
  • o zman boya islemine baslayalım topragımcihan abinin stili duruyor
  • yaw topragım kanıma girdiniz bu jantı düdünüorum ama stilde nasıl durur acep??

• benimkini boyatabiliriz her an...

walla toprağım güzel olur ama bi ihtimal lastikler 50 yanak olduğundan dolayı ufak görünebilir... takıp bakmak lazım..
  • Çok saolun arkadaşlar stilo sahipleri hep çok samimi, içten galiba, çok güzel :)

@erener0101 Yok ya tecrübe konuşur, hele bi alayım hem muhabbete hem de stille ilgili sorularıma maruz kalabilirsiniz ^^ gerçi iş yüzünden akşamları girebiliyorum, öğretmenim bu arada.

Dedim genciz, çoluk çocuk da yok benim için en iyi tercih olacak diye düşünüyorum. İşte bütçe 18000-19000e kadar, max 90bin km de( aşağısı daha makbul tabi), temiz, sıralı lpg li bi stil bakıyorum. bikaç baktığım vardı, linklerini de koyacağım. İzmir, Isparta, Antalya buralarda olabilir gerisi benim aracı teminim açısından zor. Tekrar çok teşekkürler yardımlarınız için..
  • Emre nerde ne öğretmenisin?? bende öğretmenim afyonda.. sana buluruz güzel bir stiL
  • toprağım naptın beyaz güwercini aldın mı
  • topragım aldım güvercini resimleri eklicem cihan abiyle aldık.jant bulduk yarın gidecem taktırmaya
  • buyrun taza taze(masallah deyin)

• toprağım deli olmuş yaaa.... ama jant işini hallet bian önce...bu hiç olmamışşş
  • toprağım audi'lerin jantları da stiLlerinkine benziyor... onlarda çok güzel.. bak istersen, çakmaları wardır..
  • Caner
    Stil manyak olmus,yarin bendeki resimleride ekleyecegim
    Emre aramiza hosgeldin
  • İzmir Kemalpaşa da bilgisayar öğretmeniyim 3. sene bu yıl, teftişi de atlattık rahatım, stil i almaya manen hazırım yani ama krediyi çektikten sonra altın hesabına yatırdık sermayeyi acemi işi, derken çoturt diye düştü altın, şimdi bikaç lira çıkmasını bekliyorum bakalım, bu arada beyaz stilo çok güzelmiş, hayırlı olsun (maşallah ) :)

edit:
    Teşekkürler stilock, forumdaki stilolular arasına da katılırım inş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_z3 -- 21 Ocak 2011; 20:11:42 >
  • ewet cihan abi içim gitti benimde... bunda bi de akrep olsa ne deli olur beee

umarım buluruz Emre sanada... war mı ilanlarına baktığın arabalar falan??
  • Evt var birkaç tane linklerini veriyorum :

1 . 2005 96000km Sarı LPG Full
    Aynısının güncel hali 16.500 TL

2 . 2005 Füme 63000km Benzin 18.500TL Full(Sky yok)

3. 2003 Kırmızı 95000km Benzin 17.900TL

4. 2004 85000km Sarı LPG 19.100TL

5. 2003 98000km Kırmızı Benzin 16.000TL

6. 2004 11000km Sarı LPG 18000TL

7. 2004 62.000Km BuzGri LPG Full 17.500TL

Şimdiye dek gözüme takılanlar bunlar, hepsinin artısı eksisi var ama karar veremedim, ilanlar hala yürürlüktemi onu da bilmiyorum [en sonuncusu 1.5 senelik ilan :)], netleştireyim , arayıp konuşacağım.

• 
Sayfa: önceki 15231524152515261527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.