Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1526. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezgin foruma hoşgeldin diyelim öncelikle. Bu airbag hatası için. Daha önce bende de yandıydı bi kaç kez. Koltuk altındaki sokettten kaynaklanıyor. Elimle kablolarla oynayınca sönmüştü. Bi elektrikçiye gidip temizlettirip klipslettirirsen sorun olmaz. Ben elleyip uyarı sönünce ilgilenmemiştim sonrada...
    Arka koltukların altında da var ama sorun büyük ihtimalle yolcu koltuğun altındakindendir.
  • günaydın.
    valla sanki yeni arabaya binmis gibi oldum.cihan abiyle bi jant begendik bugun onu ve yeni lastikleri taktıracam.uygun fiyata jant bulduk benimkileride alacak.simdilik onla idare ederim.düserse orjinalini alırım.topragım audı ler 5 bijon yaw.
    xenonları filan taktı cihan abi gercekten bambaska oldu stil.
    CİHAN ABİYE NE KADAR TESEKKÜR ETSEM AZDIR.BENDEN DAHA COK İLGİLENDİ VE UGRASTI.HER SEY İÇİN TEKRAR TEKRAR TESEKKÜRLER ABİ.TABİ DAHA BİTMEDİ YAPACAKLARIMIZ.Bİ GÜN EVDEN KOVACAKLAR VALLA
  • hayırlı olsun hemşerim çok güzel olmuş, farları da siyaha boyatabilirsen çok güzel olur, bir de naçizane fikrim panjurlardaki krom pek güzel durmuyor, sadesi daha hoş durur.
  • hemsom farları yeni aldım.simdilik böyle kalsın dedim ızgaralar zaten petek siparis ettim.bakalım zamanla yapacaz bi seyler.
  • farların parlaklığını farkettim, bana da lazım aslında sol far buğu yapıyor ve far ayar motoru çalışmıyor, senin aldığın farlarda ayar motoru da var mı üzerinde ve kaça aldın ikisini?
  • sinsed den aldım üzerinde motor yok.eski farlardaki motorarı taktık.ikisini yılbasında indirimleri vardı 210 tl ye aldım.su anda 230 tl filan.
  • alacagım jant bu arkadaslar.aksam oldugu icin resim pek belli degil

• Herkese Merhaba Arkadaslar,

Mehmet Araba gercekten mukkemel olmus , Masallah , Allah nazardan kazadan beladan korusun.

Bu deneme icin takılan jant 18" mi ?? Oda cok hos duruyor ama bir onceki resimde ekledigin Ford Focus ST jantına benzeyeni de denemeni tavsiye ederim.
  • Emre aramıza hosgeldin insallah gonlune gore bir arac bulursun.

Izmir den ilanını ekledigin Sarı Stilo uzun zamandır satılmaya ugrasılıyor , yanlıs hatırlamıyorsam yakın gecmiste yeni birisi almıstı onu simdi tekrar satılmak isteniyor. Bu durumu goz onune almanı tavsiye ederim. Izmir den ilanı yer alan diger siyah jantlı arac icinde aynı durum gecerli oda alındı satılıyor yada uzun zamandır satılamıyor. Diger araclar hakkında bilgim yok ama gerekli arastırma yapılır. Cok uzun surmeden yararlı bilgilere ulasırız.

Prensib olarak bilmedigin yada tanımadıgım arac hakkında yorum yapmam.

Sana tek bir arac tavsiye edicem , ayırdıgın butcenin biraz uzerinde ama %100 kefil olacagım ve her platform da TURKIYE'nin en temiz ve en dolu aracı diye lanse ettigim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-fiat-stilo-3k-dynamic-full-full-46-000-km-29014175/detay

ilanda yer alan , burada da aramızda bulunan degerli buyugumuz Cihan abimizin aracı.

Burada yada diger sitedeki tum stilo kullanıcılarına sor Cihan abiyi yakınen tanırlar , arabasını bilirler.

Kalın Saglıcakla,

• jantları taktırdım bugun

• Tavsiyelerin için çok teşekkürler bunları bilmiyordum göz önünde bulunduracağım, gösterdiğin stilo da çok güzelmiş ama benim bütçeyi baya aşıyor, Allah sahibine bağışlasın :) neyse biraz daha araştıracağız artık, tekrar çok sağol..
  • Beyaz çok yakışıyor tek kapıya. Fakat jantlar mat olsaydı sanki daha iyi olurdu...
  • toprağım gözün aydın bitti sonunda... hayırlı olsun

ruhsat işini napacan?
  • nasipse bende ilk aracımı alacağım, şuan araştırma aşamasındayım. alacağım araç dizel olsun istiyorum. stilonun dizelini önerir misiniz? piyasada ve ilanlarda pek rastlmayamadım. yakıt tüketimi, motor ömrü, performans nasıldır. stiloda kullanılan dizel motor multijet değilmiş. kaç valf biliyor musunuz? şöyle ateş kırmızısı ve skywindowlu birtane bulsam hemen yönelicem ama piyasada göremedim var mı bildiğiniz?
  • ARKADAŞLAR MERHABA, BENDE ESKİ STİLO KULLANICIYDIM.

ELİMDE ESKİ ARAÇTAN KALAN KULLANICI EL KİTABI VAR. İHTİYACI OLAN ARKADAŞ VARSA PM ATABİLİR. ANKARA' DAYIM. ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentilmen

ARKADAŞLAR MERHABA, BENDE ESKİ STİLO KULLANICIYDIM.

ELİMDE ESKİ ARAÇTAN KALAN KULLANICI EL KİTABI VAR. İHTİYACI OLAN ARKADAŞ VARSA PM ATABİLİR. ANKARA' DAYIM. ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM.

Tşk. ederiz. Yeni araç aldınız mı?
  • günaydın.eywalla topragım.bugun gidecem ruhsat için.
  • günaydın... kolay gelsin toprağım..

Cihan abi noldu o iş, war mı bi ses?
  • toprağım ızgaralar gelmiş kargodaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

günaydın... kolay gelsin toprağım..

Cihan abi noldu o iş, war mı bi ses?

Yalan oldu
  • 
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.