sahatay63, sanırım şanlıurfadasın. şanlıurfada öğretmen olan arkadaşımız da war aramızda. fahoge nickli kendisi. onunda stiLosu war. istersen onunla irtibata geçip inceleyebilrsin stiloyu. ayrıca ilanda werdiğin stilo güzel temiz görünüyor ama bana kalırsa almışken dinamic versiyonunu we skywindowlu olanlarını incele derim...
günaydın herkese, dün ilandaki aracı bizim sitenin karşısında gördüm, hatta urfada ilk defa gördüm bu stili, ben 5 adet var sanıyordum demekki 1 tane daha varmış:) eğer arkadaş isterse yardımcı olabilirim bakarız arabaya.
Beyler benim aracımdaki teyp bozuldu (cdyi takıp çıkaran parça kırılmış olabilir) cdyi oturtturunca çalıyor, tamir için götürdüm adam açtı ben bunu yapamam dedi, Bu sitede Orjinal fiat navigasyonlu teyp takan arkadaşlar var, Satan veya Satın alabilicağim yer varmı?
double din lerde analog tv- digital tv seçenekleri oluyor. analog tv nin nasıl çalıştığı biliniyor. digital tv olayı nasıl? bilen arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...
buda benim stilo'mdu ne yazıkki pert oldu :(
quote:
Orijinalden alıntı: crazysouthern
herkese iyi akşamlar...
double din ile alakalı bir sorum olacaktı.
double din lerde analog tv- digital tv seçenekleri oluyor. analog tv nin nasıl çalıştığı biliniyor. digital tv olayı nasıl? bilen arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...
Günaydın,
Dijital tv şu an TR'de yok. Olacağı ihtimalide zayıf.
günaydın arkadaslar..topragım msj atmıstım ona ama cevap gelmedi.
stilo_373 adanadan mısın?
Herkese Merhaba arkadaslar,
Mehmet abi bu baya baya canavar oluyo :) yakın zamanda bende sky bakımı icin komple sokturucem sanırım.
Halil aga Allah hakkında hayırlısını nasip etsin , Skoda guzel arabadır , ama fazla kilometreli ve sirket arabası almamanı tavsiye ederim. On takımlarında sıkca sorun oluyor.