double din lerde analog tv- digital tv seçenekleri oluyor. analog tv nin nasıl çalıştığı biliniyor. digital tv olayı nasıl? bilen arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...
Günaydın,
Dijital tv şu an TR'de yok. Olacağı ihtimalide zayıf.
cevap için teşekkür cihan bey.
araştırmaya devam ediyorum.
evet Adanada'nım
quote:
Orijinalden alıntı: stilo_373
evet Adanada'nım
biz adanada ne buluşmalar yaptık ya nerelerdeydin sen
arkadaşlar merhaba bende 2004 model bir stilo alarak aranıza katıldım
çorumdan halil hocanın arabasını aldım 4gündür kullanıyorum gerçekten çok keyifli
yalnız cumartesi aracı yıkattım yıkamacıdan çıktıktan sonra ''aırbag fauller'' diye bir uyarı verdi ogünden beri devam ediyor bu uyarı çıkıyor ve peşindende stop yazıyor
konu hakkında bilgisi olan varmı kafadan servise gitmek istemiyorum
arkadaşlar arasında still arayan varsa bi bakabilir diye veriyorum .ilanın şahsımla ilgili hiç bir durumu yoktur.. belirteyimde kimsenin aklına birşey gelmesin ..fena durmuyor,gerçi klima manuel ama ...ben dijitalini tercih ederdim doğrusu ancak düşünen olursa diye.. halil hocam hayırlı olsun satış ,inan iş şimdiden sonra başlıyor temiz bir araba aramakla..İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gönlüne göre olur... birde stile beyaz gerçekten çok yakışmış, şimdiden kazasız belasız sürüşler dileyelim. birde nacizane fikrim jantların altı sarı kalmayacak sanırım, kırmızı olsa daha hoş olur gibi .arkadaşlarda fikrini belirtirse en iyisine karar verelim ..buradaki bir çok arkadaşın hayalidir bu şekilde bir stil toplamak ama malesef maddi durumlar bir çoğumuzu engelliyor,b,zde bu şekilde toplamış sayılırız hepberaber..
quote:
Orijinalden alıntı: sezginc1
çorumdan halil hocanın arabasını aldım 4gündür kullanıyorum gerçekten çok keyifli
yalnız cumartesi aracı yıkattım yıkamacıdan çıktıktan sonra ''aırbag fauller'' diye bir uyarı verdi ogünden beri devam ediyor bu uyarı çıkıyor ve peşindende stop yazıyor
herkese iyi geceler
sezgin aramıza hoşgeldin.... halilin araba 10 numara arabadır hayırlı olsun.. airbag hatasını soketlerden dolayı yapar, soketleri kontrol et düzelir...
arkadaşlar arasında still arayan varsa bi bakabilir diye veriyorum .ilanın şahsımla ilgili hiç bir durumu yoktur.. belirteyimde kimsenin aklına birşey gelmesin ..fena durmuyor,gerçi klima manuel ama ...ben dijitalini tercih ederdim doğrusu ancak düşünen olursa diye.. halil hocam hayırlı olsun satış ,inan iş şimdiden sonra başlıyor temiz bir araba aramakla..İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gönlüne göre olur... birde stile beyaz gerçekten çok yakışmış, şimdiden kazasız belasız sürüşler dileyelim. birde nacizane fikrim jantların altı sarı kalmayacak sanırım, kırmızı olsa daha hoş olur gibi .arkadaşlarda fikrini belirtirse en iyisine karar verelim ..buradaki bir çok arkadaşın hayalidir bu şekilde bir stil toplamak ama malesef maddi durumlar bir çoğumuzu engelliyor,b,zde bu şekilde toplamış sayılırız hepberaber..
Sezgin yıkayıcılar koltuklara öne geriye çekerken ve altlarını süpürürken soketleri zedeliyorlar heleki bazıları kapılara su tutarken su bile kaçırıyorlar dahada kötüsü ön sağ yolcu koltuğunda ağırlık sensörü var çokta pahalı ,ön camı yıkamak için dizleri ile ön koltuğa bastırıyorlar ve bu sensörde bu nedenle arıza yapabiliyor sen sen ol yıkatırken bunlara dikkat et Stilo oldukça nazik ve elektronik bir arabadır lütfen yıkayıcılara dikkat et
günaydın. sezgin hosgeldin kazasız belasız sürüsler. muammer ins iyi olacak.beklediğime değer inş. skyı taktık fakat öndeki ilk camın ayagı kırık diye düsünüyoruz.simdilik böyle kalacak yaza baktırırım artık. stilist07 jantlar değişince o aralara boya attırırım.yazmıstım buraya arkadaslar araba bu durumdayken fikri olan varmı diye ama ses cıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: sezginc1
herkese iyi geceler
Oncelikle hayırlı ugurlu olsun diyorum.
Airbag soketlerinde bir gevseme olmustur dusuncesindeyim.
Sag ve sol koltugun altında , aynı zamanda torpido nun ust kısmında bir kapak goruceksin onu actıgın zaman icinde soketler mevcut. Tahminimce temizlik yapılırken koltuk altındakilere zarar verilmistir.
Koltuk altındaki soketleri cıkartıp elinde varsa yagsız bir sprey ile temizle ( Kontak spreyi gibi ) taktıktan sonra da bir klips yardımı ile kilitle. Artık sana sorun cıkartmayacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
günaydın. sezgin hosgeldin kazasız belasız sürüsler. muammer ins iyi olacak.beklediğime değer inş. skyı taktık fakat öndeki ilk camın ayagı kırık diye düsünüyoruz.simdilik böyle kalacak yaza baktırırım artık. stilist07 jantlar değişince o aralara boya attırırım.yazmıstım buraya arkadaslar araba bu durumdayken fikri olan varmı diye ama ses cıkmadı.
Arabanın uzerine kırmızı serit atalım
Kaza yaptım stilo'M pert oldu bende askere gidim dedim :) bi stilo alacam araştırıyorum şimdi.
askerden döndün mü?? buluruz sana bi stiL yaa... adanadaki buluşmalarımızı da iyice kalabalıklaştırırız...
stilo_373 cana gelmesinde gerisinin yeri doldurulur.caner(afili_01)geldiğinde bi bulusma ayarlarız.benim işyerim iller bankası karsısında her zaman beklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
stilo_373 cana gelmesinde gerisinin yeri doldurulur.caner(afili_01)geldiğinde bi bulusma ayarlarız.benim işyerim iller bankası karsısında her zaman beklerim.
çetos yerikkk, çay içerikk
aynen toprak
hoşbulduk arkadaşlar
yardımlarınız için teşekkürler yarın soketleri kontrol ederim
günaydın herkese
Günaydın arkadaşlar,
Sezginc1 aramıza hoş geldin, stilo almakla çok isabetli bir tercih yapmışsın .
Stilo_373 , kardeşim sen nerelerdesin şimdiye kadar Adana da bir buluşma yaptık millet bu arabaları FIAT yenimi çıkardı ,reklam filimimi çekiyorsunuz diye etrafımıza toplandı
Umarım kısa zamanda stillenirsin,bak benim 3. stilim satımmı yine gönlün stile kayıyor çünkü rahatlık ve donanımdan vazgeçemiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: stilock
Günaydın arkadaşlar,
Stilo_373 , kardeşim sen nerelerdesin şimdiye kadar Adana da bir buluşma yaptık millet bu arabaları FIAT yenimi çıkardı ,reklam filimimi çekiyorsunuz diye etrafımıza toplandı
günaydın abi... cidden o sahne unutulmazlar arasına girdi yaa... yoldan geçen arabalar bile durup soruyordu, millet balkonlara doluştu
Herkese gunaydın arkadaslar,
Cihan abim cumleni okudugum zaman su sarkı aklıma geldi " Urfalıyam ezelden gonlum gecmez guzelden"