ABİ STİLODAKİ CD CHANGERIN MARKASI NEDİR? bende changer yok, dışardan aynı markayı alsak montajı kolay olabilir mi acaba? belkide altyapı aynı olacaktır diye düşünmek istiyorum =)
markası blaupunkt
cenkay napacan cd changer'ı yaw... ona para wereceğine double taktır daha iyi..
abicim bigün seyir halinde cd değiştireyim derken giricem bir dükkana arabayla, korkuyorum =) blaupunkt cd changerlar 100 lira, eğer ürün bizimkine uygunsa src aktif olacaksa 10lu changer alırım, hem benim hayatım kurtulur, hem adamın dükkanı kurtulur =)
ne yapayım Caner hocam sıkıntı yok şükür yaşayıp gidiyoruz, burda böyle şunu yapalım bunu yapalım diyonuz benim dibim düşüyor ben yapamıyorum zamanım yok ve malum urfada pek usta da yok, kendim yapayım desem tek başıma gözüm kesmiyor, geçenlerde far sensörü ve park sensörü aldım bagajda bekliyor taktırırken heba ederler diye cesaret edemiyorum ama yarın bir araştıracağım, bir de cam filmi düşünüyorum, 15 tatilde gelemiyorum maalesef, ufaklık 1 aylık oldu, toparlanana kadar kıpırdamayalım diyoruz bahara kadar muhtemelen gelemeyeceğim Adanaya mecbur burada yaptıracağız.
fahrettin hocam hemsom sen gel yaparız be hepsini(cihan abi olmasa zor yaparız ama) far sensörü hangisini aldın ne kadara?
arkadaslar gecen cihan abiyle skyı yaparken resim cekmistik ama cihan abi yanlıslıkla silmis.bende olan sadece bunlar.
Fahrettin hocam dikkat et ufaklığa, boşwer riske atma hawalar soğuk zaten.. stiLi de her ustaya bırakma, kurcalarken bi sıkıntı çıkarırlar şimdi.. git 5-10 fazla olsun serwiste taktır bari... buarada senin yine stiLin altında.. ben 2 buçuk aydır göremiyorum bile :) sadece hayali uğraşlar buluyorum stiLim hakkında..tatilde bi gidim hepsini yapacam :)
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
fahrettin hocam hemsom sen gel yaparız be hepsini(cihan abi olmasa zor yaparız ama) far sensörü hangisini aldın ne kadara?
valla Cihan abi gibisi her stilciye lazım uzun bir süre gelemeyeceğim hoş gelsem de adanada pek duramıyorum, dolayısıyla uğrayamıyorum yanınıza ama muhakkak bigün tamir buluşmasına katılacağım inşallah. far sensörünü h.burada . com'dan aldım 50 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam markası cyclon, ne kadar verimli olur bilemiyorum bir de arıza lambası yakar mı yakmaz mı o da meçhul taktırıp deneyeceğiz bakalım.
Selam arkadaşlar bugün stilimi sattım. Stille maceramızda 2.5 yıldan sonra bitti bakalım hayırlısıyla İnşallah... Ama buraları takibe devam...:)