Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1520. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15181519152015211522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • topragım dün gittim kapıları filan sökmüsler.ancak haftaya salı carsamba filan ins biter.sağolsun ustalar parcaları sökerek boyuyorlar.boyayı gördüm wolksvagen lb9a seker beyazı yazıyor.istediğim renk.
    jant isi canımı sıkıyor.yokmu uygun fiyata jant satan yaw
  • toprak, sendekini yaptır sen önce... zaman geçtikçe etrafına bakarsın jant için...
  • Herkese selamlar!Arkadaşlar yeni stilo sahibi oldum şükür.Araca 16 inç ofsetli jant lastik aldım ve 16 jantlar aracımda küçücük kaldı :) Stilio açıkçası umduğundan büyük çıktı :) acilen aracı alçaltmam gerekiyor,sizden isteğim spor yay olarak kaç mm yay almalıyım veya kullanmalıyım? 35 mm 50 mm veya başka bir ölçü ne olmalı.Tecrübenizden faydalanıp yanlışlık yapmak istemiyorum açıkçası :) herkese saygılar.Aracımı alalı ıkı gün oldu forumda yazılanlara stilom olunca ulaşmak aklıma geldi yazılan bir çok olaya bakarak yeni bir stilo kullanıcısı olarak,kullanıcı arkadaşların söylediğini yinelemek isterim BU FİYATA BU KADAR ÖZELLİĞİ OLAN bir başka araç yok memleketimizde.Halen daha karar veremeyenler için hatırlatmak isterim :) he bu arada farkında olmadan forumu okuyunca farkına vardım karar veremeyen identiti...... nickli arkadaşımızın düşündüğü kıyı mavisi lacivert stilo yu ben almışım ÇOK PARDON :) kararsız kaldığı için çok teşekkür ederim ona ben ilanı gördüğüm gibi gidip satın aldım.Çok temiz araç çıktı maşaallah!Bir kez daha tüm STİLO kullanıcısı arkadaşlarıma sevgi saygı.Özellikle kaç mm yay takmam gerektiğini iletirseniz çok sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: megaloman39

Herkese selamlar!Arkadaşlar yeni stilo sahibi oldum şükür.Araca 16 inç ofsetli jant lastik aldım ve 16 jantlar aracımda küçücük kaldı :) Stilio açıkçası umduğundan büyük çıktı :) acilen aracı alçaltmam gerekiyor,sizden isteğim spor yay olarak kaç mm yay almalıyım veya kullanmalıyım? 35 mm 50 mm veya başka bir ölçü ne olmalı.Tecrübenizden faydalanıp yanlışlık yapmak istemiyorum açıkçası :) herkese saygılar.Aracımı alalı ıkı gün oldu forumda yazılanlara stilom olunca ulaşmak aklıma geldi yazılan bir çok olaya bakarak yeni bir stilo kullanıcısı olarak,kullanıcı arkadaşların söylediğini yinelemek isterim BU FİYATA BU KADAR ÖZELLİĞİ OLAN bir başka araç yok memleketimizde.Halen daha karar veremeyenler için hatırlatmak isterim :) he bu arada farkında olmadan forumu okuyunca farkına vardım karar veremeyen identiti...... nickli arkadaşımızın düşündüğü kıyı mavisi lacivert stilo yu ben almışım ÇOK PARDON :) kararsız kaldığı için çok teşekkür ederim ona ben ilanı gördüğüm gibi gidip satın aldım.Çok temiz araç çıktı maşaallah!Bir kez daha tüm STİLO kullanıcısı arkadaşlarıma sevgi saygı.Özellikle kaç mm yay takmam gerektiğini iletirseniz çok sevinirim :)

hayırlı olsun kardeşim Allah kazadan beladan korusun dilerim. söylemeden edemeyeceğim bu işler nasip işleri bence.kararsız kalmamın nedeni de arabanın senin nasibin olmasıymış bence.birde eskişehir de olmam aslında mesafe "ya bide serviste aracın sorunlu olduğunu söylerlerse" düşüncesi korkutuyor.birkaç kez yaşadığım için valla hiç heves kalmıyor insanda sen kalk taaa istanbullara git sonrada elin boş geri dön.stilo 3d yi daha önceden görüp bilsem o araca çok ısınmıştık aslında.
    neyse hayırlı uğurlu olsun.
    megaloman39 kardeş pm den mesaj attım bakıp yanıtlayabilirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi identitynumb -- 13 Ocak 2011; 3:28:14 >

• megaloman39 hosgeldin hayırlı olsun.yay konusunda benim bilgim yok.olanlar yazacaktır.
    dün aksam cihan abiyle benim skyı elden gecirdik önceden sıkısma vardı ama camları söktük gayet rahat ve düzgün calıstı.resimler cihan abide ekler mutlaka.skyı artık arac boyandıktan sonra üstünde takarken toplayacagız.
  • ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde seeen toprağım sana armağan ediyorum şarkıyı.. Cihan abi yok ne zamandır nette?
  • eywalla topragım darısı sana cihan abinin işyerinde işleri yoğun pek giremiyormus.
  • renk farketmez bana şuanda yaa... altımda olsun yeter...
  • kirazcıoğlu otomotivden camurluk sinyalleri aldım.benimkiler kararmıstı değişim dedim.2 adet linea için sipariş verdim ama bizimkiyle birebir aynı.stilo desen dünya para isteyecekler.2 si 15 tl kapıda ödemeli kargoyla 20 ye geldi bunlarda resimleri.

• bunu alıp tampona uygulamayı düsünüyorum cihan abiyle tabi
    bal peteği plastik ızgara
  • quote:

Orijinalden alıntı: erener0101

bunu alıp tampona uygulamayı düsünüyorum cihan abiyle tabi
    bal peteği plastik ızgara

petek ızgara aldın mı???
  • yok topragım almadım.almayı düsünüyorum.tamponun altındaki 3 bölgeye yapmayı düsünüyorum.panjuruda logosuz düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erener0101

yok topragım almadım.almayı düsünüyorum.tamponun altındaki 3 bölgeye yapmayı düsünüyorum.panjuruda logosuz düsünüyorum.

toprağım logosuz yapma... logo olsun ama ızgara petek olsun... bulursan bana da haber wersene...
  • topragım panjurun olduğu kısma yapmıcam petek.alttaki bölümlere yapacam leonlarda ve polo da filan var.
    ahanda böyle işte

• tamam toprağım, petekten bulursan bana da haber et mutlaka.. ben panjurada yapacam..logoyu da üstüne koyacam
  • topragım linki ekledim ya görmedin mi?hepsiburada.com da.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20007071&Productid=otelf8123
  • 2 tane sipariş werdim toprağım.. 15 tatilde yaparız artık beraber
  • hadi hayırlı olsun topragım.yaparız yaw ne demek
  • Eywallah erener teşekkürler,ancak 3 gündür yay konusunu bilen bir arkadaşın fikir vermemeside kötü oldu inan :) halen daha beklemedeyim.Alacağım yay helezon,35 mm yoksa 50 mm olsun diye bilgisi olan veya spor yay takan bir arkadaşın tecrubesınden muhakkak yararlanmak lazım yanlışlık 350 tl ye mal olabılır çünki :) taktık olmadı bunları alın bunu verın olayı yok spor yayda taktın iş bitti oluyor malesef :( Bu yüzden inşaallah stilo kullanıp spor yay takan bir kardeş veya arkadaşım yardımcı olur umarım!İNŞAALLAH!
  • quote:

Orijinalden alıntı: identitynumb

quote:

Orijinalden alıntı: megaloman39

Herkese selamlar!Arkadaşlar yeni stilo sahibi oldum şükür.Araca 16 inç ofsetli jant lastik aldım ve 16 jantlar aracımda küçücük kaldı :) Stilio açıkçası umduğundan büyük çıktı :) acilen aracı alçaltmam gerekiyor,sizden isteğim spor yay olarak kaç mm yay almalıyım veya kullanmalıyım? 35 mm 50 mm veya başka bir ölçü ne olmalı.Tecrübenizden faydalanıp yanlışlık yapmak istemiyorum açıkçası :) herkese saygılar.Aracımı alalı ıkı gün oldu forumda yazılanlara stilom olunca ulaşmak aklıma geldi yazılan bir çok olaya bakarak yeni bir stilo kullanıcısı olarak,kullanıcı arkadaşların söylediğini yinelemek isterim BU FİYATA BU KADAR ÖZELLİĞİ OLAN bir başka araç yok memleketimizde.Halen daha karar veremeyenler için hatırlatmak isterim :) he bu arada farkında olmadan forumu okuyunca farkına vardım karar veremeyen identiti...... nickli arkadaşımızın düşündüğü kıyı mavisi lacivert stilo yu ben almışım ÇOK PARDON :) kararsız kaldığı için çok teşekkür ederim ona ben ilanı gördüğüm gibi gidip satın aldım.Çok temiz araç çıktı maşaallah!Bir kez daha tüm STİLO kullanıcısı arkadaşlarıma sevgi saygı.Özellikle kaç mm yay takmam gerektiğini iletirseniz çok sevinirim :)

hayırlı olsun kardeşim Allah kazadan beladan korusun dilerim. söylemeden edemeyeceğim bu işler nasip işleri bence.kararsız kalmamın nedeni de arabanın senin nasibin olmasıymış bence.birde eskişehir de olmam aslında mesafe "ya bide serviste aracın sorunlu olduğunu söylerlerse" düşüncesi korkutuyor.birkaç kez yaşadığım için valla hiç heves kalmıyor insanda sen kalk taaa istanbullara git sonrada elin boş geri dön.stilo 3d yi daha önceden görüp bilsem o araca çok ısınmıştık aslında.
    neyse hayırlı uğurlu olsun.
    megaloman39 kardeş pm den mesaj attım bakıp yanıtlayabilirsen sevinirim.

identitynumb teşekkürler amin inşaallah!Mesajını okuyabıldım,Anne baba olayı için tek kapı olayı belkiii ters olabılır ama çocuk için harıka bence,çocugun yaşı ne olursa olsun arkaya atarsın ve sen aractan kalkmadıkça çocugun ters bır sey yapması ımkansızdır,çocuklu bır vatandas olarak benım tek kapıyı sevmemın sebeplerınden bırıde budur.Gidip gelme olyınıda şöyle söyleyim o kadar yolu boşa gelip gitmek tabiki dehşet kötüdür,Ancak adamla telde görüşürsün aracın scr sini ögrenırsın,5664 ten sorgulamanı yaparsın,Araç sahıbınınde durustlugune ınanırsan gelirim ama araç dediğin gibi değilse yol masrafımı geldiğimde alırım dersin :) adam aracına güvenmiyosa cevabı belli olur zaten :) ama yinede şans adam çok pişkin biride olabilir,karşılıklı anlaşmaya ve şansa kalıyor iş sonuçta,bunun içinde denemek gerekiyor kimse benım temiz aracım var sana getireyim demiyor buda kesin.Söylediklerim işine yarar inşaallah!Son olarakta 10.ve sonuncu aracım bu Stilo,abartmış gibi olmayayım ama en son kullandığım 2001 bravo,2001 honda civic 1 6 ies ten sonra resmen bu araçta dumur oldum diyebilirim.16 - 17 000 tl ye benim gibi temizini bulabilirsen,bu paraya,bu kadar donanım ve konfor müthiş!

• 
Sayfa: önceki 15181519152015211522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.