Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1519. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15171518151915201521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

STILO FOREVER :)
  • karbon fiber jant
    toprağım bu da süper ama 20000 avroymuş

toprağım seçenekleri değerlendir....adanada bunlar..

bronz

güzeeeel beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afiLi_01 -- 10 Ocak 2011; 12:18:58 >

• topragım bu kırmızı fena ama bulması zor.bu beyaz jantın kenarları krom renk.benim siyah jantlar gibi.bu jantları canlı gördüm cok hosuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

karbon fiber jant
    toprağım bu da süper ama 20000 avroymuş

topragım bu paraya jant dükkanı acarım yaw
  • toprağım seçenekleri değerlendir....adanada bunlar..

bronz

güzeeeel beyaz

• topragım bronz rengi begenmiyorum jantta.bu verdiğin ilandaki dükkana gitmiştim.eklediğin beyazı tavsiye etmişti adam benim eklediğim beyaz da vardı orda.aynısı fakat iç kollar fazla benim begendiğimin.senin eklediğin beyaz küçük duruyordu.
  • evet topragım.
  • biraz daha araştır...olmadı bunu takarsın
  • selamlar herkese, hemşerim Caner hocamın gösterdiği beyaz cant bence de çok hoş durur, hele kaliperlerde içten kırmızı kırmızı janttaki kırmızı çizgilere çok güzel gider. üstüne geçenlerde bi ilanda görmüştüm adam ön ve arka çamurluklarının bir kısmına ince kedi gözü takmış çok yakışmış (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-kazasiz-degisensiz-her-turlu-garanti-weriyorum-yeni-stiliniz-sti-36285933/detay) beyaz renge de hoş gider. bence beyaz araca siyah ve kırmızı kombinasyonlu dış aksesuarlar çok yakışıyor

• mrb hemsom.valla jant güzelde gercekten kücük duruyor.o ilandaki camurluktaki amerikan parklar mı ne deniyordu bi ara canerle bakmıstık.cok basit bisey ama cok pahalı 100 tl filandı heralde.aynı bisiklet jantlarına takılanlara benziyor.
  • Arkadaşlar Merhaba, Ali ben, Denizliden... Stilo almayı düşünüyorum, satmayı düşünen arkadaşlar varsa irtibata geçebilirler... Denizlide LPG şu an 2,29 TL. Ş.içi ortalama yakıt tüketimi nedir acaba 1,6 ların... Marea motoru olduğunu okudum, babamda şu an marea var ve ş.içi 20kr, Ş.dışı 16 kr. ancak marea 1180 kg gibi birşey olması lazım... Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
  • günaydın agalar....
  • günaydın.
    termometre hosgeldin ins stilo sahibi olursun.lpg değerleri genelde verdiğin rakamlarla aynı.senin bütcen ne kadar?ona göre satan arkadaslar yazacaktır.
  • işte sana stiL

bu nasıl toğprağım
  • on numero
    yaw topragım harbiden özledik stilleri yaw.sanki araba spariş etmisimde gelmesini bekliyorum.walla yeni araba alacakmıs gibiyim.
  • hiç sorma oprağım yaa... 2 ayı geçti, gözümde tütüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erener0101

günaydın.
    termometre hosgeldin ins stilo sahibi olursun.lpg değerleri genelde verdiğin rakamlarla aynı.senin bütcen ne kadar?ona göre satan arkadaslar yazacaktır.

En fazla çıkabileceğim rakam 18.000TL, bu arada tek kapı düşünmüyorum, sarı bir tek kapı uzun zamandır hayalim ama :-)
  • günaydın..
  • günaydın toprağım... naptın bitiyor mu hafta sonuna?
  • 
Sayfa: önceki 15171518151915201521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.