Alacağım inşallah. Şuan da limitim biraz düşük 15.500.-16.000 max çıkabileceğim para. Araştırmalara yoğunlaşıyorum kardeşim. Bulursanız, duyarsanız haber edersen minnettar olurum. Hadi Allaha emanet.
Erener Kardeş; Link adını oluşturmak için..
toprağım, arbaya car-pc yapabiliyosun ama normal pc'de biraz acemisin yaw sende
sorma topragım yaw. serxad cok tesekkürler.
günaydın agalar...
Estağfurullah erener kardeş hiç problem değil.
günaydın...
toprağımne alemde stiLin durumu
Günaydın
topragım güngectikce ilerliyor.dün konustum ustayla bugün astar atılacakmıs.astar atılacak zımparalanacak bi kat boya atılacak bi daha zımparalanacak sonra fırın boya valla kafam karıstı.kaportada buldukları bütün hataları giderdiler.bugün gidip bakacam yine.jant işini halledemedim hala.en sona bırakacagız heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
topragım güngectikce ilerliyor.dün konustum ustayla bugün astar atılacakmıs.astar atılacak zımparalanacak bi kat boya atılacak bi daha zımparalanacak sonra fırın boya valla kafam karıstı.kaportada buldukları bütün hataları giderdiler.bugün gidip bakacam yine.jant işini halledemedim hala.en sona bırakacagız heralde.
Kardeş sana neye mal olacak bu olay? Var mı bir rakam söyledimi usata?
komple boya değişimi ve kaporta ile birlikte 2200 tl dedi.2000 tlye bitirmeye calısacam artık.
hadi hayırlısı toprağım... ben gelene kadar yetiştirsin rüstem ustaya söyle de...
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
komple boya değişimi ve kaporta ile birlikte 2200 tl dedi.2000 tlye bitirmeye calısacam artık.
Hadi hayırlısı umarım dilediğin gibi olurda keyfine keyif katar. Fiyat iyi
önümüzdeki hafta sonuna kadar bitecek dediler.bende iyi olması için adamları sıkıstırmıyorum aceleye getirmemek lazım böyle seyleri. eywalla sexad tskler.
az kaldı azzz.. şu işler belli olsun da bende girecem o işlere toprağım