Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ata hocam atiker konusunda haklısın, ilgilenen arkadaşlar teşekkür ediyorum ne yapalım olsun 3 kişi atsın en azından düşünen arkadaşlarımız var...

bu arada nasip olursa bu yıl gidersem memlekete ayderin fotolarını eklerim gitmeyi düşünen arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

İzeet Hocam sanada hayırlı cumalar. Eğer inşallah Aydere gelebilirsek zaten size uğramadan geçmeyiz. Yakın mı Trabzondan? Otobüs dolmuş vardır herhalde...

hayırlı cumalar herkese. trabzondan günübirlik turlar var. ucuz maliyeti de.. arabayı sürmeye değmez oralara. bir de araba sürerken manzaradan mahrum kalma durumu var ki, girmiyorum bile o konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Orijinalden alıntı: nujman
    Trabzon ayder arası nereden baksanız 6-7 saat sürer otobüsle... 4 saat te ardeşenee varırı otobüs ardeşenden de 1,5 saat ayder sürer.

yapmayın ya. Trabzondan 180 km civarı diye okumuştum. Yanılıyor muyum?

AYDER-4 hedefine arabayla gitmek için yol tarifi
    164 km – yaklaşık 2 saat 40 dakika
    kaynak: google map

bu arada direk tur otobüsleri bi yerlere uğramadan gidiyor. sorun yok..
  • hocam trabzondan aydere 2,40 dakika ne uçaklamı gidiyor google map.
  • quote:

hocam trabzondan aydere 2,40 dakika ne uçaklamı gidiyor google map.

hocam 4 saat, burdan erzurum... 8 saate ankaraya gidiyorum ben. hesabında bi hata olmalı. ayderin yolları kötü o yüzden süre uzarsa uzar. o da maksimum 3 saatdir. günü birlik yemeli içmeli turlar gidiyor burdan. 6 -7 saat olsaydı konaklama da girerdi işin içine ama yok. aksam geliyosun.
  • Herkese hayırlı cumalar.

Arkadaşlar Karadenizimiz doğa güzellikleriyle bence Türkiyemizin en güzel yerlerinin başında gelir.Daha önce hiç kardenizi görmeyen arkadaşlarım için söylüyorum bu sene bir değişiklik yapın ve Bartın - Amasradan Sinop Samsun Ordu Trabzon Rize ye kadar gidin Mükemmel şeyler göreceksiniz. Zaten karadeniz sahil yoluda kaymak gibi oldu hem araclarınızı test edersınız:) Trabzonda Sümelaya uzungöle Rizede bahsedilen gibi AY-DER e Samsunda İlçem Bafrada Altınkaya ve Derbent barajlarına (Baraj gölünün içindeki camiyide görmüş olursunuz Haberlere falan çıkmıştı.Baraj kenarında nefis bir alabalık).off offf Gözümde tütüyo karadenizim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

quote:

Orijinalden alıntı: g.guner75

stilimi satıp sky mı alsam diyorum

sky demek hayat demek yaa.. sky'm olsun 2bin dolar borcum olsun

arıza yaptığı zaman görmek isterim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuricim

quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

quote:

Orijinalden alıntı: g.guner75

stilimi satıp sky mı alsam diyorum

sky demek hayat demek yaa.. sky'm olsun 2bin dolar borcum olsun

arıza yaptığı zaman görmek isterim seni

Şaka bir yana, cidden SKY ın keyfini ve havasını kullanmayan bilmez, fakat tabi arıza durumunda da acısnı bilmeyen bilemez düzgün ve doğru kullanımda kolay kolay bir sorun acacağını sanmıyorum... Forumda dikkatli ve bakımlı kullanan bir sürü arkadaş var yıllardır sorunsuzca kullanıyorlar Soner abi esp peşinde mesela.... Allah ikisnide olmayanlara versin..... İkisinin de faydaları var tabi arıza gibi buyuk masraflarıda, sonucta stiller her yeri elektronik donanımlara sahip her an arıza ckarbailr bir araç orneğin yolcu koltugu airbag sensoru gibi, o zaman AIRBAG de gereksiz... o yuzden herseyi goze almak lazım bazı keyifleri yasamak için...

• izzet kardeşim tamam km olarak kısa fakat bir 50-60 km çok düşük hızda kat ediyorsun düz olsa tamam da yokuş yukarı tırman babam tırman... bu yüzden süre uzuyor dediğin gibi 8 saate ankara ya gidersin ama sürekli virajlardan oluşan bir yokuşu çıkmak otobanda gitmeye benzemiyor. Fakat haklıda olabilirsin saatte 130-150 km hızla gidersen dediğin gibi giderler fakat adam yol acemisi olacak ve çevreyi izlemek te isteyecektir bunları da göz önünde bulundurursan dediğim sonuç çıkacağı kanısındayım....
  • Arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce Fıat ın sitesine kullanım kılavuzu talebinde bulunuştum adamlar ansiklopedi gibi kitap göndermişler vede türkçe teşekkürler fıat...
  • HEY GİDİ KARADENİZ
    SULARIN NE KARADIR KARADENİZ

OYNAYIN UŞAKLAR OYNAYIN GAYRI
    HORONU İBADET SAYACAK TANRI

HEYGİDİ KARADENİZ

KARADENİZ DALGA YÜKLÜ ARDARDA
    DALGALAR AĞLAR HORON BAŞLAR

HEYGİDİ KARADENİZ

HORON BİR YANKIDIR BELLEĞİMİZDE
    HORON BİR DALGADIR KARADENİZDE

HEYGİDİ KARADENİZ

BENİM CENNET KARADENİZİM GÖZÜMTE TÜTTÜ YİNE KARADENİZ DEMEK DOĞA DEMEK YEŞİL DEMEK DENİZ DEMEK YAYLA DEMEK HAMSİ DEMEK ZİGANADA FIRIN SÜTLAÇ, AKÇAABATTA KÖFTE DEMEK ,RİZEDE KURU FASULYE DEMEK KARADENİZ DEMEK MISIR EKMEĞİ,YOĞURT, FINDIK DEMEK
    KARADENİZ SEVDA DEMEK.
    KARADENİZ ÖZLEDİM SENİ EN KISA ZAMADA GİDİCEM UZUNSAÇLININ YANINA BANA ÇAY DEMLE NEJDET AĞABEY DİYECEM
    BALIK YİYECEM
    BANA DAHA FAZLA GAZ VERMEYİN ARKADAŞLAR
    GİDESİM GELDİ

• FATİH YARIN GELİRKEN STİKER GETİR MİLASA YOLLAYACAĞIM DURMUŞ KARDEŞİMİZE SÖZ VERDİM SAKIN UNUTMA
    UNUTURSAN ARKA CAMINDAKİNİ SÖKERİM ( POSTALLARINI GİYMİŞSEN BİR ŞEY YAPMAM NE OLUR NE OLMAZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 2 Nisan 2010; 15:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

FATİH YARIN GELİRKEN STİKER GETİR MİLASA YOLLAYACAĞIM DURMUŞ KARDEŞİMİZE SÖZ VERDİM SAKIN UNUTMA
    UNUTURSAN ARKA CAMINDAKİNİ SÖKERİM ( POSTALLARINI GİYMİŞSEN BİR ŞEY YAPMAM NE OLUR NE OLMAZ)

Eski şirkete ugrarsam getircem abi merak etme... havala ısındı abi ne postalı amcalara postal kalkmaz zaten ayıp

• quote:

izzet kardeşim tamam km olarak kısa fakat bir 50-60 km çok düşük hızda kat ediyorsun düz olsa tamam da yokuş yukarı tırman babam tırman... bu yüzden süre uzuyor dediğin gibi 8 saate ankara ya gidersin ama sürekli virajlardan oluşan bir yokuşu çıkmak otobanda gitmeye benzemiyor. Fakat haklıda olabilirsin saatte 130-150 km hızla gidersen dediğin gibi giderler fakat adam yol acemisi olacak ve çevreyi izlemek te isteyecektir bunları da göz önünde bulundurursan dediğim sonuç çıkacağı kanısındayım....

doğrudur hocam haklısın ne diyim,arkadaşı aradımda gecen hafta gitti, 2 saat e cıkmıslar trabzon merkezden.. senin gönlün olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

FATİH YARIN GELİRKEN STİKER GETİR MİLASA YOLLAYACAĞIM DURMUŞ KARDEŞİMİZE SÖZ VERDİM SAKIN UNUTMA

Eski şirkete ugrarsam getircem abi merak etme... havala ısındı abi ne postalı amcalara postal kalkmaz zaten ayıp

MSN LE GÖRÜŞMEDEN ÖNCE YAZMIŞTIM BU MESAJI SİLMEYİ UNUTMUŞUM PARDON
    YARIN BEN GİYMEZSEM POSTALI SEN GÖR BAK AMCA HA YOK YAHU DEDE DESEYDİN BARİ

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet1

doğrudur hocam haklısın ne diyim,arkadaşı aradımda gecen hafta gitti, 2 saat e cıkmıslar trabzon merkezden.. senin gönlün olsun

kusura bakma ya yine karadeniz inatçılığımız tutmuş ...
  • Yalçın neredesun sesin çıkmayi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: izzet1

kusura bakma ya yine karadeniz inatçılığımız tutmuş ...

Tam ben dicektim ağzımdan aldın :) toplu halde gidersek seni bırakıcam dağda ama haberin olsun! sen bizden 4 saat sonra gelirsin yaylaya.

• zaten senin hesaba göre giderseniz siz kalkarken ben varmış olurum normaldir....

mehmet abi ve ata kardeşim pm attım sizlere göz atabilirmisiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nujman -- 2 Nisan 2010; 15:54:31 >
  • quote:

zaten senin hesaba göre giderseniz siz kalkarken ben varmış olurum normaldir....

mehmet abi ve ata kardeşim pm attım sizlere göz atabilirmisiniz.?

Numan kardeşim benim fiberden aksesuar üreten bir müşterim var ona yaptırmıştım karter korumasını daha sonra orjinalini temin edince orjinalini
    takıp yaptırdığımı Fatih kardeşime hediye etmiştim
    istersen senin içinde yaptırayım ama sen çanakkale sanayi sitesinde tampon tamiri yapan fiberciye yaptırabilirsen daha iyi
    hiç bir zorluğu yok düz mukavvanın üzerine cam yünü ve polyester ile düz bir (ince) levha döktürüp 6 adet kısa vida ile tutturtabilirsin
    inanki hiç bir zor tarafı yok fiberden yapılan orjinalinden daha iyi daha mukavemetli oluyor aslında karter koruması filan değil bu parça kendini koruyamaz bırak karteri bu parçanın amacı motora alttan su ve çamur daha az girsin diyedir karter filan korumaz bakma sen adının karter koruması olduğuna

• 
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.