Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatihata

Abi taktın dimi AYDER yaylalarına sen, bana da mail gelmiş ne güzel yerlermiş meğersem.... Orada yaşayanlar yaşlanmaz vallahi....

arkadaşalr gittiler de harika bir yermiş gerçekten.. ilk fırsatta bende kaçmayı düşünüyorum..aslında orda bi stiL kardeşliği mi yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet1

36 beyin olan çakma stilodur. çin malı.. :) 1 nisan şakası gibiymiş ya :)))

çinliler beyinleri ucuza mal ettikleri için bolca koymuşlar
  • stilimi satıp sky mı alsam diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle_Tr

Arkadaşlar benim araçta 1 ayda 3 kere başıma gelen bir olay var. Aracı çalıştırıyorum Fault Engine yazıyor , gösterge lambalarında sarı işaret yanıyor. Motoru istop ediyorum tekrar çalıştırıyorum her hangi bir hata vermiyor.2 keresinde böyle oldu.1 keresinde fault engine yazdıktan sonra yavaş yavaş ilerledim 2 dakika sonra herşey normale girdi.Sizlerin görüşlerinizi almak istedim.saygılar.

aküden kaynaklanıyor olabilir..
    ilk çalıştırdığında oluyorsa belki lpgye geçerken sorunda oluyor olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.guner75

stilimi satıp sky mı alsam diyorum

sky demek hayat demek yaa.. sky'm olsun 2bin dolar borcum olsun
  • arkadaşlar ayder yaylaları gerçekten mükemmel, eşsiz bir doğa ya sahip, özellikle büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. hem doğal güzelliği var hemde çok iyi bir kaplıca tesisi mevcut aynı zamanda otelcilik anlayışı son yıllarda çok gelişti ve de bunun yanında sayısız resturat, yöres yemekleri sunan yerler ve en güzeli doğal alabalık tesisleri var. ...4 yıl önceye kadar yaz aylarına haçlık çıkarmak için türkiyenin en büyük alabalık üretim çifliklerinden olan Arde som da çalışıyordum. Ayderin göbeğin de ..

İstanbula yaklaşık 1200-1400 km arası mesafede.
  • herkez bihteri izliyor galiba
  • buldum bitanede benimkinde asr v.s var onda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nujman

arkadaşlar ayder yaylaları gerçekten mükemmel, eşsiz bir doğa ya sahip, özellikle büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. hem doğal güzelliği var hemde çok iyi bir kaplıca tesisi mevcut aynı zamanda otelcilik anlayışı son yıllarda çok gelişti ve de bunun yanında sayısız resturat, yöres yemekleri sunan yerler ve en güzeli doğal alabalık tesisleri var. ...4 yıl önceye kadar yaz aylarına haçlık çıkarmak için türkiyenin en büyük alabalık üretim çifliklerinden olan Arde som da çalışıyordum. Ayderin göbeğin de ..

İstanbula yaklaşık 1200-1400 km arası mesafede.

numan konaklama fiyatları ne durumda bilgin war mı

quote:

buldum bitanede benimkinde asr v.s var onda yok

sky'm olsun asr'm olmasın gerçekten niyetin warsa biraz araştır derim..çok güzel birşey, hem kullanım açısından hem görsellik açısından

• araştırıyorum alıcam inşallah ama benim stilede öyle iyi baktımki uygun şartlar olursa istiyorum ilk stil alacakken burdan okadar çok şikayet gördümki almadım ama artık istiyorum
  • o iş kolay ya otellerin siteleri mevcut bir iki tanesininl inkini veriyorum..

http://www.sisotel.net/

http://www.hasimogluotel.com/index2.html

bunlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nujman -- 1 Nisan 2010; 22:14:47 >
  • quote:

araştırıyorum alıcam inşallah ama benim stilede öyle iyi baktımki uygun şartlar olursa istiyorum ilk stil alacakken burdan okadar çok şikayet gördümki almadım ama artık istiyorum

mekanik düzeneği hareketli olduğu için biraz hassas oluyor... o yüzden bakımlarını aksatmamak gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nujman

o iş kolay ya otellerin siteleri mevcut bir iki tanesininl inkini veriyorum..

http://www.sisotel.net/

http://www.hasimogluotel.com/index2.html

bunlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.

teşekkürler... abi kışında bi harika yaa...yazın süper bi yeşil görüntü, kışınsa bembeyaz bir doğa..süepr walla şuanda orda almak wardı beee

• Nasip olursa bu yıl gideceğim evime(Ardeşen -Çamlıhemşin-Ayder dümdüz edeceğiz). Annem babam ın daha araba aldığımdan haberleri bile yok eşimle güzel bir süpriz yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nujman -- 1 Nisan 2010; 22:24:47 >
  • ben stili aldıktan sonra abim hasta oldu o da algı hemen bitane... babam da hastası ama cesaret edemiyor değiştirmeye..
    sizin ailede de başlamasın böyle bi salgın
  • Bugün arkadaşın toyota yarisi kullandım. Araç motor sesi bakımından bizim stillerden çok daha başarılı. Fakat içeride o kadar tıkırtı vardıki şaşırdım kaldı. Bide geri manevra yaparken şöle arkaya baktığımda görüş açısı çok kötü ve tavan o kadar karanlıktıki.
    IIYYYYYY İÇİM DARALDI DOĞRUSU.
    Sky arabanın içini o kadar aydınlık tutuyormuş ki.
    Allah olmayan arkadaşlarımızada nasip etsin ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

Bugün arkadaşın toyota yarisi kullandım. Araç motor sesi bakımından bizim stillerden çok daha başarılı. Fakat içeride o kadar tıkırtı vardıki şaşırdım kaldı. Bide geri manevra yaparken şöle arkaya baktığımda görüş açısı çok kötü ve tavan o kadar karanlıktıki.

Abi bu sekilde konuşma bak sonra SKY olmayan arkadaşlar alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

Bugün arkadaşın toyota yarisi kullandım. Araç motor sesi bakımından bizim stillerden çok daha başarılı. Fakat içeride o kadar tıkırtı vardıki şaşırdım kaldı. Bide geri manevra yaparken şöle arkaya baktığımda görüş açısı çok kötü ve tavan o kadar karanlıktıki.

Abi bu sekilde konuşma bak sonra SKY olmayan arkadaşlar alınıyor

Allah her stiLciye tez elden sky nasip etsiiiiinnnn

• aydere gelen arkadaşlar yol üzerinde banada uğrayın :) (trabzon)
    not: buralı diilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01
    Allah her stiLciye tez elden sky nasip etsiiiiinnnn

Allah isteyene sky versin. Ben esp ye razıyım..
  • 
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.