Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstadlar acaba amerikada stilo varmıdır ve yedek parça satan abd siteler hakkında bilgisi olan varmı acaba?
  • Ünal kardeşim inşallah katılım tam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Ünal kardeşim inşallah katılım tam olur.

soner hocam katılıyorum, inşallah arkadaşlar bu kez duyarlı olurlar...
  • Ünal, bende varım yalnız ancak pazar günü olur o iş
    bugün ve yarın işteyim....

• 410. sayfadan itibaren topiğimize mesaj bırakan ve benim özel görüştüğüm 53 arkadaşa aynı mesajı yolladım.
    ( katılıma davet edilenler ;
    ROBINHOOD, stilock, gendarme, zanaks, stüdyocan, nujman, g.guner75, 34via85, VAYA CON DIOS, afili_01, Halil2202,
    FatihAta, izzet1, ali aydın76, izmirlialiko, bafra_stilo, nuricim, adsahin01, barisacil, ferhatkale, 06tgr69, siigle, PRG130T,
    mustrix, DesertEagle_Tr, yazel5353, ilk_araba_stilo, erener0101, ustunh, moguz, ATRUW, stiilloo, gurkaan, STİL ONDA,
    yucesoyhakan, ibozkurt17@hotmail.c, halugur1977, Deniz Yeli, paradiyas, ahdevefa, gacalserkan, pinkgame, batkurnaz,
    deliboo, duman_m, RADIANCE, bayvanc, stilist07, aktüel, eceyhan74, bymix, Shadow., stilo63 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 3 Nisan 2010; 18:17:49 >
  • arkadaşlar ben kaçıyorum hayırlı forumlar Allah a emanet olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Arkadaşlar LANCIA new delta almak için stilim satılıktır duyurulur

http://www.sahibinden.com/fiat_stilo_dynamic_orjinal_navigasyonlu-52WQQaXQQ23601978WQQpXQQdisplayitem

ilan pasife çekilmiş abi, sattın mı yoksa?

• Mehmet abi, yalçın kardeş ten haber yok ortalarda da yok, yarın için sözleştik ama ??? haberde alamıyoruz forumda da yok msn de de?? benim sabahtan acıkoğretim sınavım 12 gibi çıkarım ben sınavdan....
  • Koymamla satmam bir oldu İzzet

şaka şaka

İlanı verdim amma daha aktif olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 3 Nisan 2010; 0:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

Atiker için koca sitede sadece 3 kişi mi mesj atmış, hadi canım.... Bole bir ortamda sadece 3 oldugunu sanmıyorum ben, burada birimiz hepimiz için değilmiyiz abilerim akrdeşlerim atmayana arkadaşlarımızda varsa lütfen atsınlar ki işin ciddiyetini anlasınlar, bir dünya para veriyoruz bu paralar havadan gelmiyor yazık gunah çocugunuzun rıskını neden baskaları yesin....

benle birlikte 4 oldu sanırım....

quote:

Orijinalden alıntı: nuricim

quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

quote:

Orijinalden alıntı: g.guner75

stilimi satıp sky mı alsam diyorum

sky demek hayat demek yaa.. sky'm olsun 2bin dolar borcum olsun

arıza yaptığı zaman görmek isterim seni

arıza yaptığında çözüm olmasa bile skysız gibi kullanılır

resim bi türlü çıkmadı yaa
     STILO FOREVER :)

bu resim neden görünmüyor bilen war mı arkadaşlar????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afiLi_01 -- 3 Nisan 2010; 21:56:43 >

• walla arkadaşlar bizim stiLe aldığımdan beri hantal diyordum ben ama bugün 1.4 Polo kullandım, ondan inip StiLime binince hakikaten canavar olduğunu farkettim.. 5 aylık düşüncem değişti direk.. aslında böyle düşünmemde etkili olan şey bundan önceki arabamın coupe olmasıymış ayrıca poloda resmen bunaldım yaa..stile binince ohh bee dedim
  • ben de bu kervana katılıyorum ama hafta sonu verebilirim ilanı. arkandayız dostum..
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ünal'ın stili almak için benim stili satıyorum. İlgilenenlerin bilgisine.

http://www.sahibinden.com/84_000_km_de_2005_stilo-89WQQaXQQ23606572WQQpXQQdisplayitem
  • Herkese iyi geceler, iyi hafta sonları diliyorum.
  • Sanıırm sen yanlış anladın Caner,
    o fiyatlar cd çalar yada CN+ fiyatı değil onlara aux girişi sağlayan cihazların fiyatları ...
  • tamamdır abi şimdi anladım olayı... siliyorum mesajı
  • Saat 02:58 :
    Bu konudaki kullanıcılar: barisacil
    1 kayıtlı üye, 0 misafir

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Valla bu kişisel birşey değil hepimizin stilosu var ve hepimiz olması gerek fiyatlarda vermek ister.
    Gerisi sizlere kalmış. Bu olaydan en çok valo zararlı çıkacak gibi görünüyor

Bana bu fikri veren stilock'a teşekkür ediyorum, Nasıl abi olacak mı ?

410. sayfadan itibaren topiğimize mesaj bırakan ve benim özel görüştüğüm 51 arkadaşa aynı mesajı yolladım.
    ( katılıma davet edilenler ;
    ROBINHOOD, stilock, gendarme, zanaks, stüdyocan, nujman, g.guner75, 34via85, VAYA CON DIOS, afili_01, Halil2202,
    FatihAta, izzet1, ali aydın76, izmirlialiko, bafra_stilo, nuricim, adsahin01, barisacil, ferhatkale, 06tgr69, siigle, PRG130T,
    mustrix, DesertEagle_Tr, yazel5353, ilk_araba_stilo, erener0101, ustunh, moguz, ATRUW, stiilloo, gurkaan, STİL ONDA,
    yucesoyhakan, ibozkurt17@hotmail.c, halugur1977, Deniz Yeli, paradiyas, ahdevefa, gacalserkan, pinkgame, batkurnaz,
    deliboo, duman_m, RADIANCE, bayvanc, stilist07, aktüel, eceyhan74, bymix, Shadow. )

Günaydın herkese,

On numara kardeşim sağol , olacak yeterki birlikteliğimizi koruyalım bu birlikteliği diğer konularada taşıyalım mesela servis ile problem vs. yaşandığı zaman problem yaşayan arkadaşımıza destek verelim müşteri hizmetlerini mail ve telefon yağmuruna tutalım, sayımız küçümsenecek kadar az değil unutmayın.

Saygılarımla.

• Osman ikimizde dükkanda olunca aynı anda MSN de boş vakitlerin denk gelmesi zor oluyor
    görüşürüz yine denk geldiğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 3 Nisan 2010; 10:21:45 >
  • Arkadaşlar mrb lar
    Biliyorsunuz geçen günlerde aracımı çarptığımı yazmıştım.Resimlerini ekliyorum şimdi.Bu arada o plastik çitaya dikkat edin zira fiyatı tam 438 tl imiş.Duyunca gözlerim parladı.Kaskoyu bozmadan kendim yaptırayım dedim ama sadece çitanın fiyatını duyunca vazgeçtim.Artık bozacaz kaskoyu yapacak bişey yok.

STILO FOREVER :)

Birde danışmak istediğim birşey var.Aracı yaptırmak için servise gittiğimde bazı yerlerde boyanın verniğinde kalkmalar olduğunu söyledim.Servis bi anda alarma geçti.Teknomak Genel Müdürü Sabri beye çok tşk ediyorum saolsun çok ilgilendi.Normalde 5 sene içinde getirseymişim taahhütsüz komple boyanacağını şimdi ise biraz sıkıntı yaşayabileceğimizi ama yinede bölge müdürlüğüne fotoları çekip göndereceğini söyledi.En azından bi kısmı senden çıkar ama yinede yaptırırız dedi.Salı çarşamba günü netleşecek.Sizce okey çıkarsa komple boyatmalımıyım.Nasıl olur gıcır gıcır

• 
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.