Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01
    Allah her stiLciye tez elden sky nasip etsiiiiinnnn

Allah isteyene sky versin. Ben esp ye razıyım..

benim duam sky için... esp için bişey diyemicem
  • cümleten günaydın arkadaşalar. bizim araçta ne sky var ne de esp bizim halimiz ne olacak, bize de yardım cı olun.

caner hocam dediğin gibi gören aşık oluyor ama yapacak bişey yok bende hiç aklımda yokken stille kavuştuk , yoksa aklımda reno twingo vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nujman -- 2 Nisan 2010; 8:26:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Allah her stiLciye tez elden sky nasip etsiiiiinnnn

Allah isteyene sky versin. Ben esp ye razıyım..

benim duam sky için... esp için bişey diyemicem

Zaten yukarda istediğini belirtmişsin
    Önce güvenlik...

• Numan Hocam gelişme yok mu atikerden? Benim bildiğim 3 kişi mesaj çekti atikere. Başkası çektiyse bilmiyorum...
  • Yok soner hocam ya ne arayan ne soran var ayrıca arkadaşlarda da 3 kişi mesaj atmış. Ben halen yaptırmadım aracı benzinde kullanıyorum zaten uzun yola gideceğim zaman lpg yi yatırmayı düşünüyorum fakat yaptırdıktan sonra atikere bir güzel ....düttttttt.... söveceğim.

Geçen gün sende bahsettin hoca olayından arkadaşlara hoca deyip duruyoz dışlardan katılan hayalet misafirler bizi imam sanmasın.

Bide şu ilandaki araç biz den birinin mi acaba,

http://www.sahibinden.com/memurdan_tertemiz_2006_1_4_16v_fiat_stilo_sunrooflu_60_binde-65WQQaXQQ23416748WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nujman -- 2 Nisan 2010; 10:25:27 >

• Beni sansınlar. Zararı yok. Papaz sanmasınlarda...
    Bu arada herkese hayırlı cumalar...
  • Soner hocam senin nike bakınca papaz sanmamaları imkansız papaz vaya can dios

Gerçekten bu bilanço çalışmaları nevrimi döndürdü bugün cumaymış herkeze hayırlı cumalar.
  • Papaz VAYA CON DIOS mu var? Varsa bilmiyorum.
  • İzeet Hocam sanada hayırlı cumalar. Eğer inşallah Aydere gelebilirsek zaten size uğramadan geçmeyiz. Yakın mı Trabzondan? Otobüs dolmuş vardır herhalde...
  • Trabzon ayder arası nereden baksanız 6-7 saat sürer otobüsle... 4 saat te ardeşenee varırı otobüs ardeşenden de 1,5 saat ayder sürer.
  • Günaydın Hayırlı Cumalar
  • Merhaba Arkadaşlar , Herkese Günaydın.Güzel Sorunsuz , Kazasız Günler Geçirmenizi Diliyorum.
  • yeni tarz.... ;) resim bi türlü çıkmadı yaa]

STILO FOREVER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afiLi_01 -- 2 Nisan 2010; 11:02:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nujman
    Trabzon ayder arası nereden baksanız 6-7 saat sürer otobüsle... 4 saat te ardeşenee varırı otobüs ardeşenden de 1,5 saat ayder sürer.

yapmayın ya. Trabzondan 180 km civarı diye okumuştum. Yanılıyor muyum?
  • soner hocam trabzon merkezden ardeşene 130 km mesafe var ve bu yol sahil yolu otoban gibi hiçbir farkı yok rahat. Fakat otobüsle gideceksen otobüs tüm sahil ilçelerine uğrayarak gider ve zaman olarak rahat 4 saati buluyor. Kendi araban olursa duruma göre çok daha erken varırsın radara düşmez sen 3-5 yerde radar kurulur o güzergahta.

Asıl sıkıntı Ardeşen den aydere giderken başlıyor yol yine iyi fakat 20km den sonra dağa tırmanmya başlıyorsunuz ve rakım sürekli artmaya başlıyor ki ortalama 70 km hızı geçmeniz biraz zor oluyor. bu da zamanı uzatıyor.

Fakat varınca o yayla havcasını aldığınız zaman o yorucu yolculuktan eser kalmaz, bide çamların altında böyle yeşilliğin ortasında çadırı kuracan , piknik tüpüne yayla suyuyla demleyeceğin çayı bırakacan, oturup çayı da demleyecen ondan sonrada bi uzanacan tamammı keyfine doyum olmaz herhalde...
  • adam yaşayarak anlatmış
  • sorma ya burnumda tütüyor. insan yaşadığı yerin kıymetini uzaklaşınca anlıyor.

Aslında arkadaşlar la toplanıp denk getirebilsek konvoy yapıp giderdik ne güzel olurdu ya. Sadece karadenize değil de her yıl başka ka bir güzelliğin olduğu yerde buluşsak süper olurdu...
  • arkadaşlar herkese günaydın hatta öğlen olmuş bile sabahın 8'inden beri koşuşturuyorum şimdi hava alanından geldim dün stilimi tekrar bir ön düzenciye gittim ve en sonunda sorunu bulduk sorun tıkırtı burcundan mış arkadaşlar bu direksiyonun neresinde oluyor ha birde bu izmirde bulamadım tekeler otodan istiycem bugün bu arada benim gittiğim bir parçacı direksiyon elektronik kutusunun içinde bir konnektör varmış arızalanırsa direksiyon boşa dönüyormuş allah kimsenin başına varmesin fiyatı duyunca kapağım düştü tam 2,000,00 TL
  • Herkese hayırlı cumalar, Atiker için koca sitede sadece 3 kişi mi mesj atmış, hadi canım.... Bole bir ortamda sadece 3 oldugunu sanmıyorum ben, burada birimiz hepimiz için değilmiyiz abilerim akrdeşlerim atmayana arkadaşlarımızda varsa lütfen atsınlar ki işin ciddiyetini anlasınlar, bir dünya para veriyoruz bu paralar havadan gelmiyor yazık gunah çocugunuzun rıskını neden baskaları yesin....
    Bu arada iki telli de, tam da bizm Osman ın aracını yaptrdıhı bocsh car service in onunda kamyaon devrilmiş fazla yükten yuh dedimm yaa, arabannın cigerleri gorunuyordu geonada burdan geçmiş olsun diyim, biraz daha insancıl yükleme yapsalar bişi olmayacak ama işte ne diyelim... Yüklü kamyonlara dikkat arkadaşlar..... Bu ayder yaylasını da iyice kanıma sokuyorsunuz ama bu sene hic bir yere gidemem ben buyuk ihtimal hatun evlencez diye para harcatmaz bana Zaten arabaya ben masraf ettikce rengi değişyor kızın :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirlialiko

arkadaşlar herkese günaydın hatta öğlen olmuş bile sabahın 8'inden beri koşuşturuyorum şimdi hava alanından geldim dün stilimi tekrar bir ön düzenciye gittim ve en sonunda sorunu bulduk sorun tıkırtı burcundan mış arkadaşlar bu direksiyonun neresinde oluyor ha birde bu izmirde bulamadım tekeler otodan istiycem bugün bu arada benim gittiğim bir parçacı direksiyon elektronik kutusunun içinde bir konnektör varmış arızalanırsa direksiyon boşa dönüyormuş allah kimsenin başına varmesin fiyatı duyunca kapağım düştü tam 2,000,00 TL

2000 tl değil abi yaa rahat ol, 1700 e falan hallediliyor amaaa tamir takımı diye bir sey var, 200 tl gibi bir masraf ile işlem tamam

• 
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.