Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12731274127512761277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Orijinalden alıntı: nujman

soner hocam önce yaptırayım yaptırdığım yerden de faturasını alıyım ondan sonra atikere yüklenelim derim.

Numan Hocam bence yaptırmadan yüklenelim.. Yaptırırsanız zaten para vermiş olursunuz hepten kulaklarının üzerine yatarlar...

Osman kardeşim bizde postal yok. Onu Fatihe sormalı..
    Herkesin rütbesinin yanına yaşıda koymalı. Geçen gün söyledim ya karışıklık çıkar diye. İsmini bildiğim arkadaşlara yanlış anlamasınlar diye Hocam şeklinde hitap ediyorum... Yaşlarmızı bilsek tabi daha kolay olacak... Mehemet anca pardon abinin yaşını biliyorum sadece. Birde forumdan msnde konuştuklarımı biliyorum..

Kafama bir taş geldi Menemen dolaylarından baretmi taksam ne

• Bu konudaki kullanıcılar: nujman
    1 kayıtlı üye, 5 misafir

hayaletlerle bibaşıma kalmışım....
  • estağfurullah abicim ne taşı.
  • 36 beyin actuel lerde var active de 40 dynamic lerde 44 beyin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRG130T -- 1 Nisan 2010; 15:16:22 >
  • şimdi stiloma sordum: abi bende beyin yok dedi. yalnız sende de yok dedi bana...=)))
    Allahtan Rizeliyim de anladım demek istediğini stilomun=)))
  • gecenlerde benim stilin beyinlerinden biri arızalanmıstı.ustaya gösterdim telaş etme dedi bu arabada 36 tane ene beyin 136 tanede yedek beyin var dedi.biri rızalanırsa yedeklerden biri onun yerine gecip işlemi devam ettiriyor.
  • nujman benim pm çalışmıyor...

evet rize ikizdere ilçesi...

ama ankarada doğup büyüyünce biraz dejenere olduk=)))
  • bende rize ardeşenliyim ama dejenere olmadım daha
  • Valo İçin; araç orjinal sky çalışıyor problemsiz gönül rahatlığıyla binebilirsin.Herhangi bi problemi yok.Arkadaşlar malatya fiat servisinin müşaviriyim desem yeterli sanırım.En ufak problemde servis elimin altında ona göre artık.Binicisine göre bi araba temiz.Evle iş arasında kullanıldı.Km si ortada zaten.Abs var.Asr den bihaberim.Sağ sol sinyal silecekler direksiyon vites debriyaj gaz ve fren far arasırada sky dan ibaret kullandıklarım.Diğer özelliklerini artık alan kullansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkan44

Valo İçin; araç orjinal sky çalışıyor problemsiz gönül rahatlığıyla binebilirsin.Herhangi bi problemi yok.Arkadaşlar malatya fiat servisinin müşaviriyim desem yeterli sanırım.En ufak problemde servis elimin altında ona göre artık.Binicisine göre bi araba temiz.Evle iş arasında kullanıldı.Km si ortada zaten.Abs var.Asr den bihaberim.Sağ sol sinyal silecekler direksiyon vites debriyaj gaz ve fren far arasırada sky dan ibaret kullandıklarım.Diğer özelliklerini artık alan kullansın.

efkan cıty dugmesının altında asr butonu varmı?fıyat ne ıstıyorsun son??
  • bizim biradere de acil bi stilo bulmamız lazım. gelip gidip benimkine yan bakıyor, bugün zor aldım elinden.
    kendisinde nissan almire var 2002 model, satıyor, stilo için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustunh

bizim biradere de acil bi stilo bulmamız lazım. gelip gidip benimkine yan bakıyor, bugün zor aldım elinden.
    kendisinde nissan almire var 2002 model, satıyor, stilo için.

hastalık bulastı ha onada sonunda
  • forum sessiz bugun,,eee havalar guzel tabii yapın bakalım nispet gorusuruz yakında alıp sky ı acım de gorun fotolar boy boy olacak burda
  • arkadaslar ben de urfaya gittim bugün. bi marea almak istedik subaydan. ama araba resimlerde temiz görünüyordu. ama görünmeyen kısmı çok kötüydu. ekspertıze bile koymadan döndük.. kısmet 13bine bağlamıştık ama aracın dışı cok fenaydı...
  • biraz daha zorlayıp actuel alın o zaman, alacağın kişi de stilocu olsun :)))

Arkadaşlar bugün benim stilo, tam 6 yaşını doldurdu, 7 yaşına bastı...
    Üretim tarihi 01.04.2004
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD
    biraz daha zorlayıp actuel alın o zaman, alacağın kişi de stilocu olsun :)))

Arkadaşlar bugün benim stilo, tam 6 yaşını doldurdu, 7 yaşına bastı...
    Üretim tarihi 01.04.2004

ya öyle de arkadaşım 13000den gram fazla ödeme yapamıyor. zaten daha devir plaka derken 300 daha çıkacak. ama en kötü stilo 14000den başlıyor. yoksa aklımızdan geçmedi değil;)
  • quote:

bende rize ardeşenliyim ama dejenere olmadım daha

Numan Hocam, Ayder yaylaları yakın mı? Tavsiye eder misin?
    Oteller pahalı mıdır?

Bu arada herkes Behlülü izliyor galiba. Bu sefer kime takacak kancayı baklım
  • quote:

• selamlar nice yaşlara stiline
  • quote:

quote:

bende rize ardeşenliyim ama dejenere olmadım daha

Numan Hocam, Ayder yaylaları yakın mı? Tavsiye eder misin?
    Oteller pahalı mıdır?

Abi taktın dimi AYDER yaylalarına sen, bana da mail gelmiş ne güzel yerlermiş meğersem.... Orada yaşayanlar yaşlanmaz vallahi....

• 
Sayfa: önceki 12731274127512761277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.