Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1086. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halugur1977

Artık STİLo sahibi olrak aranızdayım. Arabayı aldım ve geldim Konya' ya.
    2004 Model 1.6 Dynamic buz Mavisi 66660 km de idi artık gelinceye kadar 67500 km si oldu.
    Hıs sabitleme bu kadar mı güzel olurmuş valla 4 köşe oldum.
    Uzun yolda sabitle hızı rapmaymış, inişmiş, düz yolmuş ohh ne ala :d
    virajlardaki performansı süper. VW polo ile 80 km ile giremediğim virajlarda 110-120 hissettirmiyor bile.
    Frenler cok güzel. Basınca araba duruyor.
    Km si orjinal. servis kayıtlarından teyit ettirdim. Zaten ilk el kullanılmış. sıfır almış adam bende 2. sahibiyimi.
    İçi çok rahat ve geniş, koltuklar rahat.
    VW Golf felan yanında halt etmiş bana göre :D

Torksiyon burcu nedir? Ne işe yara acaba? eErak ettim.
    Bende bakııp değiştirem sipariş vereyim olmazsa. Toplu sipariş artar_?

Hayırlısıyla döndün demek Konya'ya. Hayırlı olsun tekrar. Resimleri bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: yazel5353
    evet ne oldu bu foruma böyle ALLAH nazarlardan saklasın muhabbet çok koyu ben yeni katıldım aranıza beni de bu samimi ortamınıza kabul ederseniz çok memnun olurum arkadaşlar ...bu arada sevgililer günüyle ilgili yazılanlara aynen katılıyorum sadece para harcamaya teşfik eden alelade bir gün (ben evliyim o yüzden böyle geniş konuşuyorum hanım duymasın)...

ALLAH a emanet olun .

STİLİNİZ BOL OLSUN.

Tekrar hoş geldin arkadaşım. Hayırlı olsun. Kazasız belasız İnşallah.

quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

arkadaslar ben de daha bu gecen persembe katildim. benimkisi 31000 kmde. 2005 model 1.6 active versiyonu. atiker sirali takilmis 30000 kmde. aracin sag on tarafindaki camurluk degismis ve boyali. baska hic bir sorunu yok. ama ic kismini cok hor kullanmislar.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

Sevgililer günü -geçmiş- olsun.

İNŞALLAH BİR GÜN KOCALAR GÜNÜ DE İCAT EDİLİR.

• Bu arada Fatih'in sesi soluğu çıkmamış bugün. Neyi kutladı acaba?
  • Robinhood ve stiilloo teşekkürler arkadaşlar.Evet,bir kızım daha oldu.
    Yeni stillenen ve stilini yenileyen arkadaşlarımızı da kutlarım.
    Stilo sitesi de hayırlı ve uğurlu olsun.
  • Bu arada şu sevgililer gününe değinmeden edemeyeceğim.Ben her ne kadar nefret etsemde bu tür günlerden maalesef hanımlar öyle düşünmüyor.İllaki bir şey bekleniyor.Bu seneki gazamı kolay atlattım.Sabah ekmek almaya çıktım.Bir baktım stilin camında bir çiçek bir de kart.Petrol ofisi sevgililer günümü kutluyor.Aldım çiçeği hanıma verdimBöylece yırttık.
  • Sağol dostum. İnşallah hep güzel haberlerimizi burada paylaşırız. Ben Peugeot 107'den geçiş yaptım. Arada bayağı bir fark var. Özellikle gaz pedalı Stilo'da çok yumuşak. Buna alışmak zaman alacaktır diye düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl?
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halugur1977

Artık STİLo sahibi olrak aranızdayım. Arabayı aldım ve geldim Konya' ya.
    2004 Model 1.6 Dynamic buz Mavisi 66660 km de idi artık gelinceye kadar 67500 km si oldu.
    Hıs sabitleme bu kadar mı güzel olurmuş valla 4 köşe oldum.
    Uzun yolda sabitle hızı rapmaymış, inişmiş, düz yolmuş ohh ne ala :d
    virajlardaki performansı süper. VW polo ile 80 km ile giremediğim virajlarda 110-120 hissettirmiyor bile.
    Frenler cok güzel. Basınca araba duruyor.
    Km si orjinal. servis kayıtlarından teyit ettirdim. Zaten ilk el kullanılmış. sıfır almış adam bende 2. sahibiyimi.
    İçi çok rahat ve geniş, koltuklar rahat.
    VW Golf felan yanında halt etmiş bana göre :D

Torksiyon burcu nedir? Ne işe yara acaba? eErak ettim.
    Bende bakııp değiştirem sipariş vereyim olmazsa. Toplu sipariş artar_?

Hayırlısıyla döndün demek Konya'ya. Hayırlı olsun tekrar. Resimleri bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: yazel5353
    evet ne oldu bu foruma böyle ALLAH nazarlardan saklasın muhabbet çok koyu ben yeni katıldım aranıza beni de bu samimi ortamınıza kabul ederseniz çok memnun olurum arkadaşlar ...bu arada sevgililer günüyle ilgili yazılanlara aynen katılıyorum sadece para harcamaya teşfik eden alelade bir gün (ben evliyim o yüzden böyle geniş konuşuyorum hanım duymasın)...

ALLAH a emanet olun .

STİLİNİZ BOL OLSUN.

Tekrar hoş geldin arkadaşım. Hayırlı olsun. Kazasız belasız İnşallah.

quote:

arkadaslar ben de daha bu gecen persembe katildim. benimkisi 31000 kmde. 2005 model 1.6 active versiyonu. atiker sirali takilmis 30000 kmde. aracin sag on tarafindaki camurluk degismis ve boyali. baska hic bir sorunu yok. ama ic kismini cok hor kullanmislar.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.

• quote:

Sağol dostum. İnşallah hep güzel haberlerimizi burada paylaşırız. Ben Peugeot 107'den geçiş yaptım. Arada bayağı bir fark var. Özellikle gaz pedalı Stilo'da çok yumuşak. Buna alışmak zaman alacaktır diye düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl?

Şükür STILLERİMİZDEN memnunuz. Debriyaj da yumuşak hidrolik olduğu için. Bu arada gendarme abimizin de dediği gibi diğer bilgileri ve resimleri bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 14 Şubat 2010; 19:04:25 >
  • Hele biz yeniler sabırsızlıkla bekliyoruz...
    quote:

quote:

Sağol dostum. İnşallah hep güzel haberlerimizi burada paylaşırız. Ben Peugeot 107'den geçiş yaptım. Arada bayağı bir fark var. Özellikle gaz pedalı Stilo'da çok yumuşak. Buna alışmak zaman alacaktır diye düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl?

Şükür STILLERİMİZDEN memnunuz. Debriyaj da yumuşak hidrolik olduğu için. Bu arada gendarme abimizin de dediği gibi diğer bilgileri ve resimleri bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

okumaz olur mu, evde tek bilgisayara kalınca sürekli yanımda...
    artı İstanbul'a da eşimle geleceğiz zaten bu yeterli mi ???

Hayırdır Ünal !!!
    sürekli bir kule kontrol vaziyetlerimi var denetim altınamı aldılar seni

ee o kadar kontrolleri olacak tabi,

• İlandaki STİLE yaptıkları siyah renk boyalar arabayı bitirmiş.

http://www.sahibinden.com/italyan_atesi_temiz_cok_temiz_masrafsiz_-64WQQaXQQ21566041WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

Bunun da çamurluklara öyle kötü bir işçilik yapmışlar ki, olmaz böyle bir şey.

http://www.sahibinden.com/_isik_otomotiv_2004_fiat_stilo_1_6_dynamic_full_full-11WQQaXQQ21563328WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 14 Şubat 2010; 19:40:44 >

• Siigle hoşgeldin arkadaşım,
    Diyarbakır atağa kalkmış, oradan katılım artmaya başladı darısı diğer doğu illerimize...
  • valo; linkteki STİLE bir bak istersen.

http://www.sahibinden.com/fiat_stilo_81000_km_3k_modifiyeli-89WQQaXQQ21557821WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 14 Şubat 2010; 19:43:58 >
  • Ünal; çıkarma yerleri ve cephaneler hazır.

Bekliyorum
  • Herkese iyi akşamlar cümleten dostlar.
    Bi konuda fikrinizi bilginizi almam gerek.İnternetten cep telefonu alacagım bu konudawww.teknogil.com vewww.şimdial.com dan alış veriş yapan varsa veya bilgisi olan varsa güvenilirlikleri hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Merdormerdo kızımıza hoşgeldin diyelim.
    Allah analı babalı büyütsün kötülerini göstermesin...
  • Bugün de ilanları inceleyeceğim tuttu arkadaşlar. Fakat ilginç geldiği için bunu da paylaşmak istedim. Bi bakar mısınız?

http://www.sahibinden.com/2003_model_ilk_sahibinden_orjinal_cok_temiz_full_full_masrafsiz_-26WQQaXQQ21522292WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdomerdo

Robinhood ve stiilloo teşekkürler arkadaşlar.Evet,bir kızım daha oldu.

Allah analı babalı büyütsün..
    hayırlı ,uğurlu olsun..
    uzun ve mutlu bir yaşam sürsün...
  • quote:

Bu arada şu sevgililer gününe değinmeden edemeyeceğim.Ben her ne kadar nefret etsemde bu tür günlerden maalesef hanımlar öyle düşünmüyor.İllaki bir şey bekleniyor.Bu seneki gazamı kolay atlattım.Sabah ekmek almaya çıktım.Bir baktım stilin camında bir çiçek bir de kart.Petrol ofisi sevgililer günümü kutluyor.Aldım çiçeği hanıma verdimBöylece yırttık.

çiçek ile yırttıysan iyi vallahi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Robinhood ve stiilloo teşekkürler arkadaşlar.Evet,bir kızım daha oldu.

Allah analı babalı büyütsün..
    hayırlı ,uğurlu olsun..
    uzun ve mutlu bir yaşam sürsün...

evet o kadar süredir inceliyorum. 1.8 motor türkiyede görmemiştim.
    Aşağıdaki motor seçeneklerinden sadece işaretlediğim seçenekleri görmüştüm 1.8 tek performans yüksek olabilir fakat km çok yüksek.

1.2 16v 80Hp
    1.4 16v 90-95Hp ************
    1.6 16v 103Hp ************
    1.8 16v 133Hp
    1.9 MultiJet 100-120-150Hp
    1.9 JTD 80-90-115 ve 140Hp ************
    2.4 20v 170Hp

• quote:

sadece gaz pedalı değil...
    debriyaj ve vites geçişleri de çok yumuşaktır..
    bir de city modundaki direksiyon..

ilk aldığımda bir arkadaşa kullandırmıştım..
    kullandığı süre boyunca
    -yok böyle bi şi,yok böyle bi şi,şahane sürüşü var-
    deyip durmuştu..
  • 
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.