Gendarme abi Fatihin yokluğunda ikidir sayfa başı oluyor. Görmesin kızabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS
quote:
Orijinalden alıntı: merdomerdo
Robinhood ve stiilloo teşekkürler arkadaşlar.Evet,bir kızım daha oldu. Yeni stillenen ve stilini yenileyen arkadaşlarımızı da kutlarım. Stilo sitesi de hayırlı ve uğurlu olsun.
Allah analı babalı büyütsün. Kötü günlerini göstermesin... Gaz sancısı çektirmesin...
soner ben özledim be kardeşim gaz sancılarını kucağına alıpta arkasına pıt pıt pıt vurmayı hele hain gaz çıkınca yüzündeki huzuru rahatlamayı altını değiştirip kucağıma alıp uyutmayı....
quote:
Orijinalden alıntı: stüdyocan
quote:
quote:
Robinhood ve stiilloo teşekkürler arkadaşlar.Evet,bir kızım daha oldu. Yeni stillenen ve stilini yenileyen arkadaşlarımızı da kutlarım. Stilo sitesi de hayırlı ve uğurlu olsun.
Allah analı babalı büyütsün. Kötü günlerini göstermesin... Gaz sancısı çektirmesin...
soner ben özledim be kardeşim gaz sancılarını kucağına alıpta arkasına pıt pıt pıt vurmayı hele hain gaz çıkınca yüzündeki huzuru rahatlamayı altını değiştirip kucağıma alıp uyutmayı....
Abi deme öyle. İkinciye cesaret edemiyorum zaten
quote:
YOK YOK bir şey olmaz Çok meşguldür şimdi Fatih nişanlısı ile birlikte kesin lüks bir lokantada göz göze bakıp romantizmin doruklarında yemek yiyorlardır.(malüm sevgililer günü) tabi hesabı öderken romantizm kalırmı bilemiyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
Abi deme öyle. İkinciye cesaret edemiyorum zaten
Soner şimdi sen şöylede düşünüyorsundur ikinci çocuk Furkana haksızlık BEn Furkanı çok seviyorum vs. vs. Ama bilki ikinci çocuğunu İNŞALLAH bir gün olur kucağına alınca ilk aklına gelen yahu ben Furkanı ne kadar az sevmişim meğer(şu an çok sevdiğini düşünüyorsunya)diyeceksin .Ne ilk çocuğuna olan sevgin azalıyor nede ikinciye ve hatta kesin olarak söyleyeyim Furkanını hiç sevmediğin kadar dahada fazla seveceksin yani sevgi azalmıyor kat be kat artıyor
quote:
Soner şimdi sen şöylede düşünüyorsundur ikinci çocuk Furkana haksızlık BEn Furkanı çok seviyorum vs. vs. Ama bilki ikinci çocuğunu İNŞALLAH bir gün olur kucağına alınca ilk aklına gelen yahu ben Furkanı ne kadar az sevmişim meğer(şu an çok sevdiğini düşünüyorsunya)diyeceksin .Ne ilk çocuğuna olan sevgin azalıyor nede ikinciye ve hatta kesin olarak söyleyeyim Furkanını hiç sevmediğin kadar dahada fazla seveceksin yani sevgi azalmıyor kat be kat artıyor
yok be abi. Ben kendimi düşünüyorum Hergün Yoğurdunu meyvesini yap. Çayını yap. Kakasını yapamaz, ızdırabını sen çekersin. Keşke bana gelse de o çekmese diyorsun. Ama nafile. İlk 6 ay yok mu, gecem gündüzüm birbirine girdi. Gaz sancısı kolik midir nedir? Bela. Malum erkek çocukta daha şiddetli oluyormuş. Nerede fırsat bulsam uyuma moduna giriyordum Birde galiba fazla pimpirikliyim. O yüzden biraz zaman geçsin, zorluğunu unutayım diyorum
Bak şimdide kalkıp pirinçunu yapacağım.. Herkese iyi geceler...
herkese iyi aksamlar, :) yeni araç alan arkadaşlar hayırlı olsun.. kazasız belasız keyifli sürüşler !
vaya con dios kolay gelsin, :) yakında ben de tarif alırım senden artık..
Ya arkadaşlar bir şey soracağım. Benim Stilo ruhsatta 1.6 Dynamic görünüyor. Ama kaskoda 1.6 actuel görünüyor. Ama satın aldığım kişi bana da 1.6 active versiyonu dedi. Acaba bu üç modelin tam olarak (güvenlik, hava yastığı, park yağmur sensörü falan gibi) farkları nelerdir? Şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: Siigle
Ya arkadaşlar bir şey soracağım. Benim Stilo ruhsatta 1.6 Dynamic görünüyor. Ama kaskoda 1.6 actuel görünüyor. Ama satın aldığım kişi bana da 1.6 active versiyonu dedi. Acaba bu üç modelin tam olarak (güvenlik, hava yastığı, park yağmur sensörü falan gibi) farkları nelerdir? Şimdiden teşekkürler...
Bir kaç resim koyarsan daha iyi olur. Ön ve arkada kol dayama varsa, çıtalar ve kapı kolları gövde rengi ise dynamictir.
Hayır bahsettiklerinden yok. Yani kol dayama yerleri yok. Ayrıca kapı kolları siyah renkte ama aracım beyaz (elimde resmi yok).... Peki active veya actual arasındaki farkı nasıl anlıyoruz?
ÇITALARIN GÖVDE RENGİ OLMASI DYNAMİCLERDE STANDART DEĞİLDİR. KAPI KOLLARI GÖVDE RENGİDİR VE KOLÇAKLAR VARDIR. EN KOLAY ORJİNALİNDE KOLÇAKLAR VARSA ORADAN ANLAŞILIR.
peki active mi yoksa actuel mi? onu nasıl anlayacağım?
quote:
Orijinalden alıntı: halil2202
ÇITALARIN GÖVDE RENGİ OLMASI DYNAMİCLERDE STANDART DEĞİLDİR. KAPI KOLLARI GÖVDE RENGİDİR VE KOLÇAKLAR VARDIR. EN KOLAY ORJİNALİNDE KOLÇAKLAR VARSA ORADAN ANLAŞILIR.
Siigle;
sıralama actuel, active ve dynamic şeklinde. Yani actuel STILO'nun en boş modeli.
Sende dijital klima ve hız sabitleme var mı?
quote:
1- bu kadar önemli mi bu ?
2- 4-5 sayfa öncede yazdım.. eğer geriye doğru yazdığı mesajı silen yoksa arka arkaya 10 sayfa ve en fazla sayfa başı olma rekoru (ne işe yarıyorsa ) köyün iki baş delisinden biri olarak bende...
3-sahi fatihata nerelerde ? aziz valentine günü de bitti.. adam hala yok ortalarda...
quote:
Orijinalden alıntı: stiilloo
Siigle;
sıralama actuel, active ve dynamic şeklinde. Yani actuel STILO'nun en boş modeli.
Sende dijital klima ve hız sabitleme var mı?
Dijital klima ve hız sabitleyici (cruise control) var. O zaman benimki active mi oluyor? Ayrıca activedeki tüm özellikleri sayar mısınız güvenlik, ses sistemi ve sensörler bazında.
quote:
Orijinalden alıntı: gendarme
quote:
1- bu kadar önemli mi bu ?
2- 4-5 sayfa öncede yazdım.. eğer geriye doğru yazdığı mesajı silen yoksa arka arkaya 10 sayfa ve en fazla sayfa başı olma rekoru (ne işe yarıyorsa ) köyün iki baş delisinden biri olarak bende...
3-sahi fatihata nerelerde ? aziz valentine günü de bitti.. adam hala yok ortalarda...
Fatih birilerine postalını göstermemiştir inşallah.
Abi; actuel ile active arasındaki farklar neydi?
quote:
quote:
yok be abi. Ben kendimi düşünüyorum Hergün Yoğurdunu meyvesini yap. Çayını yap. Kakasını yapamaz, ızdırabını sen çekersin. Keşke bana gelse de o çekmese diyorsun. Ama nafile. İlk 6 ay yok mu, gecem gündüzüm birbirine girdi. Gaz sancısı kolik midir nedir? Bela. Malum erkek çocukta daha şiddetli oluyormuş. Nerede fırsat bulsam uyuma moduna giriyordum Birde galiba fazla pimpirikliyim. O yüzden biraz zaman geçsin, zorluğunu unutayım diyorum
Stilo forever topic'inin tüm karizmasının bittiği mesaj budur... otomobil konusu ne hale geldi...
Şaka bir yana Allah acılarını göstermesin,herşeyimiz onlar için.. Ayrıca ikinciye cesaret edenlerin önünde saygıyla eğiliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Siigle
peki active mi yoksa actuel mi? onu nasıl anlayacağım?
quote:
Orijinalden alıntı: halil2202
bir zamanlar ben de cok ugrasmıstım bu konu ile.. bence resimlerini yüklersen kesin cevap alırsın.
quote:
suferi78 imzanızdaki balıkçılık mesleğiniz mi??
balıkçı değilim. Öğretmenim balıkçılık benim vazgeçilmezim. yaz kış her zaman. tercihlerimi bile deniz>göl>akarsu üzerine yaptım ben