Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1084. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10821083108410851086
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: negeyn

iyi geceler arkadaşlar, paylaşmak istedim aracına xenon far taktırmak isteyenler için biliyosunuz bizim araçlarda mercek yok dolayısı ile önümüzdeki veya karşıdan gelen arkadaşın hayır dualarını almamak için xenon far takamıyoruz yalnız şu son zamanlarda çıkan bu ampul H7 12V 55W 5000K COOL BLUE HYPER WHITE uzun zaman araştırdıktan sonra bu işten anlayanlarında tavsiyesiyle bugün kısa farları ve beyaz park lambası nı değiştirdim denedim gerçekten çok memnun kaldım görüşte çok güzel,karşımızdakileride rahatsız etmiyoruz çünkü aracımızın üzerindeki farla aynı güce sahip.

OSRAM H7 12V 55W 5000K COOL BLUE HYPER WHITE = 45 TL
    Osram CoolBlue W5w Park, Plaka, Kuyruk Lambası Ampulü 5 Watt = 5 TL

Daha önce de yazdım..bu ampülde en çok görülen şikayet yağmurda çok düşen performansı...
    DH yöneticilerinden @supremum'un kullanarak yazdıkları buna sadece bir örnek..
    biraz araştırırsanız aynı şikayetten çok yakınma olduğunu görebilirsiniz..
    genel kanı normal ampüllerde cool blue'nun görünümde iyi olduğu yani kullanıcıyı cezbeden
    yönü xenonvari beyaz ışık vermesi,buna karşın Nb'nin ise sarı ışık vermesine karşın önünü
    görmek için en iyi tercih olduğu..
    neyse tercih yapılmış..hayırlı olsun,güle güle kullanın..

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Orjinalden Night Breaker ampullere, Night Breaker'dan da Hyper White ampullere geçiş yaptım.
    Night Breaker orjinal ampullere göre kesinlikle daha iyi daha homojen ve net bir aydınlatma yapıyor ancak renginin beyazla alakası yok. Hyper White ise beyaz ışık veriyor ancak aydınlatması Night Breaker ampullere göre daha zayıf geldi bana özelliklede yağışlı havada ıslak siyah asfaltta...
    Önümü göreyim diyorsanız NB alın. Açık havalarda da Hyper White iyidir. Ancak kışın Hyper White kullanmak pek mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 14 Şubat 2010; 11:29:11 >

• günaydın stilolar ve sahipleri...

güzel bir ankara sabahı...

ve dahi sevgililer gününüz kutlu olsun.

sevgilisi olmayanda benim gibi stilosu ile uğraşır durur...
  • Günaydın arkadaşlar.
    Ne iş bugün sadece evlilermi var forumda
    "evliler muaf tutuluyormuş sevgililer gününden" bir arkadaşımın arkadaşı var nasada o söyledi yani kaynağımız sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 14 Şubat 2010; 11:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Şu torsiyon burcunun maliyeti 10 lirayı geçmez..

SERVİSİN TALEP ETTİĞİ RAKAM İNANILMAZ..

Haklısınız bencede geçmez 10 TL.yi neyseki 23 TL.ye bulduk Global marka ve bildiğim kadarı ile opar'da aynı ürünü kutulayıp-poşetleyip bizlere satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 14 Şubat 2010; 11:45:26 >

• sevgililer günü mü ?
    o da ne ?

hayatta en çok nefret ettiğim bu sözde özel günler..
    22 yıl oldu,bir kez olsun kutlamadım..

toplumda tüketimi teşvik edip harcama yaptırmak için icad edilen ecnebi kurnazlığı..

bana ne aziz valentine'in roma imparatoru II.cladius'un emriyle öldürülmesinden..

o dönemde roma imparatorluğu bir çok cephede savaştığı için II.cladius
    erkeklere savaş boyunca evlenmeyi yasaklar..bu rahipte yasağa rağmen evlenmek
    isteyenlerin nikahlarını gizlece kıyar..taa ki imparatorun haberi olanı kadar..
    sonrasında sonuç malum...
    tarihçesi nedeniyle kimilerine göre anlamlı bir gün olabilir
    ama buradan yola çıkarak sevgililer günü diye bir olay icat edilip,insanları para
    harcatmaya zorlamakta bir o kadar anlamsız geliyor bana..
  • quote:

sevgililer günü mü ?
    o da ne ?
    toplumda tüketimi teşvik edip harcama yaptırmak için icad edilen ecnebi kurnazlığı..
    bana ne aziz valentine'in roma imparatoru II.cladius'un emriyle öldürülmesinden..
    ama buradan yola çıkarak sevgililer günü diye bir olay icat edilip,insanları para

aynen katılıyorum...

• aküm bitmiş sevgililer günü neyime ünal abi yada bilgisi olan başka arkadaşlar varsa,akü bitmiş benim,teypte 2 tane led lamba var.bunun bir etkisi olabilirmi?arabanın 3 gün yattığı oluyordu bir şey olmuyordu,dün akşam çalıştırdım arabayı saat 7 gibi,bugün öğlen 1de bastım almadı.akünün ömrümü bitti,yoksa ledmi zayıflatıyor?hepi topu 2tane..
  • Artık STİLo sahibi olrak aranızdayım. Arabayı aldım ve geldim Konya' ya.
    2004 Model 1.6 Dynamic buz Mavisi 66660 km de idi artık gelinceye kadar 67500 km si oldu.
    Hıs sabitleme bu kadar mı güzel olurmuş valla 4 köşe oldum.
    Uzun yolda sabitle hızı rapmaymış, inişmiş, düz yolmuş ohh ne ala :d
    virajlardaki performansı süper. VW polo ile 80 km ile giremediğim virajlarda 110-120 hissettirmiyor bile.
    Frenler cok güzel. Basınca araba duruyor.
    Km si orjinal. servis kayıtlarından teyit ettirdim. Zaten ilk el kullanılmış. sıfır almış adam bende 2. sahibiyimi.
    İçi çok rahat ve geniş, koltuklar rahat.
    VW Golf felan yanında halt etmiş bana göre :D

Torksiyon burcu nedir? Ne işe yara acaba? eErak ettim.
    Bende bakııp değiştirem sipariş vereyim olmazsa. Toplu sipariş artar_?
  • ne olmuş bu foruma yahu coşmuş sayfalar maşallah maşallah allah muhabbetimizi artırsın :)

halugur1977
    dostum stilin hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız günlerde kullan...

torsiyon burcu aracın arka dingillerin oralarda bir yerde eğer aracından hafif bir çukurdan geçince bi kütürtü duyarsan büyük bir olasılıkla torsiyon burcundandır.. bir kaç sayfa öncesinde resmini eklemiştim....
  • halugur1977 hayırlı uğurlu olsun.keyif alınmayacak özelliği koymaz bu adamlar yakıt tüketimi nasıl oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

ne olmuş bu foruma yahu coşmuş sayfalar maşallah maşallah allah muhabbetimizi artırsın :)

halugur1977
    dostum stilin hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız günlerde kullan...

torsiyon burcu aracın arka dingillerin oralarda bir yerde eğer aracından hafif bir çukurdan geçince bi kütürtü duyarsan büyük bir olasılıkla torsiyon burcundandır.. bir kaç sayfa öncesinde resmini eklemiştim....

evet ne oldu bu foruma böyle ALLAH nazarlardan saklasın muhabbet çok koyu ben yeni katıldım aranıza beni de bu samimi ortamınıza kabul ederseniz çok memnun olurum arkadaşlar ...bu arada sevgililer günüyle ilgili yazılanlara aynen katılıyorum sadece para harcamaya teşfik eden alelade bir gün (ben evliyim o yüzden böyle geniş konuşuyorum hanım duymasın)...

ALLAH a emanet olun .

STİLİNİZ BOL OLSUN.

• Halil haydi hayırlı olsun arkadaşım,
    bundan sonra bir stil sahibi olarak yazarsın artık.

Yaşamayan bilemez FIAT STILO...
  • ne demek kabul ederseniz Yalçın Bey,
    herkesi burada görmek bize onur verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

sevgililer günü mü ?
    o da ne ?

aynen katılıyorum...

ANLADIĞIM KADARI İLE SİZLERİN HAYAT ARKADAŞLARINIZ(EŞLERİNİZ) BU SAYFALARI OKUMUYOR DEĞİLMİ .....DOĞRU ANLAMIŞIM KESSSSİİİİN OKUMUYORLAR O HALDE SORUN YOK KONUŞUN KONUŞUN.
    AMA GÜN OLURDA OKURLARSA VAY HALİNİZE BENCE SİZ NE OLUR NE OLMAZ SİLİN BU MESAJLARI
    BU ARADA SEVGİLİ GENDARME ALAKAM YOK SEVMEM FİLAN DERKEN BÖYLE UYDURMA VE TİCARİ(BANA GÖREDE) TARİHÇESİNİ ANLATMIŞSIN BU BİLGİLERİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOL AMA BİLKİ " SEVGİLİLER GÜNÜ BAHANE VESİLE OLDUKLARI ŞAHANE"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 14 Şubat 2010; 14:10:43 >

• HALİL KARDEŞİM GÖZÜN AYDIN GÜLE GÜLE KULLAN KAZA DERT TASA VERMESİN ALLAH SANADA HEPİMİZEDE
  • Allah cümlemize kazasız, arızasız, cezasız kullanmayı nasip etsin.
    Yakıt tüketim değerini yazamayacağım. Depo ölçümü yapmadım.
    Ölçüm yapınca bakarım.
    14.800 e aldım. artık lpg de takarsam 16 bin olur.
  • aman arkadaşlar ağzınızdan yeller alsın nasıl konuşuyorsunuz öle para harcamamak için :) biz nasıl ekmek yicez bu tip günler olmasa... bu günleri bekliyoruz üç beş kuruş para kazanmak için tabi anlaşılan sizin tuzunuz kuru farklı işlerle ilgileniyorsunuz benim hediyelik dükkanım var bu yüzden böle günler önemlidir yahu :):)
  • Merak etme bizim gibi nadir insanlar azdır :))
    yakında cadılar bayramıda geleneksel bir hal alır ülkemizde :))
    quote:

aman arkadaşlar ağzınızdan yeller alsın nasıl konuşuyorsunuz öle para harcamamak için :) biz nasıl ekmek yicez bu tip günler olmasa... bu günleri bekliyoruz üç beş kuruş para kazanmak için tabi anlaşılan sizin tuzunuz kuru farklı işlerle ilgileniyorsunuz benim hediyelik dükkanım var bu yüzden böle günler önemlidir yahu :):)
  • quote:

aman arkadaşlar ağzınızdan yeller alsın nasıl konuşuyorsunuz öle para harcamamak için :) biz nasıl ekmek yicez bu tip günler olmasa... bu günleri bekliyoruz üç beş kuruş para kazanmak için tabi anlaşılan sizin tuzunuz kuru farklı işlerle ilgileniyorsunuz benim hediyelik dükkanım var bu yüzden böle günler önemlidir yahu :):)

DÜKKANIN NEREDE ÖNCEDEN SÖYLESEYDİNYA GELİR SENDEN ALIRDIK HEDİYELERİ BE KARDEŞİM ŞİMDİMİ SÖYLENİR AŞKOLSUN 34 VIA 85 AŞK OLSUN

• yanlış anlaşılır diye söylemek istemedim ama aramızda halen hediye almamış arkadaşlar varsa buyursun beklerim ben istanbul sultanahmetteyim :)
  • 
Sayfa: önceki 10821083108410851086
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.