Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1087. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Bugün de ilanları inceleyeceğim tuttu arkadaşlar. Fakat ilginç geldiği için bunu da paylaşmak istedim. Bi bakar mısınız?

http://www.sahibinden.com/2003_model_ilk_sahibinden_orjinal_cok_temiz_full_full_masrafsiz_-26WQQaXQQ21522292WQQpXQQdisplayitem

evet o kadar süredir inceliyorum. 1.8 motor türkiyede görmemiştim.
    Aşağıdaki motor seçeneklerinden sadece işaretlediğim seçenekleri görmüştüm 1.8 tek performans yüksek olabilir fakat km çok yüksek.

1.2 16v 80Hp
    1.4 16v 90-95Hp ************
    1.6 16v 103Hp ************
    1.8 16v 133Hp
    1.9 MultiJet 100-120-150Hp
    1.9 JTD 80-90-115 ve 140Hp ************
    2.4 20v 170Hp

• quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

valo; linkteki STİLE bir bak istersen.

http://www.sahibinden.com/fiat_stilo_81000_km_3k_modifiyeli-89WQQaXQQ21557821WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

iyi akşamlar arkadaşalr hocam bana bu stildeki jant lar lazım nerden bulabilrim acaba o arabanın sahibine msj attım benimkiler aldığımda üstündeydi dedi fiat servisinde 2000 3000 tl civarıda dedi pahalıymış ama ben aynı jant ı tipo da da gördüm bravo da da öyle paralarda olsa tipo ya takmazdı herhalde bileniniz varsa yardımcı olurmusunuz ...
    bide benim sky iyice sıyırdı kafayı dün istanbulda fena bir yağmur yağdı benim arabada öne doğru meyiili park halindeyken bütün yağmur suyunu pedalların oraya almış sanırım sky tahliye boruları tıkandı bide sky cam aralarından alıyo arızası nedeniyle tam kapanamıyo (orta dişli sıyırması)...

foruma geldiğimden beri hep arabanın sıkıntıları için bişeyler sordum hakkınızı helal edin önceki sayfaların tamamına yakınını okudum bugün herşey ayrıtısıyla anlatılmış havalar bi düzelsin tornavvidayla arabanın içine bi dalıcam bakalım ne çıkacak içindsen?

ALLAH a emanet olun...

STİLİNİZ BOL OLSUN ...iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazel5353 -- 14 Şubat 2010; 20:37:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

sevgililer günü mü ?
    o da ne ?

hayatta en çok nefret ettiğim bu sözde özel günler..
    22 yıl oldu,bir kez olsun kutlamadım..

toplumda tüketimi teşvik edip harcama yaptırmak için icad edilen ecnebi kurnazlığı..

bana ne aziz valentine'in roma imparatoru II.cladius'un emriyle öldürülmesinden..

o dönemde roma imparatorluğu bir çok cephede savaştığı için II.cladius
    erkeklere savaş boyunca evlenmeyi yasaklar..bu rahipte yasağa rağmen evlenmek
    isteyenlerin nikahlarını gizlece kıyar..taa ki imparatorun haberi olanı kadar..
    sonrasında sonuç malum...
    tarihçesi nedeniyle kimilerine göre anlamlı bir gün olabilir
    ama buradan yola çıkarak sevgililer günü diye bir olay icat edilip,insanları para
    harcatmaya zorlamakta bir o kadar anlamsız geliyor bana..

Doğru lafa ne söylenir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yazel5353

quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

valo; linkteki STİLE bir bak istersen.

http://www.sahibinden.com/fiat_stilo_81000_km_3k_modifiyeli-89WQQaXQQ21557821WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

iyi akşamlar arkadaşalr hocam bana bu stildeki jant lar lazım nerden bulabilrim acaba o arabanın sahibine msj attım benimkiler aldığımda üstündeydi dedi fiat servisinde 2000 3000 tl civarıda dedi pahalıymış ama ben aynı jant ı tipo da da gördüm bravo da da öyle paralarda olsa tipo ya takmazdı herhalde bileniniz varsa yardımcı olurmusunuz ...
    bide benim sky iyice sıyırdı kafayı dün istanbulda fena bir yağmur yağdı benim arabada öne doğru meyiili park halindeyken bütün yağmur suyunu pedalların oraya almış sanırım sky tahliye boruları tıkandı bide sky cam aralarından alıyo arızası nedeniyle tam kapanamıyo (orta dişli sıyırması)...

foruma geldiğimden beri hep arabanın sıkıntıları için bişeyler sordum hakkınızı helal edin önceki sayfaların tamamına yakınını okudum bugün herşey ayrıtısıyla anlatılmış havalar bi düzelsin tornavvidayla arabanın içine bi dalıcam bakalım ne çıkacak içindsen?

ALLAH a emanet olun...

STİLİNİZ BOL OLSUN ...iyi akşamlar.

Akrep jant, zor bulursun zamanın birinde sahibinen.com da adamın biri 1600 tl istiyordu

• yok ya ben uc kapi almam..cocuk koltugu falan sigmayiz sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdomerdo

Robinhood ve stiilloo teşekkürler arkadaşlar.Evet,bir kızım daha oldu.
    Yeni stillenen ve stilini yenileyen arkadaşlarımızı da kutlarım.
    Stilo sitesi de hayırlı ve uğurlu olsun.

Metin,

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: valo

yok ya ben uc kapi almam..cocuk koltugu falan sigmayiz sanirim

kolçakta yer kaplar daraltır arabayı,
    ama sen yine de dynamic al
    sonra sök gönder bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: valo

yok ya ben uc kapi almam..cocuk koltugu falan sigmayiz sanirim

Tamam. Dört kapı için takipteyiz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

arkadaslar ben de daha bu gecen persembe katildim. benimkisi 31000 kmde. 2005 model 1.6 active versiyonu. atiker sirali takilmis 30000 kmde. aracin sag on tarafindaki camurluk degismis ve boyali. baska hic bir sorunu yok. ama ic kismini cok hor kullanmislar.

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
  • Halil2202,Gendarme,Stilock,arkadaşlar çok teşekürler.Yazan,yazmayan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.Hepimizin çocuklarını her zaman iyi günlerinde görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Bu arada şu sevgililer gününe değinmeden edemeyeceğim.Ben her ne kadar nefret etsemde bu tür günlerden maalesef hanımlar öyle düşünmüyor.İllaki bir şey bekleniyor.Bu seneki gazamı kolay atlattım.Sabah ekmek almaya çıktım.Bir baktım stilin camında bir çiçek bir de kart.Petrol ofisi sevgililer günümü kutluyor.Aldım çiçeği hanıma verdimBöylece yırttık.

çiçek ile yırttıysan iyi vallahi..

Aslında yırtmadığımın farkındayım.Bir de dürüstlükten ödün veremiyorum,petrol ofisinden olduğunu da söyledim.Neyse bir ara hallederiz.

• Hallederiz stiilloo ha yarısı ha hepsi :)

Türkiye'de 1.3 mjet motor dışındaki tüm seçenekler mevcuttur.
  • Merdomerdo Sen çok şanslı bir adamsın evde 3 kadın olacak seni ne şımartırlar şimdi
    keşke benimde iki kızım olsaydı bir tane var iki tane olsalardı ufffff mükemmel olurdu (oğlum duymasın)
    ALLAH Eksikliklerini,hastalıklarını göstermesin ALLAH senin çocuklarınıda bizim çocuklarımızıda korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 14 Şubat 2010; 21:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Merdomerdo Sen çok şanslı bir adamsın evde 3 kadın olacak seni ne şımartırlar şimdi
    keşke benimde iki kızım olsaydı bir tane var iki tane olsalardı ufffff mükemmel olurdu (oğlum duymasın)
    ALLAH Eksikliklerini,hastalıklarını göstermesin ALLAH senin çocuklarınıda bizim çocuklarımızıda korusun

Bu açıdan hiç düşünmemiştim.Doğru gerçekten
  • Sevgili dostlar hepinize iyi akşamlar.
    Sevgili Merdomerdo Allah analı babalı büyütsün,benimde iki kızım var mükemmel bir olay.Zamanı gelince anlayacaksın.
    Benim windows çöktüğünden dolayı 1 haftadır bilgisayarsızdım forum baya coşmuş sayfalar almış başını gitmiş, valla 2 gündür anca okuyabildim.
    Yeni STIL alan arkadaşlara kazasız belasız şürüşler diliyorum.Hepinize saygılar.
  • mrb arkadaşlar herkese iyi akşamlar sevgilisi olan herkesin sevgililer gününü kutlarım..
  • iyi akşamlar...

suferi78 imzanızdaki balıkçılık mesleğiniz mi??
  • quote:

Robinhood ve stiilloo teşekkürler arkadaşlar.Evet,bir kızım daha oldu.
    Yeni stillenen ve stilini yenileyen arkadaşlarımızı da kutlarım.
    Stilo sitesi de hayırlı ve uğurlu olsun.

Allah analı babalı büyütsün.
    Kötü günlerini göstermesin...
    Gaz sancısı çektirmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Merdomerdo Sen çok şanslı bir adamsın evde 3 kadın olacak seni ne şımartırlar şimdi

AMİN
  • 
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.