Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1085. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi pazarlar, ayrıca yeni stilo sahipleri de araçlarına güle güle binsinler inşallah verilen fiyatlar çok çok iyi fiyatlar hatta gördükçe kıskanıyorum, benim arabayı 5 ay önce 17500 almıştım ben, tam bilgi sahibi olmadığım için o zamanlar stilo ile ilgili, asr ve hız sbitleyicisi olmayan bir stiloya vermiştim o parayı, tek farkı skywindow var arabamda, pişman mıyım hayır, onlar da olsaydı tadından yenmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

Orijinalden alıntı: gendarme
    sevgililer günü mü ?
    o da ne ?
    hayatta en çok nefret ettiğim bu sözde özel günler..
    22 yıl oldu,bir kez olsun kutlamadım..
    toplumda tüketimi teşvik edip harcama yaptırmak için icad edilen ecnebi kurnazlığı..
    bana ne aziz valentine'in roma imparatoru II.cladius'un emriyle öldürülmesinden..
    o dönemde roma imparatorluğu bir çok cephede savaştığı için II.cladius
    erkeklere savaş boyunca evlenmeyi yasaklar..bu rahipte yasağa rağmen evlenmek
    isteyenlerin nikahlarını gizlece kıyar..taa ki imparatorun haberi olanı kadar..
    sonrasında sonuç malum...
    tarihçesi nedeniyle kimilerine göre anlamlı bir gün olabilir
    ama buradan yola çıkarak sevgililer günü diye bir olay icat edilip,insanları para
    harcatmaya zorlamakta bir o kadar anlamsız geliyor bana..

aynen katılıyorum...

ANLADIĞIM KADARI İLE SİZLERİN HAYAT ARKADAŞLARINIZ(EŞLERİNİZ) BU SAYFALARI OKUMUYOR DEĞİLMİ .....DOĞRU ANLAMIŞIM KESSSSİİİİN OKUMUYORLAR O HALDE SORUN YOK KONUŞUN KONUŞUN.
    AMA GÜN OLURDA OKURLARSA VAY HALİNİZE BENCE SİZ NE OLUR NE OLMAZ SİLİN BU MESAJLARI
    BU ARADA SEVGİLİ GENDARME ALAKAM YOK SEVMEM FİLAN DERKEN BÖYLE UYDURMA VE TİCARİ(BANA GÖREDE) TARİHÇESİNİ ANLATMIŞSIN BU BİLGİLERİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOL AMA BİLKİ " SEVGİLİLER GÜNÜ BAHANE VESİLE OLDUKLARI ŞAHANE"

okumaz olur mu, evde tek bilgisayara kalınca sürekli yanımda...
    artı İstanbul'a da eşimle geleceğiz zaten bu yeterli mi ???

• quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

aman arkadaşlar ağzınızdan yeller alsın nasıl konuşuyorsunuz öle para harcamamak için :) biz nasıl ekmek yicez bu tip günler olmasa... bu günleri bekliyoruz üç beş kuruş para kazanmak için tabi anlaşılan sizin tuzunuz kuru farklı işlerle ilgileniyorsunuz benim hediyelik dükkanım var bu yüzden böle günler önemlidir yahu :):)

Hocam bize hediye yolla senin reklamını cümle aleme yapalım

quote:

Orijinalden alıntı: halugur1977

Artık STİLo sahibi olrak aranızdayım. Arabayı aldım ve geldim Konya' ya.
    2004 Model 1.6 Dynamic buz Mavisi 66660 km de idi artık gelinceye kadar 67500 km si oldu.
    Hıs sabitleme bu kadar mı güzel olurmuş valla 4 köşe oldum.
    Uzun yolda sabitle hızı rapmaymış, inişmiş, düz yolmuş ohh ne ala :d
    virajlardaki performansı süper. VW polo ile 80 km ile giremediğim virajlarda 110-120 hissettirmiyor bile.
    Frenler cok güzel. Basınca araba duruyor.
    Km si orjinal. servis kayıtlarından teyit ettirdim. Zaten ilk el kullanılmış. sıfır almış adam bende 2. sahibiyimi.
    İçi çok rahat ve geniş, koltuklar rahat.
    VW Golf felan yanında halt etmiş bana göre :D

Torksiyon burcu nedir? Ne işe yara acaba? eErak ettim.
    Bende bakııp değiştirem sipariş vereyim olmazsa. Toplu sipariş artar_?

Nihayet stilo sahibisin artık
    Ben 120 girmkten korktuğum viraja 160la giriyorum. Tabi otobanda.
    Sonuna şaka yazyımda suçlamada bulunmasınlar

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_86

aküm bitmiş sevgililer günü neyime ünal abi yada bilgisi olan başka arkadaşlar varsa,akü bitmiş benim,teypte 2 tane led lamba var.bunun bir etkisi olabilirmi?arabanın 3 gün yattığı oluyordu bir şey olmuyordu,dün akşam çalıştırdım arabayı saat 7 gibi,bugün öğlen 1de bastım almadı.akünün ömrümü bitti,yoksa ledmi zayıflatıyor?hepi topu 2tane..

Akünü elektrikçiye ölçtür bakalım. 12 nin altında çıkarsa akünün yenilenme zamanı gelmiş

quote:

sevgililer günü mü ?
    o da ne ?

hayatta en çok nefret ettiğim bu sözde özel günler..
    22 yıl oldu,bir kez olsun kutlamadım..

toplumda tüketimi teşvik edip harcama yaptırmak için icad edilen ecnebi kurnazlığı..

bana ne aziz valentine'in roma imparatoru II.cladius'un emriyle öldürülmesinden..

o dönemde roma imparatorluğu bir çok cephede savaştığı için II.cladius
    erkeklere savaş boyunca evlenmeyi yasaklar..bu rahipte yasağa rağmen evlenmek
    isteyenlerin nikahlarını gizlece kıyar..taa ki imparatorun haberi olanı kadar..
    sonrasında sonuç malum...
    tarihçesi nedeniyle kimilerine göre anlamlı bir gün olabilir
    ama buradan yola çıkarak sevgililer günü diye bir olay icat edilip,insanları para
    harcatmaya zorlamakta bir o kadar anlamsız geliyor bana..

Abi bir mesajla nekadar çok konuya değinmişsin.
    Sevgililer gününün gereksizliği..
    Tarihini..
    22 yıllık tecrübeli evli olduğunu..
    Bu yazıları yazarken yengeden korkmadığını..

Bu arada Fatih yok. Zorunlu sevgililer ünü mesaisi var galiba

• Ünal dostum, yenge okuduğu halde yazbiliyorsun ya.
    İşte korkusuz bir adam
  • stili alan alana yahu....herkeze hayirli olsun allah kaza bela vermeden kullanmayi nasip etsin..darisi basima
  • quote:

Orijinalden alıntı: valo

stili alan alana yahu....herkeze hayirli olsun allah kaza bela vermeden kullanmayi nasip etsin..darisi basima

pinkgame saıyor hocam..
  • NE VAR PINKTE???DYNAMICMI?
  • Pİnkgame deki dynamic fakat onunkinde skywindow yok malesef.
    BU sevgililer gününe gelince benimde alakam yoktur sevgililer günüyle. Çünkü şükürler olsun mutlu bir yuvam var ve onlar benim için başlı başına muhteşem hediye. Özellikle ben hediye için böyle özel günleri tercih etmem. Hediye beklenmedik olmalıki daha anlamlı olsun.
    Ama bu sevgililer gününe lanet yağdırmayada luzum yok sonuçta kimse kimseye zorla bişey yaptırmıyor. Dileyende gayet güzel kutlar. Bırakın tüketime davet etsin insanları bazılarıda para kazansın. Parası olupta harcamak isteyende güzel güzel harcasın.
    Kimse kimseye de para harcamaya zorlatamaz değil mi??
    Gendarme abimiz ve benim gibi.
    Sevgililer gününüz kutlu olsun.(Tabiki kutlayanlara)
    Adaşlarım durdunuz durdunuz aynı anda bindiniz stillerinize.
    Allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin.
    Bu arada stilo hakkında tereddütte olanlara. Üstünh kardeşimizinde 2. stilo su. Bi kaç arkadaşımızın daha olduğu gibi.
    MAdem o kadar kötü araba bu adamlar niye 2. arabalarınıda stilo alıyorlar.
    Bende bi müddet sonra ev almak için mecburen satacağım.
    Ondan sonraki aracımda bu kadar dolusu olmasada biraz daha mütevazi bir stil olacaktır...

• Halugur aracın hayırlı olsun Allah güle güle binmeyi nasip etsin.Çok uygun bi fiyata almışsın ben 20 den aşağı kesinlikle vermeyeceğim eğer bir gün satarsam.Satamazsamda evladiyelik kalır çokta problem değil babam arabasına 15 yıldır biniyo bende binerim:)
    Sevgililer günü ise tam bi fiyasko :) Maçta görevliydim yeni geldim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

okumaz olur mu, evde tek bilgisayara kalınca sürekli yanımda...
    artı İstanbul'a da eşimle geleceğiz zaten bu yeterli mi ???

Hayırdır Ünal !!!
    sürekli bir kule kontrol vaziyetlerimi var denetim altınamı aldılar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 14 Şubat 2010; 17:25:44 >
  • arkadaslar ben de daha bu gecen persembe katildim. benimkisi 31000 kmde. 2005 model 1.6 active versiyonu. atiker sirali takilmis 30000 kmde. aracin sag on tarafindaki camurluk degismis ve boyali. baska hic bir sorunu yok. ama ic kismini cok hor kullanmislar.
  • quote:

aman arkadaşlar ağzınızdan yeller alsın nasıl konuşuyorsunuz öle para harcamamak için :) biz nasıl ekmek yicez bu tip günler olmasa... bu günleri bekliyoruz üç beş kuruş para kazanmak için tabi anlaşılan sizin tuzunuz kuru farklı işlerle ilgileniyorsunuz benim hediyelik dükkanım var bu yüzden böle günler önemlidir yahu :):)

Arkadaşım esnaf olanın yapacağı satışa engel olmak adına yazmadım ben o mesajı. :)
    Allah bir şekilde verir insanın rızkını,yoksa sadece böyle günlere kaldıysa ekmek parası
    kazanmak,yanmışsın sen ağlayanın yok demektir..
    Ayrıca tuzunuz kuru demişsin,iman ila paranın kimde olduğu belli olmaz biliyorsundur..
    Ben 14 aydır ayda 15 en fazla 20 gün çalışıyorum..kazancımda bu yüzden daha düşük
    çalışmadığım için daha az yatırılan sigorta primi de çabası..ama buna da şükür ediyorum..
    Milletin hali ortada,işsizlik,hayat pahalılığı derken hediye almak zor...
    kimse -alırsın bir çiçek olur biter- demesin..
    ben evlendikten sonra çiçekle kanan hanım görmedim daha..
    benim harcama yapmaya zorlamadan kastım,genelde hanımların bu günlerde daha çok
    beklenti içinde olmaları,erkeklerinde bu yüzden kendilerini hediye almaya mecbur
    hissetmeleriydi..
    Neyse umarım bugünkü satışlar seni tatmin etmiştir..
    Hayırlı işler,bol kazançlar...

• quote:

ANLADIĞIM KADARI İLE SİZLERİN HAYAT ARKADAŞLARINIZ(EŞLERİNİZ) BU SAYFALARI OKUMUYOR DEĞİLMİ .....DOĞRU ANLAMIŞIM KESSSSİİİİN OKUMUYORLAR O HALDE SORUN YOK KONUŞUN KONUŞUN.
    AMA GÜN OLURDA OKURLARSA VAY HALİNİZE BENCE SİZ NE OLUR NE OLMAZ SİLİN BU MESAJLARI
    BU ARADA SEVGİLİ GENDARME ALAKAM YOK SEVMEM FİLAN DERKEN BÖYLE UYDURMA VE TİCARİ(BANA GÖREDE) TARİHÇESİNİ ANLATMIŞSIN BU BİLGİLERİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOL AMA BİLKİ " SEVGİLİLER GÜNÜ BAHANE VESİLE OLDUKLARI ŞAHANE"

Zaman zaman okuyor,bu yazdıklarımı okumadı ama okusa da farketmez..
    bugün çarşıya çıktık,bayramda bile bu kadar alış-veriş yapan görmedim..
    müthiş bir kalabalık,yürümek mümkün değil,omuz omuza herkes...
    ben de ortamdan etkilendim sanırım,hanıma - gel sana bir romantiklik yapayım- dedim..
    oturduk bir yerde, dürüm- ayran ısmarladım, yedik beraber..

• quote:

araç içi için temizlik malzemeleri tavsiyesi bekliyorum sanırım kimse bu konu ile alakalı değil...

kosla oxi action, veya kaliteli bir halı şampuanı ile ovalayarak temizle tertemiz oluyor.
    yanlız en küçük su damlası yine iz yapıyor işte o zaman emeğine acıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisacil -- 14 Şubat 2010; 18:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

arkadaslar ben de daha bu gecen persembe katildim. benimkisi 31000 kmde. 2005 model 1.6 active versiyonu. atiker sirali takilmis 30000 kmde. aracin sag on tarafindaki camurluk degismis ve boyali. baska hic bir sorunu yok. ama ic kismini cok hor kullanmislar.

Hoşgeldin
    hayırlı olsun
    ALLAH kaza,bela ve cezadan uzak tutsun,sevdiklerinle birlikte keyifle kullanmanı dilerim..
    fiyat,renk ve şehir bilgilerini de paylaşır mısın ?
  • gendarme,

ben zaten sana hitaben yazmadımki genel olarak konuştum :)

tuzunuz kuru derken ise bu işle ilgili olmadığınız için yani meslekler farklı o bakımdan söyledim. yoksa her insanın herzaman farklı sıkıntıları vardır.

alınganlık yapacağını düşünmemiştim kusura bakma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halugur1977

Artık STİLo sahibi olrak aranızdayım.........
    VW Golf felan yanında halt etmiş bana göre :D

Aman Golf'çüler okumasın o satırı..

Sonundan bir Halil daha Stil sahibi oldu demek..
    Allah kaza,bela ve cezadan uzak tutsun,kem gözlerden sakınsın..
    Hayırlı,uğurlu olsun..
    keyfine keyif,mutluluğuna mutluluk katsın inşallah...
  • quote:

gendarme,
    ben zaten sana hitaben yazmadımki genel olarak konuştum :)
    tuzunuz kuru derken ise bu işle ilgili olmadığınız için yani meslekler farklı o bakımdan söyledim. yoksa her insanın herzaman farklı sıkıntıları vardır.
    alınganlık yapacağını düşünmemiştim kusura bakma...

yok arkadaşım ne alınganlığı,kusur filan yok..keyfine bak..
    nette yazı dili bazen soğuk gelir insana,muhabbet benimkisi..
    Herkesin kendine göre bir derdi var elbet..
    Allah dermansız dert vermesin kimseye...
  • quote:

quote:

Zaman zaman okuyor,bu yazdıklarımı okumadı ama okusa da farketmez..
    bugün çarşıya çıktık,bayramda bile bu kadar alış-veriş yapan görmedim..
    müthiş bir kalabalık,yürümek mümkün değil,omuz omuza herkes...
    ben de ortamdan etkilendim sanırım,hanıma - gel sana bir romantiklik yapayım- dedim..
    oturduk bir yerde, dürüm- ayran ısmarladım, yedik beraber..

Abi gözlerim yaşardı. Çok romantiksin

• Sevgililer günü -geçmiş- olsun.

İNŞALLAH BİR GÜN KOCALAR GÜNÜ DE İCAT EDİLİR.
  • 
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.