Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1040. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10381039104010411042
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet bankacılığını kullan hesabın varsa... ben 3 tl veriyorum ücret ne kadar olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

şimdi bankadan geldim 20 tl lik havale için 25 tl havale bedeli istediler. farklı bir şekilde halledebilen varmı?

abi ne yaptın sen, aman sakın kimse bankaya gidip te havale yapmasın, yazık olur 25 tl masraf alıyolar, internetten yada bankamatikten kartsız işlem yapabilirsiniz, hatta bildiğim kadarı ile, meseka GARANTİ nin bankasına havale yapcaksınız, ve garanti bankasının bankamatiğini kullanarak yaptığınızda ücret bile almıyorlar... bu şartlar dışında havale yapmak isteyenler yapmasınlar sakın, günah verilen havele masrafına gerek yok...
  • FATİH PM...
  • arkadşlar herkese merhabalar 2 haftadır uzak kaldığım stilime bugün kavuştum airbag sensör arızası vardı servisin parçayı bulması zaman aldı arıza ışığı gidince daha bi sevmeye başladım arabamı bi konuda fikirleriniz almak istiyorum aracıma sunroof takdırsam sıkıntı olurmu acaba, bu arada internet sayfasıda hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar ne kadar olacağı tam belli değil ama şimdilik 2 haftalığına Mersine gidiyorum. Valide rahatsızmış... Bakalım neler çıkacak? Yarına bilet bulabildim. Fırsatım olursa takip edebilirim. Akşam yine girmeye çalışacağım. Takip edemezsem şimdiden teşk ediyorum...
  • VAYA CON DIOS geçmiş olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Arkadaşlar ne kadar olacağı tam belli değil ama şimdilik 2 haftalığına Mersine gidiyorum. Valide rahatsızmış... Bakalım neler çıkacak? Yarına bilet bulabildim. Fırsatım olursa takip edebilirim. Akşam yine girmeye çalışacağım. Takip edemezsem şimdiden teşk ediyorum...

Valide hanıma Çok geçmiş olsun sanada iyi yolculuklar.
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Arkadaşlar ne kadar olacağı tam belli değil ama şimdilik 2 haftalığına Mersine gidiyorum. Valide rahatsızmış... Bakalım neler çıkacak? Yarına bilet bulabildim. Fırsatım olursa takip edebilirim. Akşam yine girmeye çalışacağım. Takip edemezsem şimdiden teşk ediyorum...

ABİ GEÇMİŞ OLSUN, umarım ciddi bişi yoktur... hayırlı yolculuklar..
  • VAYA CON DIOS,
    geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun VAYA CON DIOS.
  • Allah acil şifalar versin VAYA CON DIOS
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

SİTEMİZİN FİNANSMANINA KATILACAK ARKADAŞLAR KATILACAKLARINI BELİRTSİNLER.

FATİH; ÖDEMEYİ YAPIP SİTEYİ FAALİYETE GEÇİRECEK ANLADIĞIM KADARIYLA.

FATİH KATILACAKLARINI BELİRTEN ARKADAŞLARIN SAYISINA ÖDEDİĞİ MİKTARI BÖLER, HERKES PAYINA DÜŞEN MİKTARI FATİH'İN HESABINA YOLLAR.

THE END'İ YAZMAK LAZIM BİR AN ÖNCE.

ŞU ANA KADAR FİNANSMANA KATILACAĞI ANLAŞILAN ARKADAŞLARI AŞAĞIYA TOPLARSAK;

1. stiilloo
    2. ROBINHOOD
    3. VAYA CON DIOS
    4. ilk_araba_stilo
    5. aktüel
    6. bafra_stilo
    7. stüdyocan
    8. ustunh

BENİDE EKLEYİN.....
  • FATİH, BANADA PM'DEN MESAJ ATARMISIN BENDE GARANTİ BANKASI VAR SADECE HESAP NUMARASIDA OLUR..
  • Herkese iyi akşamlar.

Fatih; garanti bankasına eft yaptım, yarın hesabına geçer dostum.

gurkaan; Fatihata sana da PM'den hesap numarasını atabilir.

VAYA CON DIOS; Validene Allah'tan acil şifalar ve sana hayırlı yolculuklar. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
  • Fatih hesap numaranı yazarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahdevefa

arkadşlar herkese merhabalar 2 haftadır uzak kaldığım stilime bugün kavuştum airbag sensör arızası vardı servisin parçayı bulması zaman aldı arıza ışığı gidince daha bi sevmeye başladım arabamı bi konuda fikirleriniz almak istiyorum aracıma sunroof takdırsam sıkıntı olurmu acaba, bu arada internet sayfasıda hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.

Sensör arızasının maliyeti ne oldu?

Sonradan sunroof kesinlikle tavsiye edilen bir şey değil. Sunroof'lu tavanlar, sunroof nedeniyle oluşan sac boşluğundan dolayı kaybedilen mukavemet eksikliği için ekstradan kuvvetlendirilmiş şekilde üretiliyor. Ayrıca sonradan sunroof için kesilen tavanın kesim yerleri korozyona müsait hale geliyor. Sonradan yapılan sunroof'un randımansızlığı da cabası. Yapılacak masrafa değmez. SKY'lı bir STILO almak daha mantıklı.

Bu arada yeni sitemizde devamlı olmanızı dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 1 Şubat 2010; 19:20:58 >

• quote:

ROBINHOOD; stili aldın mı autoking'den?

Ünal nerelerdesin?

gendarme abimiz de görünmüyor.

• quote:

Ünal nerelerdesin?

gendarme abimiz de görünmüyor.

Canlar
    yoğunum ve çok yorgunum..
    takip ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Canlar
    yoğunum ve çok yorgunum..
    takip ediyorum...

Allah kolaylık versin.
  • iyi akşamlar...

Fatih banada PM atarmısın.
  • 
Sayfa: önceki 10381039104010411042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.