Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1042. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ustunh

slm
    ustalar bi sorum var. geçenlerde muhabbeti geçtimşi ama,
    bu satıcıyla görüştüm. asr tuşu yok ama adam o kadar ısrala esp asr olduğunda iddalı ki, şaştım kaldım, yok ben tamirciyim, stilocuyum yapmadığı muhabbet kalmadı en son tamam abi fiat a bi sorayım sana dönerim dedim.

nerdeyse şase numaranı ver servisi arayım diyecek oldum.))

ASR tuşunu sadece inananlar görebilir. Adam ASR olduğuna inanmış ve görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahdevefa

airbag sensörünü iptal edip direnç taktırmayı çözüm olarak düşündük ancak benim stilde sensör 3 soketli çıktı 2 soketli olsa direnç takabilirdik dediler. 3. soket ısıtma içinmiş serviste öyle dediler ısıtma işini nasıl apıyor çözemedim düğmesi falan yok sonuç olarak 800 tl verip sensörü almak zorunda kaldım sensör koltuk süngeri ile beraber takım halinde. sanroof içinde dedikleriniz aydınlatıcı oldu zaten orjinalliğide bozmamak lazım sanırım.

Bu sensör olayları çok pahalı. Anladığım kadarıyla da belirli bir ömürleri var.
  • PTT hesabım aşağıdadır arkadaşlar, Fatih'e para yollamakta sıkıntı çekenler bana yollayabilirler.

PTT BANDIRMA / BALIKESİR 5985865 nolu hesaba Ünal DÖNMEZ adına yatırabilirsiniz...
  • soner abi geçmiş olsun.ihtiyaç olursa bende mersindeyim abi,tarsus,yakın ilçesi.üniversite hastanesindeysenizde perşembe günleri staj var benim orda.forumdan bayvanç(ali ihsan abi) oda üniversite hastasinde çalışıyor,dh den ulaşamazsın ama bende numarası filan mevcut,haberleşelim abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_86 -- 2 Şubat 2010; 1:42:16 >
  • benim isteğim üzerine Fatih'in yeni çalışmaları araçlar için sticker...

STILO FOREVER :)

STILO FOREVER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 2 Şubat 2010; 4:22:16 >
  • Günaydın

Herkese kolay gelsin.Kazasız belasız bol kazancı günler.
  • günaydın stilo tutkunları. stilo63. Urfa . Öğretmen. 2005 Actual 5k .Füme. Stilo kullanmak bir ayrıcalıktır.
  • Günaydın arkadaşlar. bir süredir iş yoğunluğu nedeni ile forumdan ayrıyım.. :) herkese kolay gelsin. kazasız belasız..
  • SOn yakıt tüketim testimi yazmak istiyorum bana oldukça ilginç geldi...

30 km yolda 85 km hızla(hız sabitleyici ile, gösterge 88) tek kişi yol düz ortalam tüketim 5.3.... Böyle bir değer daha benzinli arabalar arasında görmedim!!!!

Ayrıca araca dün tüp taktırdım, 1100 liraya atiker, şimdilik bir sorun yok gayet uyumlu çalışıyor.... Onun la ilgi denemem de sonuçları buraya yazarım...

Bir de büyük sorunum var, aracımın ön amortisörleri patlak çıktı, fiyatını sordurduk 400 gibi bir rakam çıktı(çifti) bana oldukça pahalı geldi, satın alabileceğim yer hakkında veya bu konuda tecrürebesi olan varsa yardımlarını bekliyorum...
  • arkadaşlar öncelikle herkese selamlar forumu uzun zamandır inceliyorum ama bir türlü üyelik işlemlerini halledememiştim eski mail adresimi kullanarak hallettim aa genede bazı kısıtlamalar var 2 seeneyi geçik bir zamandır 2004 dynamic model olan bir stilo aracım var ha bu arada izmirden katılıyorum aranıza ben burada egetuning üyesiyim bu forumda kendimizi tanıtmadan işlem yapmak yasak eğerki sizdede öyle birşey varsa bana bir yol gösterirseniz sevinirim.
    benim derdim sky tavanımla alakalı bundan altı ay önce bir tırr-tırr diye ses geldi forumun önceki sayfalarından faydalanarak bazı bilgilere ulaştım ve dişli yaptırdım ama gene olmadı şu anda perdesinde bir sorun yok camında ilk kanatı biraz açılıyor ve sıkışma yapar gibi kalıyor el becerim gayet iyidir acaba kendim söksem yapabilirmiyim ayaklarına falan bir baksam diyorum sizin bildiğiniz bir püf nokta varmı aracım şu anda satılık aşağıya linkini vericem şimdiden herkese teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/birde_buna_bakin_bakalim_-16WQQaXQQ17521343WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Orijinalden alıntı: stilo_01

arkadaşlar stilonun teyp kodu nerede lütfen cevap

Hoşgeldin,

Bende Adana'dayım teybin yan tarafındaki M ile başlayan seri numarasını pm den at kodu göndereyim.

Stilock iyi akşamlar size bir sorum var bizim araçlarda hava sıcaklığı sadece" ext.temp" (dış sıcaklığı)gösteriyor bunu Hem klimanın üzerinde hemde kadranın üzerinde gösteriyor klimanın üzerindeki "ext.temp"(dış sıcaklık) değiştirilir "İnt.temp."(iç sıcaklığı) gösterir hale getirebiliyormuyuz. bu değişikliği yapmak mümkünmü

bende hem klimanın üzerinde hem kadranın üzerinde hem de cd playerda gösteriyor.
    stüdyocan söylediğin yapılmayacak birşey değil ama body compture girip programı oynaman gerek.
    Çünkü iç sıcaklığı da ölçmek için araç içinde yine bir sensör var.

• arkadaşlar deneyimlerinize ihtiyacım var aracımdaki dijital klima üste ve ortaya aynı anda üflemiyor servis bişey yok dedi sizce ne olabilir step motorunun dişlisi sıyırmış olabilirmi yönlendirmedemi bir problem var acaba çözüm önerilerinizi bekliyorum
  • Arkadaşlar site için Fatih'in toplam maliteyi kdv dahil ; 90 Dollars = 133,77 Lira yapıyor,

Biz şimdilik 13 kişiyiz muhtemelen diğer arkadaşlar da yatırmak ister ama isim yazdıranlar sanırım bu kadar,
    Herkes 10' ar lira yatırsa yeterli olacaktır. Ama alttaki listede ismi olmayan diğer üyelerimizde 10'ar lira yatırabilirler isterlerse.
    Fazla kalan meblağı diğer yapacağımız işlerin yekünlerinden düşeriz.
    Bu sayeyle herkesin çorbada tuzu olmuş olur.

1...stiilloo
    2...ROBINHOOD
    3...VAYA CON DIOS
    4...ilk_araba_stilo
    5...aktüel
    6...bafra_stilo
    7...stüdyocan
    8...ustunh
    9...gurkaan
    10.stilo63
    11.PRG130T
    12.mehmet_86
    13.34vıa85
    14.Halil2202

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 2 Şubat 2010; 22:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahdevefa

arkadaşlar deneyimlerinize ihtiyacım var aracımdaki dijital klima üste ve ortaya aynı anda üflemiyor servis bişey yok dedi sizce ne olabilir step motorunun dişlisi sıyırmış olabilirmi yönlendirmedemi bir problem var acaba çözüm önerilerinizi bekliyorum

Ben dişlinin sıyırdığından değil de,
    programsal bir hata olduğunu düşünüyorum yoksa dediğin gibi tek tek
    üflediğinde diğerlerinde de sıkıntı yaşardın !
    Bir de sen akü kutup başlarını sök her iki ucuda çıkar, 15-20 dakika bekle tüm üniteler kendini resetlesin.
    sonra tekrar tak dene. geçici bir hata ise böyle düzelebilir.
  • Hellomoto arkadaşım,

sen amortisörleri nerede sordun?

eğer istanbulda isen sana bir kaç adres verebilirim ben çiftini en çok 300'e en uygunda 230 TL ye buldum bendede aynı sorun var bende değişeceğim.
  • Robin, 15-20 dakika çok uzun bir süre değilmi sonra cd/teyp code hatası vermesin belki code anahtarı yoktur arkadaşın...
  • stickerlardaki renkler italyanın bayrağının renklerimi yoksa öylesine mi seçildi???? şayet italyan bayrağından esinlendiyse arkadaş sıralama yanlış olmuş :) yeşil beyaz kırmızı olacaktı :) en son stickerda olduğu gibi ...
  • Hayır yanlış olmadı ...
    Evet italyan bayrağımdan esinlendi, o şekilde karışık kullanılmasının sebepi ise ;
    araç rengi aynı olursa stickerin dışta kalan rengi ile birbirini kapatmasın diye farklı
    kombinelerde çalışıldı. Biraz ince düşünüldü yani.

Teyp kodunu, sadece kendi teypini farklı bir stiloya takıp orada tanıtıp ( kod girip ) sonra tekrar kendi stilona takarsan kod ister.
    istersen aküyü sök 1 hafta öyle beklet birşey olmaz.
  • Dizel Bir stilo için 130 bin km veya 160 bin km cok mu sizce?
    2. el araç alırken ne dersiniz?
  • değil tabiki ....
    önemli olan aracın hor kullanılıp kullanılmadığıdır.
  • 
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.