Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1039. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10371038103910401041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar logo sonuclarını açıklıyorum...

1 27% (12)
    2 16% (7)
    3 0% (0)
    4 16% (7)
    5 0% (0)
    6 4% (2)
    7 0% (0)
    8 13% (6)
    9 6% (3)
    10 0% (0)
    11 13% (6)

toplam 43 kişi oy kullanmış... KAZANAN 1 NUMARA....

ben bütün logoları kayıt altına aldım merak etmeyin ilerleyen zamanlarda bazılarının üzerinde modifikasyon yapar değişik değişk kullanabiliriz...
  • Fatih; PM alındı. Yarın Garanti'ye EFT yapıp bildiririm. Logolar birbirinden güzel zaten. Logomuz da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 1 Şubat 2010; 0:08:47 >
  • Sevgili Stiilloo cevabın için çok sağol.O zaman göstergedeki 26 gün olayı yağ değişimi için mi acaba?Mademki periyodik servis 60 binde o zaman buda yağ değişimi için uyarıyor herhalde ,çünkü yağ en son 41 binde değişmiş servis kartında öyle yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

Fatih; PM alındı. Yarın Garanti'ye EFT yapıp bildiririm.

tamamdır abi, yanlız açıklama kısmına kendi kullanıcı adını yazarsan kimden geldiğini anlamış olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozkurt17@hotmail.c

Sevgili Stiilloo cevabın için çok sağol.O zaman göstergedeki 26 gün olayı yağ değişimi için mi acaba?Mademki periyodik servis 60 binde o zaman buda yağ değişimi için uyarıyor herhalde ,çünkü yağ en son 41 binde değişmiş servis kartında öyle yazıyor.

Yağ değişimi için değildir. Sonuçta 26 günde yağ değişim kilometresine gelip gelmeyeceğin belli değil ki. Yağ değişimi (ben 10 binde bir değişiyorum) kitaba göre 20 binde bir yapılıyor zaten. Bilgisayarın gösterdiği kalan 26 gün olayı en son serviste yükledikleri bir zaman periyodu vardır o nedenledir. En son gittiğin servise bi sor istersen.

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

Fatih; PM alındı. Yarın Garanti'ye EFT yapıp bildiririm.

tamamdır abi, yanlız açıklama kısmına kendi kullanıcı adını yazarsan kimden geldiğini anlamış olurum...

Tamamdır Fatih. Kullanıcı adımı yazarım dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 1 Şubat 2010; 0:18:15 >

• sağol sevgili stiilloo
  • arkadaşlar stilonun teyp kodu nerede lütfen cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilo_01

arkadaşlar stilonun teyp kodu nerede lütfen cevap

Hoşgeldin stilo_01.
  • hoş bulduk yeni stilo sahibi oldum bilmediğim çok şey var yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilo_01

hoş bulduk yeni stilo sahibi oldum bilmediğim çok şey var yardımlarınızı bekliyorum

Hayırlı uğurlu olsun. Aracın hakkında bizi bilgilendirir misin? Modeli, özellikleri, kaça aldınız vs.

Teknik konular için aşağıda linki bulunan STILO TEKNİK DESTEK bölümüne bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_25478125/mpage_1/key_//tm.htm
  • quote:

Bu akşam komutanlar yok ROBINHOOD ve GENDARME abimiz gibi, meydan bizlere kalmış...

Aman ünal abi duymasın, valla bu saatten sonra çök kalk yada komando dansı yapmaya niyetimiz yok

PM cevaplandı..

Gendarme Hocamda mı Komutan?
  • günaydınlar

selamlar saygılar tüm stilolara ve sahiplerine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Bu akşam komutanlar yok ROBINHOOD ve GENDARME abimiz gibi, meydan bizlere kalmış...

Aman ünal abi duymasın, valla bu saatten sonra çök kalk yada komando dansı yapmaya niyetimiz yok

PM cevaplandı..

Gendarme Hocamda mı Komutan?

Herkese Günaydın, abi forumun komutanı değilmi ? GENDARME abimiz...

• arkadaşlar herkese günaydın.

bafra stilo kardeşim bence aracını hiç yerinden kıpırdatma bak zaten KM side gelmiş aracın bendede o seslerden vardı üstelemedim ve sonra bunlar başıma geldi... bence ustana git.
  • Fatih Banada pm.den hesap numaranı at eft yapayım
    sitemize konulacak olan ve girişte yer alacak stilo resimleri orjinal resimleri olsun 3 kapı 5 kapı ve sta.vagon gibi kimse alınganlık yapmaz o zaman evet robinhood 'un aracı güzel ama her kesin aracıda kendine göre güzel zaten bir nazardır gidiyor Robinhood'un aracı çizilir mizilir göze gelir aman ALLAH korusun,sonrasında her kes kendi aracının resimlerini sitemizde paylaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Fatih Banada pm.den hesap numaranı at eft yapayım
    sitemize konulacak olan ve girişte yer alacak stilo resimleri orjinal resimleri olsun 3 kapı 5 kapı ve sta.vagon gibi kimse alınganlık yapmaz o zaman evet robinhood 'un aracı güzel ama her kesin aracıda kendine göre güzel zaten bir nazardır gidiyor Robinhood'un aracı çizilir mizilir göze gelir aman ALLAH korusun,sonrasında her kes kendi aracının resimlerini sitemizde paylaşır

kesinlikle katılıyorum.... Göze gelmesin, stiller.. zaten siteye kocaman bi tane nazar boncuğu koycam
  • banada PM atabilirsiniz hesap numarası için çorbada tuzumuz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisacil

arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta kadar önce ben tirger setimi değiştirdim.
    Yetkili fiat servisinde 370 tl tuttu.

triger, yardımcı kayışlar, rulmanlar değişti.

dostum işçilik hariç mi bu fiyattır dediğin? ben sadece triger seti sordum 350 civarı bir para soyledı işçilikle 500 u buluyor.acaba serviste yaptırmasammı bakımları.bir de bakım hakkında bir arkadaş 60 bin bakımında nelerın degısmesı gerektıgını yazmıs ancak benım aracımın 5 yılı doldu.şöyle tepeden tırnaga bır bakım yaptırayım dıyorum.bana detayıyla kım söyleyebilir ne yaptırmam gerektiğini.

ayrıca Fatih pm dostum
  • bafra stilo PM cevaplandı...
  • şimdi bankadan geldim 20 tl lik havale için 25 tl havale bedeli istediler. farklı bir şekilde halledebilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 10371038103910401041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.