Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1038. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

tamam arkadaşlar, sitenin maliyeti 87$ + kdv o zmn yani; 153 TL, fakat burda kac kişisiyiz belli değil ki, neye gore boleceğiz, neye gore hesap yapıcaz, o yuzden bu kısma cok takılmıyorum, ben yazarım isteyen havalesini yapar, kalanını ben tamamlarım sorun değil...
    bu arada sitenin girişi konusnda şu an için bir oylama yada fikir soruşturma olayı yapmayalım, ben siteyi bir faaliyete gecireyim, herhangi bri tasarımla, site faaliyetteyken tekrar girişi yada tasarımı konusunda farklı fikriler üretebiliriz....

Bafra stilo; benimde gönlümden ilk etapta gecen tabiki sarı bir tek kapı stilo ama, o pekte demokratik olmaz, o yuzden genel bir renk secmek gerek şimdilik...

fatih ben zaten sadece sarı tek kapı koy demiyorum hepsinden birer tane hani marka arabaların sitesine girersin ya atıyorum fiat orda çeşit çeşittir bravo punto linea vs. öyle bi görüntü dedim.tabi sadece bir fikir benimkisi

bu arada arkadaslar arabayı calıstırdıgımda aracın motor kısmından(sanırım kayışlardan geliyor) çıkırt çıkıırt çıkırt diye takipli bir ses geliyor sorun hakkında yorum yapabilecek birisi varmı acaba ? trigerim kopar diye de korkuyorum valla.araç 55 binde triger hiç değişmemiş.yorumlarınızı beklıyorum

34vıa85 pm...

Valla ses mes öyle gitme. STILIN ilk gideceği yer usta olsun. Bu ara STILLERİN üzerinde var bir nazar.

• slm
    site maliyeti için bencede yoklama yapıp çarpıp bölmeye gerek yok. isteyenler ki bence 20 ytl yeterli olacaktır, en aşağı 10-15 kişi katılır. paraları gönderelim, artan kısmı olursa sticker ve thsört işinde kullanırız, gibi,
  • Sevgili Murat067 çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Sevgili arkadaşlar benimde göstergede servise 26 gün kaldığını gösteriyor.Aracim 49200 km de,50 bin bakımında ne gibi işlemler yapılıyor ve maliyeti ne kadar tutuyor bilen arkadaşlara cevaplarından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.Saygılarımla
  • SİTEMİZİN FİNANSMANINA KATILACAK ARKADAŞLAR KATILACAKLARINI BELİRTSİNLER.

FATİH; ÖDEMEYİ YAPIP SİTEYİ FAALİYETE GEÇİRECEK ANLADIĞIM KADARIYLA.

FATİH KATILACAKLARINI BELİRTEN ARKADAŞLARIN SAYISINA ÖDEDİĞİ MİKTARI BÖLER, HERKES PAYINA DÜŞEN MİKTARI FATİH'İN HESABINA YOLLAR.

THE END'İ YAZMAK LAZIM BİR AN ÖNCE.

ŞU ANA KADAR FİNANSMANA KATILACAĞI ANLAŞILAN ARKADAŞLARI AŞAĞIYA TOPLARSAK;

1. stiilloo
    2. ROBINHOOD
    3. VAYA CON DIOS
    4. ilk_araba_stilo
    5. aktüel
    6. bafra_stilo
    7. stüdyocan
    8. ustunh
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

SİTEMİZİN FİNANSMANINA KATILACAK ARKADAŞLAR KATILACAKLARINI BELİRTSİNLER.

FATİH; ÖDEMEYİ YAPIP SİTEYİ FAALİYETE GEÇİRECEK ANLADIĞIM KADARIYLA.

FATİH KATILACAKLARINI BELİRTEN ARKADAŞLARIN SAYISINA ÖDEDİĞİ MİKTARI BÖLER, HERKES PAYINA DÜŞEN MİKTARI FATİH'İN HESABINA YOLLAR.

THE END'İ YAZMAK LAZIM BİR AN ÖNCE.

ŞU ANA KADAR FİNANSMANA KATILACAĞI ANLAŞILAN ARKADAŞLARI AŞAĞIYA TOPLARSAK;

1. stiilloo
    2. ROBINHOOD
    3. VAYA CON DIOS
    4. ilk_araba_stilo
    5. aktüel
    6. bafra_stilo
    7. stüdyocan
    8. ustunh

BEN KATILACAĞIM DEMEDİM Kİ

• quote:

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

quote:

tamam arkadaşlar, sitenin maliyeti 87$ + kdv o zmn yani; 153 TL, fakat burda kac kişisiyiz belli değil ki, neye gore boleceğiz, neye gore hesap yapıcaz, o yuzden bu kısma cok takılmıyorum, ben yazarım isteyen havalesini yapar, kalanını ben tamamlarım sorun değil...
    bu arada sitenin girişi konusnda şu an için bir oylama yada fikir soruşturma olayı yapmayalım, ben siteyi bir faaliyete gecireyim, herhangi bri tasarımla, site faaliyetteyken tekrar girişi yada tasarımı konusunda farklı fikriler üretebiliriz....

Bafra stilo; benimde gönlümden ilk etapta gecen tabiki sarı bir tek kapı stilo ama, o pekte demokratik olmaz, o yuzden genel bir renk secmek gerek şimdilik...

fatih ben zaten sadece sarı tek kapı koy demiyorum hepsinden birer tane hani marka arabaların sitesine girersin ya atıyorum fiat orda çeşit çeşittir bravo punto linea vs. öyle bi görüntü dedim.tabi sadece bir fikir benimkisi

bu arada arkadaslar arabayı calıstırdıgımda aracın motor kısmından(sanırım kayışlardan geliyor) çıkırt çıkıırt çıkırt diye takipli bir ses geliyor sorun hakkında yorum yapabilecek birisi varmı acaba ? trigerim kopar diye de korkuyorum valla.araç 55 binde triger hiç değişmemiş.yorumlarınızı beklıyorum

34vıa85 pm...

malesef bu ses bende de var, son 1 haftadır, ama motor ısındıktan sonra geçiyor... ben hava cok soğuktu kayışlara yada rulmanlar donuyo fln die düşünuodum ama, bugün dayım az cok anlar arabadan devir daim die bişi varmış ondan olabilir dedi, bole çıkır çıkır die ses yapıoo, motorun sol arka kısmında ki rulmanların altındna bi yerden geliyo... yarın ustaya gostercem bende, nedir ne değildir bilen varmı acaba ?? cidden yaa, moralimi bozdu dayım bugün :(

arabalar için sticker problem deil, benim eski iş yerim hala kendi iş yerim gibi saolsunlar ses etmezler, koskoca reklam şirketi zaten sorun olmaz, ama t-shirtlerin maliyeti olacak dediğiniz gibi...

ben şimdi buraya yazıcam benim hesap numaramı.... isteyen yatırır... 3-5 neyse.... bende sonra bi tablo oluştturum gelen rakamları gosteren, herkese yollarım herkes ne kadar var bilir ona gore harcama yapar hesabımızı biliriz..

• şaka bir yana üstünh arkadaşın dediği mantıklı. Diğer arkadaşlardanda fikirler gelsin...
  • quote:

malesef bu ses bende de var, son 1 haftadır, ama motor ısındıktan sonra geçiyor... ben hava cok soğuktu kayışlara yada rulmanlar donuyo fln die düşünuodum ama, bugün dayım az cok anlar arabadan devir daim die bişi varmış ondan olabilir dedi, bole çıkır çıkır die ses yapıoo, motorun sol arka kısmında ki rulmanların altındna bi yerden geliyo... yarın ustaya gostercem bende, nedir ne değildir bilen varmı acaba ?? cidden yaa, moralimi bozdu dayım bugün :(

o ses son bir haftadır bende de var. soğuklara bağladım:) Isınınca ses yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozkurt17@hotmail.c

Sevgili Murat067 çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Sevgili arkadaşlar benimde göstergede servise 26 gün kaldığını gösteriyor.Aracim 49200 km de,50 bin bakımında ne gibi işlemler yapılıyor ve maliyeti ne kadar tutuyor bilen arkadaşlara cevaplarından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.Saygılarımla

Periyodik bakım tablosunda 20-40-60-80-100-120-140-160-180 diye 20 binlik dilimler halinde.

60 bin'de;

Lastikler, aydınlatma sistemi kontrolü, cam silme-yıkama, fren balata kontrolü, görsel kontroller (borular, hortumlar, kauçuklar vs.), kayışların kontrolü, hava filtre değişimi, tüm sıvıların seviye tamamlanması, vites kutusu yağ seviye kontrolü, motor yağ değişimi, yağ filtre değişimi, fren hidroliği değişimi, polen filtresi değişimi.

(Dizellerde bazı bakımlar (yağ ve yağ filtre değişimi) her 10 binde yapılmaktadır)

• herekse iyi geceler.
    maliyet konusundaki tutumuzu forumdaki büyüklerinde önerileriyle şekillendiririz.

bu sorun olmaz... ayrıca stiilloo'nun yazdıkalrına da katılıyorum. bunlar problem değil stilocular için. sonu güzel olsun.. gönüller bir olsun...

34vıa85 bayağı uygun fiyata yaptırmışsın.
    geçmiş olsun tekrar..
  • Fatih, hesap numaranı buraya yazmayıp PM'lere atman daha iyi olur. IBAN'ı da yazarsan daha rahat gönderebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

O ses geçen sene bu zamanlarda bende de vardı, kayış setlerini değiştirince kesildi. Ama hangi kayıştan kaynaklı olduğunu bilmiyorum. Çünkü ben triger,hidrolik direksiyon pompası, alternatör vs. bütün kayışları değiştirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yucesoyhakan

quote:

quote:

O ses geçen sene bu zamanlarda bende de vardı, kayış setlerini değiştirince kesildi. Ama hangi kayıştan kaynaklı olduğunu bilmiyorum. Çünkü ben triger,hidrolik direksiyon pompası, alternatör vs. bütün kayışları değiştirmiştim.

benim kayışlar rulmanlar mayıs 2009 değişmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Hakan teşekkür ederim" ePER " hakkındaki bilgin için sende" ePER "cd 'si varmı (2009 veya 2010)

Maalesef... O cd 3-4 sene bizim elimize düşmez sanırım.
  • quote:

Fatih, hesap numaranı buraya yazmayıp PM'lere atman daha iyi olur. IBAN'ı da yazarsan daha rahat gönderebiliriz.

tamm abi havale yapmak isteyen olursa bana pm den yazsın, gonder diye, bende o kişiye veriyim hesap nomu, tek tek herkese gondermem zor olur, ama isteyene yazmam daha doğru olur, IBAN veririm tamam, gerçi iban yada eski nolar fark etmiyor, ben hep internnetten odeme yapıo havale işleri ile uğraşıyorum.. zaten artık ole bir hale geldiki, benim şirket maaşımı hesabıma yatıryor, bende parayı ekranda rakamsal olarak goruyorum sora oraya yatır buraya yatır, faturalar, odemeler arabanın kredisi derken bakıyorum maaş diye bişi kalmamış... sadece rakamlara çalışır olduk iyimi... hani derler ya paranın değeri kalmadı diye, harbiden paranın hiç bir değeri yok rakamların değeri var..

• quote:

Orijinalden alıntı: yucesoyhakan

quote:

quote:

ben triger kayışını değiştreli 2 ay oldu, olmadı... acaba diğerlerinin masrafı ne olur ? sana maliyeti neydi hatırlayabiliyormusun ?

• quote:

quote:

Fatih, hesap numaranı buraya yazmayıp PM'lere atman daha iyi olur. IBAN'ı da yazarsan daha rahat gönderebiliriz.

tamm abi havale yapmak isteyen olursa bana pm den yazsın, gonder diye, bende o kişiye veriyim hesap nomu, tek tek herkese gondermem zor olur, ama isteyene yazmam daha doğru olur, IBAN veririm tamam, gerçi iban yada eski nolar fark etmiyor, ben hep internnetten odeme yapıo havale işleri ile uğraşıyorum.. zaten artık ole bir hale geldiki, benim şirket maaşımı hesabıma yatıryor, bende parayı ekranda rakamsal olarak goruyorum sora oraya yatır buraya yatır, faturalar, odemeler arabanın kredisi derken bakıyorum maaş diye bişi kalmamış... sadece rakamlara çalışır olduk iyimi... hani derler ya paranın değeri kalmadı diye, harbiden paranın hiç bir değeri yok rakamların değeri var..

Katılıyorum. Canlı parayla işimiz olmuyor. Geliyor gidiyor.

PM lütfen.

• Bu akşam komutanlar yok ROBINHOOD ve GENDARME abimiz gibi, meydan bizlere kalmış...

Aman ünal abi duymasın, valla bu saatten sonra çök kalk yada komando dansı yapmaya niyetimiz yok

PM cevaplandı..
  • Benden bu kadar yarın mesai pazartesileri berbat oluyor.

fatihata bana da pm den hesap numaranı gönderirmisin.
  • arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta kadar önce ben tirger setimi değiştirdim.
    Yetkili fiat servisinde 370 tl tuttu.

triger, yardımcı kayışlar, rulmanlar değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisacil -- 31 Ocak 2010; 23:55:32 >
  • 
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.