Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1026. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

şu aksesuarlara bir göz atın arkadaşlar.

http://www.italiazakka.co.jp/shop/7861-0-en.html

cok güzel ürünler var, acaba bunlardan alamıyormuyuz Ünal abi ? hepimize birer tane stilo anahtarlığı ? bide ben benim arabanın şu küçük modelleri var ya, iyilerinden ve sarı 3k olanından görsem alıcam ama malesef hiç yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Boğaz şiş. Ateş, kırgınlık, uykusuzluk. Teşk ederim.
    Gendarme Hocam direk sana laf söylemiş.

çok geçmiş olsun..

izzet1 ile daha öce görüşmüştük buluşma konusunda.
    artık gelmez dediğim bir anda mesaj atınca ''iki ayak bir pabuca girme''
    durumu oldu o yüzden..

hocam bir de hepberaber bulusma organizasyonu işi olursa tadından yenmez.. iki kişi bu kadar keyif aldıysak

bu arada halil selamlar..

• geçimiş olsun diyen arkadaşlara çok teşk ler.
    Buluşma işi hep beraber olmazda, İzmirde ben ve aktüel (Urla) arkadaşım var. Gendarme Hocam Manisada. Mehmet Hocam İstanbulda ama yaza Çeşmeye geliyormuş. Ünal dostum Aydınlı. Memleket ziyaretine gider herhalde. Bu arada toplanabiliriz sanırım. Yani Selçuk Çeşme taraflarında piknik yerinde yada Manisada bir piknik yerinde toplanabiliriz. (Gürle ya da Yamanlar Karagöl olabilir )
  • Soner kardeşim geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Şu buluşma meselesi benim çok ilgimi çekiyor Buyaz ÇEŞME DÖNÜŞÜ ARTIK URLAYADA UĞRARIM bizimkiler kavak yelleri dizisinden sonra çok merak eder oldular mecbur artık uğrayacagız.İstanbula dönüşte Manisada köfte yemek üzere ve Zeytinyağı alacam(AK YAĞ) mola vericez ailecek. Eğer Gedarme müsait olursa buluşup tanışırız Ben Buforumda oluşan sosyal vede sanal aktiveteyi gerçek hayattada uygulamanın keyifli olacağı kanaatindeyim
  • Fatih kardeşim ŞU avatar resmimi (kendi resim lerimle) değiştiremiyorum resim boyutlarını,pikselini dediği gibi yapıyorum ama hep aynı mesaj resim boyutuÇok büyük kendimden (photoshop bilgimden)şüphe etmeye başladım bu işin imagesize ve Jpg,gif dışında püüüüf noktasımı var sen nasıl değiştirdin Üstelik senin resmini kopyaladım (ölçülerini ama yinede olmadı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Soner kardeşim geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Şu buluşma meselesi benim çok ilgimi çekiyor Buyaz ÇEŞME DÖNÜŞÜ ARTIK URLAYADA UĞRARIM bizimkiler kavak yelleri dizisinden sonra çok merak eder oldular mecbur artık uğrayacagız.İstanbula dönüşte Manisada köfte yemek üzere ve Zeytinyağı alacam(AK YAĞ) mola vericez ailecek. Eğer Gedarme müsait olursa buluşup tanışırız Ben Buforumda oluşan sosyal vede sanal aktiveteyi gerçek hayattada uygulamanın keyifli olacağı kanaatindeyim

mangal yapmadan olmaz.. Gerçi Manisanın köfteside çok güzeldir...
  • Soner Mangal olmadan asla hemde sucuk mangal varya ben şöyle 25li yaşlarımda olucam şimdi birde bekar olucam valla marşa bastımmıydı doğru Bursa ,Balıkesir,Manisa ,İzmir Sonra....... Ah be kardeşim evlendik çoluk çocuk, hanım ,dükkan, yaş ,
    eh birde bu mesajı benim hanım okursa ..........

Şaka bir yana Aile olmak çok güzel heleki evlat sahibi olmak kelimelerle anlatılacak gibi değil bütün güzel sözler kifayetsiz kalır
    eskiye göre farkı artık daha bir plan lı yaşamaya başlıyorsun

• quote:

Soner Mangal olmadan asla hemde sucuk mangal varya ben şöyle 25li yaşlarımda olucam şimdi birde bekar olucam valla marşa bastımmıydı doğru Bursa ,Balıkesir,Manisa ,İzmir Sonra....... Ah be kardeşim evlendik çoluk çocuk, hanım ,dükkan, yaş ,
    eh birde bu mesajı benim hanım okursa ..........

Şaka bir yana Aile olmak çok güzel heleki evlat sahibi olmak kelimelerle anlatılacak gibi değil bütün güzel sözler kifayetsiz kalır
    eskiye göre farkı artık daha bir plan lı yaşamaya başlıyorsun

Canına kastın mı var diyecektim ki son paragrafta çevirmişsin kazı. Tabi yenge yerse. Mesajı sil bence

• quote:

Fatih kardeşim ŞU avatar resmimi (kendi resim lerimle) değiştiremiyorum resim boyutlarını,pikselini dediği gibi yapıyorum ama hep aynı mesaj resim boyutuÇok büyük kendimden (photoshop bilgimden)şüphe etmeye başladım bu işin imagesize ve Jpg,gif dışında püüüüf noktasımı var sen nasıl değiştirdin Üstelik senin resmini kopyaladım (ölçülerini ama yinede olmadı)

abi ben gif. yaptım oldu, ama gerekli ölççüye kadar kucultmen gerekiyor... 60 piksel civarları olması lazım... bakıyım bi hemen.... bide jpeg kaydediyorsan, jpeg kalitesini hani 1 den 12 ye kadar kalite ayarı ile oynuyoruz ya kayderderken, onu 12 yapma, 7 den fazla olmasın, hatta hic jepg e gerek yok... gif doğru secim...

• Manisa'da köfte nerede yeniyor

• Tercih Manisa Kebabı ise

adres: GÜLCEMAL http://www.youtube.com/watch?v=SU1d7bwg0Go

işe gidiyorum favori köftecilere gece devam ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 28 Ocak 2010; 14:56:17 >
  • quote:

Tercih Manisa Kebabı ise

adres: GÜLCEMAL http://www.youtube.com/watch?v=SU1d7bwg0Go

işe gidiyorum favori köftecilere gece devam ederim..

abi vediğin site kapalı diyor. Kebapda yeriz farketmez. Ama Akhisara doğru köfteciler var sıra sıra. Yanlış mıyım? Sen he de; köfteleri ben yaparım..
  • Mehmet Hoca görünürlerde yok. Yenge okuda galiba.
  • quote:

Manisa'da köfte nerede yeniyor

taylan diye bi yer var... fena diildi
  • Geldim geldim mesajı silme fikri gayet iyi

HÖÖÖYYYTTTT benim gibi kazzak erkek hanımındanmı çekinirmiş ( kazak dediysek hani tavşan yününden olan)
  • Manisada her şeyi yerim (ben zaten çok yerim ee obezim zaten) ama bir daha asla manisada mesir macunu yemem ağzımdaki bütün dolgular çıkıyor
  • quote:

Geldim geldim mesajı silme fikri gayet iyi

HÖÖÖYYYTTTT benim gibi kazzak erkek hanımındanmı çekinirmiş ( kazak dediysek hani tavşan yününden olan)

chincila mıydı neydi Kazak burada ne arar? Gider hovardalık peşinde koşar

• www.stiloturkiye.com için biraz daha farklı logolar yapmaya çalışıyorum, biraz abartılı biraz sade gibi ortalama 10 tane logo koycam foruma, tabi içinde once yaptığım logolar da var, bu logo işinide anketle belirleyelim derim ben, hem o sekilde normal dışardan vatandaş ta yorum yapıp beğendiğini secebilyor, bence cok demokratik bir yontem, akşama hepsini yukleyeceğim ardından anket acar, p.tesi ye kadar logo oylaması yaparız... herkesin mutlaka içinden birini kendisi için beğeneceği turden calışmalar yaptım ve yapıyorum... tabi bu kadar kısa zamanda becerebildğim kadar....
  • buluşma işi çok güzel olur fakat bu iş bir o kadarda zor. Çünkü ortak nokta belirlemek zor.
    Ben stilimle senede bir defa tatile çıkıyorum.bir haftası ist da bir haftası balıkesir de bir haftada izmir dikilideyim. Geri kalan zamnlarda da Çorum'da. Bu taraflarda pek stilo yok zaten bi kaç tane gördüm onda da bayan vardı iletişime girmedim yanlış anlaşılır.:)
    Ben yeni sayfamızda üye olanların tanıtıcı bilgileri ve telofon numaralarınında olmasını tavsiye ediyorum.
    Bu şekilde iletişimimiz kolay olur.
    Bu arada ist da kurtköy tarafındayım burda iki tane stil gördüm hemen nasıl bakıyor insan. daha önce cliom vardı hiç bir başka clio ya dönüpte baktığımı bilmem.
  • tamam işte doğru yerdeyim Sonerim bizbize ailecek bu arada senin küçük adam kaç yaşında
  • 
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.