Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1028. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitemiz kurulduktan sonra, toplanmanın yeri ve zamanı için de bir anket yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Arkadaşlar kuzenim alfaromeo clup üyesi onlar buluşuyorlar ben yarın ona sorucam nasıl organize etmişler
    ne gibi küskünlükler olmuş nasıl aşmışlar zira İzmir karadenizli Stiloculara çok uzak olur
    haritayı önümüze koyup ortada bir yer tayin etsek herkes üç aşağı beş yukarı aynı km.yapsa daha iyi olmazmı
    benim başkent önerim aslında bu sebepten ama İstanbulun Başkente yakınlığı ile İzmirin Bir değil galiba ne yaparsak yapalım bazı iller için daha uzak veya daha yakın olacak benim amacı Adanalı kardeşim ile Trabzonlu kardeşimİzmirli kardeşim ile Sivaslı kardeşlerimde Bir Organizasyonda bir araya getirmek evet zor ama imkansız değil diye düşünüyorum mesela Ankarada toplanınca Anıtkabirede uğrasak bir çelenkte biz koysak Atamıza saygımızı sunsak Tsirtlerimizi giyip kocaman bir konvoy olsak ulusal kanalların haberlerine renk katsak Stılo kullanmanın farkını Tüm Türkiyeme şöyle bir hatırlatsak .......
    Evet güzel hayal dediğinizi duyar gibi oldum ama unutmayın hayaller gerçeğin aynasıdır

K A T I L M A M A K E L D E D E Ğ İ L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 28 Ocak 2010; 21:34:03 >

• Acaba şu buluşma işi için sponsor bulabilirmiyiz diye düşündümde
    Mesela Opete uğrayıp sizin yağ reklamınızı yapalım sizde bize 4 lt.yağ hediye edin 10-40 desek
    Mesela Fiat Türkiyeye bize destek verin yol boyunca fiat servisleriden destek alalım desek
    iş biraz daha sansasyonel hale gelse
  • Buluşma işi hem zaman hem ekonomi hemde organizasyon açısından oldukça aşılması zor sorunları içeriyor. Ama bu sadece bir kerelik değil her yıl festival şeklinde düzenlenip her yıl farklı bir bölgede yapılması bu şekilde oluşturulacak ortak görüş ve fikir birliği sağlanırsa benim de görüşüm her bölgenin eşit uzaklıkta olduğu Ankara'nın uygun olduğu.
  • Fatihata'nın sesi soluğu çıkmıyor. Logoları oylamaya hazır hale getirmekle meşgul büyük ihtimal.
  • quote:

Acaba şu buluşma işi için sponsor bulabilirmiyiz diye düşündümde
    Mesela Opete uğrayıp sizin yağ reklamınızı yapalım sizde bize 4 lt.yağ hediye edin 10-40 desek
    Mesela Fiat Türkiyeye bize destek verin yol boyunca fiat servisleriden destek alalım desek

yılda bir gün boğaz kelebeği temizleme günü yapıp buluşalım
    Şaka bir yana büyük çapta buluşma zor. Ben Mehmet Hocam İzmire (Çeşmeye) gelecek diye, buradaki arkadaşlarıda toplarız diye söyledim.

• stilo günü fikri güzel. web sayfamızda değerlendirmemiz gerekir.

Ankara şart değil bence. Eskişehir veya AKÇAKOCA gibi deniz kenarı bir yerleri de düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Şaka bir yana büyük çapta buluşma zor. Ben Mehmet Hocam İzmire (Çeşmeye) gelecek diye, buradaki arkadaşlarıda toplarız diye söyledim.

ben her halükarda bu yaz bir aksilik olmazsa Çeşmedeyim Yani İzmire bu kadar yakınken sizinle buluşurum
    Karadenize gittiğimde Bafra stilonun kapısını çalıp ona Bafra pidesi ısmarlarım Trabzona vardığımda Akçaabatta yanıma gelene köfte ısmarlarım Erzincana giderken Sivasa uğrarım Adanada sabah kahvaltısına
    ciğer ısmalarım yada akşamına şirden dolması ben bunları birey olarak yapabilirim
    ben forum olarak toplanmayı başarmalıyız diye düşünüyorum
    evet zor ama imkansız değil hele bir yerden başlayalım gerisi gelir....

• Soner senin ufaklık bu yaz 26 numara postal sahibi olacak( Mehmet amcasından hediye)
  • quote:

quote:

quote:

ben her halükarda bu yaz bir aksilik olmazsa Çeşmedeyim Yani İzmire bu kadar yakınken sizinle buluşurum
    Karadenize gittiğimde Bafra stilonun kapısını çalıp ona Bafra pidesi ısmarlarım Trabzona vardığımda Akçaabatta yanıma gelene köfte ısmarlarım Erzincana giderken Sivasa uğrarım Adanada sabah kahvaltısına
    ciğer ısmalarım yada akşamına şirden dolması ben bunları birey olarak yapabilirim
    ben forum olarak toplanmayı başarmalıyız diye düşünüyorum
    evet zor ama imkansız değil hele bir yerden başlayalım gerisi gelir....

Bizede kumru düşüyor galiba. Biz Dalyandayız derken, Çeşme Dalyanı kastetmiştim:)

• quote:

Soner senin ufaklık bu yaz 26 numara postal sahibi olacak( Mehmet amcasından hediye)

Valla yok demez. 2 aya bir olmuyor. 55 TL verip spor ayakkabı aldık. Vuruyor şimdi
  • İnşallah bu gecede ateşlenmezde rahat bir uyku çeker yavrum. Herkese iyi geceler.
  • quote:

quote:

Soner senin ufaklık bu yaz 26 numara postal sahibi olacak( Mehmet amcasından hediye)

Valla yok demez. 2 aya bir olmuyor. 55 TL verip spor ayakkabı aldık. Vuruyor şimdi

Mehmet Hocam yanlış anlaşılma olmasın. Sordum Furkana. Teşk ediyor:) Almış kadar oldun. Zahmet etmesin Mehmet Amcam diyor

• soner kardeş geçmiş olsun, çocukların hastalığı hiç bir şeye benzemiyor.

bu arada hala kullanıcı listesinde görünmüyorum, şu site işi bitse biran önce de yeni eve taşınsak artık, hala bi stil bulamadım kafama göre, korkarıım stilsiz stil hayranları grubunda kalmam, bizlerede ayrı köşe açarsınız artık sitede

kafam çok karışık nerde benim stilllllllll

• Soner her şartta 26 numara postal bu yaz onun ama ben getiririm ama kargo ile yollarım sadece kumru değil istersen çiftlik tarafına gidip deniz böcüğü de yeriz Yada Çeşme merkezde şimdi aklıma gelmiyor lokantanın adı ama papaz yahnisi ile meşhur sen ne istersen yada bol sosyetik yere(Alaçatı)pizza yemeyede gideriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 29 Ocak 2010; 0:03:17 >
  • Ustunh ben senin adını görebiliyorum bence biraz daha sabırlı olmalısın eminim istediğin stilo'yu bulursun
    Çocuklar ve hastalık malesef ayrılmaz bir ikili ALLAH dermansız dert vermesin ben hasta olmalarına ,heleki ağlamalarına dayanamıyorum birde hasta olunca huyları değişmese..
  • Beyler iyi geceler dileklerimle sağlıcakla kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet1

taylan diye bi yer var... fena diildi

Evet orası da var..
    sanırım sen Manisa girişindekinde yedin..
    Merkezde 2, il çıkışında da 2 yerleri daha var..
    daha çok sulu,etli yemekleri ile bilinir..
    3 kuşaktan beri lokantacılık yapan bir ailenin soyadını taşır..
  • Buluşma işi olursa çok güzel olur bee stilden anlayan adamlarla muhabbet. Değmeyin keyiflere o zaman.
  • Sevgili VAYA CON DIOS çok geçmiş olsun diyorum.Benimde 8 ve 1 yaşında iki kızım var onlar hastalandığında acayip oluyorum ve seni çok iyi anlıyorum.Ama bunlar çocuk işte Allah beterinden korusun inşaallah.Sitemizin ismi belli oldu hayırlı olsun.Anahtarlıklar gerçekten çok şık hepimize birer tane yakışır.Buluşma işi zor görünsede imkansız değil.Umarım gerçekleşirde hepimiz birbirimizi daha yakından tanırız.hepinize saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.