Herkese iyi geceler,; sonunda süper sitemizin ismi belli olmuş gerçi sonuç belliydi ama bu şekilde seçilmesi herkesin gönül rahatlığı ile olması iyi oldu...
ben yarın çalışmalara başlıyorum, hatta bu gece başlıyorum, ilk işimiz sticker ve logo işini halletmek forumuda amacım onumuzdeki haftaya kadar yayına sokmak işlh yetiştircem...
quote:
Orijinalden alıntı: izzet1
ve.. manisadayım..
sevgili gendarme abimiz ile bulustum, oğulcan ile birlikte epey güzel tadı damakta kalan bir muhabbetti.. tekrarını yaza aileler ile birlikte olana sakladık :)
kendisine ve oğluna nezaketinden dolayı burdan da teşekkur ederim... hatıra olarak bana satın aldığı krom şerit içinde :)
sevgili izzet1 seninle tanışmakta bizleri memnun etti .. iş tempon içinde zaman ayırdığın için ben teşekkür ederim.. ama bunu saymam..ne sohbetin tadına doyabildik,ne de yeterince misafirperverlik gösterebildik.. zaman kısıtlı olduğu için böyle oldu ama benim içime sinmedi.. konuştuğumuz gibi yazın inşallah ailece görüşeceğiz...
quote:
Orijinalden alıntı: altaykagan
selam arkadaslar. bu gun ıtıbarıyle bende stıl sahıbı oldum. forumdakı tecrubelerınızden yararlanacagım benım gıbı toy stılocuları anlayısla karsılarsınız ınsallah. selamlar
Hoşgeldin..
Hayırlı ,uğurlu olsun..
Kaza,bela ve cezadan uzak, keyifle kullanmanı dilerim..
Sitemizin ismi vatana millete hayırlı olsun inşallah..
quote:
Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS
her gidene hediye alıyorsa, haftasonu Manisaya gidiyorum.
altaykagan , hayırlı olsun. Kazasız belasız...
Hediyenin lafımı olur,her zaman beklerim..
yeter ki bugün olduğu gibi -ben geldim- deme..()
bir kaç saat önceden haber ver..
Ankaradan, 2010 un ilk kar görüntüsü..
Herkese Günaydın.
Kolaygelsin iyi çalışmalar.
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Site ismimiz tüm stilo severlere hayırlı uğurlu olsun umarım tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde bu işin altından alnımızın akı ile kalkarız ve güzel bir yardımlaşma dayanışma ortamı yaratırız.
THE END konusunua katılıyorum ancak konu sonuna yeni linkimizi yapıştırmayı unutmayalım. Bir arkadaş site açacağını ve aramızdan birisini FİAT için yönetici seçebileceğini yazmış,Herkesin şahsi fikri tabi ama kendi açacağımız siteye yönelsek daha doğru olmazmı.Sonuçta markamız FİAT ama bizi bir arada tutan şey STİLO sevgisi ve merakı.Tabi deneyimli arkadaşlar diğer sitede de bulunmak isterse şahsi fikirleridir.
Stiilloo anahtarlık gerçekten çok güzel temin edilebilirse tüm arkadaşların talep edeceğinden eminim.
Şimdilik bu kadar yoğun ve yorucu bir mesai başlıyor kendinize dikkat edin.
quote:
Orijinalden alıntı: yucesoyhakan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ferdi uyar
günaydın takviye koblasıyla arabamı çalıştırdım ama eksozdan beyaz duman çıkmaya başladı ekranda motor arızalı yazısı çıktı nedeni ndir acaba
Hangi şehirdesin_? Hava soğuk değil mi? Nasıl duman çıkmasını bekliyordun. Arabaların eksozlarına bakarsan, düşük hızlarda hepsinden beyaz duman çıktığını görürsün. Akün zayıfsa, her türlü manyakça yazılar çıkabilir... Önce aküne baktır. Sonra arızayı ara bence...
Marşa basıp motorun çalışmadığı esnada silindir ve egzosa bol miktarda yanmamış zengin karışımlı yakıt gider. Motor çalışınca onlar alev alır ama ideal karışım oranı bozuk olduğu için bir süre beyaz duman ve motor arıza ışığı(ekranda da engine fault yazar) normaldir. Paniğe gerek yok.
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ROBINHOOD
ANKET SONUÇLANMIŞTIR ARKADAŞLAR, ÇOĞUNLUK '' http://www.stiloturkiye.com '' DE KARAR KILMIŞ,HERKESE HAYIRLI UĞULU OLSUN... HADİ FATİH KOLLARI SIVA BAKALIM.
sitemizin ismi hayırlı olsun , birlik beraberliğimiz sürdüğü sürece ,bir çok stilo severi aramıza katarız.
oğlum rahatsız olduğundan dün gece giremedim nete. Bayağa ilerlemişiz. İsim açıklanmış. Hayırlı olsun herkese.
quote:
oğlum rahatsız olduğundan dün gece giremedim nete. Bayağa ilerlemişiz. İsim açıklanmış. Hayırlı olsun herkese.
geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah.. Allah şifa versin.
quote:
Orijinalden alıntı: gendarme
quote:
her gidene hediye alıyorsa, haftasonu Manisaya gidiyorum.
altaykagan , hayırlı olsun. Kazasız belasız...
Hediyenin lafımı olur,her zaman beklerim..
yeter ki bugün olduğu gibi -ben geldim- deme..()
bir kaç saat önceden haber ver..
bu laf direk bana heralde :)
quote:
Orijinalden alıntı: izzet1
quote:
geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah.. Allah şifa versin.
Boğaz şiş. Ateş, kırgınlık, uykusuzluk. Teşk ederim. Gendarme Hocam direk sana laf söylemiş. Keylesgo lu stilolardan mesajlar gelmeye devam ediyor. Bir tanesi:"güzel kardesim ben özelliklerini bilmem kardesim internete koydu ama aracım güzel benden önceki sahıbınde ufak kazası var sol camurlukla kaput degısmıstı gerısı orjınal ve servıs bakımlı halada" Nasıl ?
quote:
Geçmiş olsun tez zamanda şifa dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: aktüel
quote:
Geçmiş olsun tez zamanda şifa dilerim.
Teşk ederim. Keşke analar babalar hasta olsa da çocuklar şımarmaya devam etseler. Çabuk geçer inşallah...
keyless go diye işaretledikleri bizim easy-go oluyor. Yani anahtarsız çalıştırma. Bu arada herkese merhaba şu an ist da ablamlardayım ordan nete giriyorum bi kaç gün buralardayım. Net sayfamızım ismi belirlenmiş hayırlı olsun. Evde çocuk hastalandın mı hiç kimsenin keyfi kalmıyor Geçmiş olsun diyelim.
yeni stil alan arkadaslar allah kazasız belasız mutlu bir sekilde araçlarınızı kullanmayı nasip eylesin!!!!
MUTLU KISMINI BOŞUNA SOYLEDİM ZATEN!!!! STİLO KULLANICILARI ARAÇLARINA BİNDİĞİ ZAMAN MUTLU OLUYORLAR HEMEN
quote:
Boğaz şiş. Ateş, kırgınlık, uykusuzluk. Teşk ederim. Gendarme Hocam direk sana laf söylemiş.
çok geçmiş olsun..
izzet1 ile daha öce görüşmüştük buluşma konusunda. artık gelmez dediğim bir anda mesaj atınca ''iki ayak bir pabuca girme'' durumu oldu o yüzden..
Yeni Stilo Sahiplerine Araçları Hayırlı Uğurlu olmasını teenni ederim. kar yüzünden 1 Haftadır Stilimi hareket ettiremiyorum. Zaten akşam eve geç gelincede malum hem yogunluk hemde buz korkusu başlıyor. Ayrıca sitemizin İsmi bence çok güzel kendimize ait bir platformun olması da çok iyi olmuş. Emeği geçen herkese Teşekkürü bir borç bilirim. Herkese kazasız günler dilerim...