Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1027. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halil2202

buluşma işi çok güzel olur fakat bu iş bir o kadarda zor. Çünkü ortak nokta belirlemek zor.
    Ben stilimle senede bir defa tatile çıkıyorum.bir haftası ist da bir haftası balıkesir de bir haftada izmir dikilideyim. Geri kalan zamnlarda da Çorum'da. Bu taraflarda pek stilo yok zaten bi kaç tane gördüm onda da bayan vardı iletişime girmedim yanlış anlaşılır.:)
    Ben yeni sayfamızda üye olanların tanıtıcı bilgileri ve telofon numaralarınında olmasını tavsiye ediyorum.
    Bu şekilde iletişimimiz kolay olur.
    Bu arada ist da kurtköy tarafındayım burda iki tane stil gördüm hemen nasıl bakıyor insan. daha önce cliom vardı hiç bir başka clio ya dönüpte baktığımı bilmem.

Halil ümraniye tarafına geçicenmi hani sanayi filan yada ikea filan eğer dediğim yerlere uğrayacaksan bana çok yaklaşmış olursun buluşabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

tamam işte doğru yerdeyim Sonerim bizbize ailecek bu arada senin küçük adam kaç yaşında

2 sini doldurdu amcası.
    Sen birde mesir şenliklerine gel. Manisayada tövbe edersin. Mahşer yeri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

tamam işte doğru yerdeyim Sonerim bizbize ailecek bu arada senin küçük adam kaç yaşında

2 sini doldurdu amcası.
    Sen birde mesir şenliklerine gel. Manisayada tövbe edersin. Mahşer yeri..

Arkadaş askere gidecek yaşa gelmiş seni küçük adam tam 2 yaş ha hamur gibi yoğura yoğura oynanır onla alt alta üst üste tam sevilme çağları şimdi o sana annemle ben evlenecen sen çekil aradan diyecek önümüzdeki sene bak gör haylazı benimki üç yaşlarında böyle söylerdi şimdi altı yaşında artık kendi sevgilisi var annesini bana geri verdi

• quote:

Halil ümraniye tarafına geçicenmi hani sanayi filan yada ikea filan eğer dediğim yerlere uğrayacaksan bana çok yaklaşmış olursun buluşabiliriz

Stille gelmediğim için buralardan kımıldayamıyorum.
  • quote:

quote:

Stille gelmediğim için buralardan kımıldayamıyorum.

Sağlık olsun yaza okullar tatil olunca ben gelirim Çorluya sen gelirsin İstanbula bir şekilde buluşuruz tanışırız

• buluşma fikrinde ortak bir nokta olması herkes için iyi olur.ege tarafına uzak stilciler yetim mi kalsın.İstanbul veya başkent neden olmasın?Ankara'da da piknik yapcak bi yer bulabiliriz sonra tüm stiller peşpeşe bahçeliye giderizz powww şekle bak sen :D
  • Ahh be keşke çorlu olsa .. Çorum Çorum...
  • quote:

Ahh be keşke çorlu olsa .. Çorum Çorum...

Pardon kardeşim nedense aklımda Çorlu kalmış ayıpsın ÇORUM'ada geliriz
    hem belki Tayinin belki ÇORLUYA Belki iSTANBULA Belkide gönlüne göre bir ile çıkar Öğretmenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 28 Ocak 2010; 19:55:42 >
  • quote:

Arkadaş askere gidecek yaşa gelmiş seni küçük adam tam 2 yaş ha hamur gibi yoğura yoğura oynanır onla alt alta üst üste tam sevilme çağları şimdi o sana annemle ben evlenecen sen çekil aradan diyecek önümüzdeki sene bak gör haylazı benimki üç yaşlarında böyle söylerdi şimdi altı yaşında artık kendi sevgilisi var annesini bana geri verdi

gözünün üstüne postalı yer

• quote:

Ahh be keşke çorlu olsa .. Çorum Çorum...

Halil Hocam neden "olsa olsa Çorumludur" diye bir söz vardır...

Bafra_stilo: herkes kendi bölgesini toplasın ozman
  • Onların doğuştan POSTAL korumaları var ayrıca onun postalı 22 numara asıl senin postal koruman varmı
  • quote:

Onların doğuştan POSTAL korumaları var ayrıca onun postalı 22 numara asıl senin postal koruman varmı

bizim kocaayak co:)24 numara olmyuyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

geçimiş olsun diyen arkadaşlara çok teşk ler.
    Buluşma işi hep beraber olmazda, İzmirde ben ve aktüel (Urla) arkadaşım var. Gendarme Hocam Manisada. Mehmet Hocam İstanbulda ama yaza Çeşmeye geliyormuş. Ünal dostum Aydınlı. Memleket ziyaretine gider herhalde. Bu arada toplanabiliriz sanırım. Yani Selçuk Çeşme taraflarında piknik yerinde yada Manisada bir piknik yerinde toplanabiliriz. (Gürle ya da Yamanlar Karagöl olabilir )

Arkadaşlar Urla'ya yolunuz düşerse mutlaka beklerim

• iyi akşamlar. kar erimeye başladı Ankarada. bir acayip iş=))

site hayırlı olur inşallah. bol paylaşımlı derken bu buluşma konusu artık yetti gayri.

ben, buluşma nerede olursa olsun 7-8 saat uzakta da olsa (İzmir vb...) mutlaka günü birlik bile olsa geleceğim.

yaza doğru İzmir tarafları veya oralar bir yeler işte... harika olur...

saygılarımla....
  • arkadaşlar İstanbul,İzmir,Manisa,Balıkesir,Samsun,Çorum,Adana,Sivas,ve diğer ilerimiz ile Başkentimizin arası üç aşağı beş yukarı aynı galiba günübirlik Buluşulabilir mesafedemidir ??? mesela Herkes bulunduğu ilden yola çıksa saat 11 00 sularında Başkente olacak şekilde 4-5 saat kadar birlikte zaman geçirsek sonra herkes iline geri dönse ve toplanacağımız yeri Şanslı Başkentli kardeşlerimiz ayarlasa mesela yani acaba olabilirmi ???
    Ne dersiniz
  • Misafir sayımız 12 ne alırdınız arkadaşlar??
    ama önce bir STILO almanız lazım
  • Gerçekten bir toplanma organizasyonu çok güzel olur. Toplanma işi Ağustos'tan sonra olursa nerede olursa olsun mutlaka gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_araba_stilo

iyi akşamlar. kar erimeye başladı Ankarada. bir acayip iş=))

site hayırlı olur inşallah. bol paylaşımlı derken bu buluşma konusu artık yetti gayri.

ben, buluşma nerede olursa olsun 7-8 saat uzakta da olsa (İzmir vb...) mutlaka günü birlik bile olsa geleceğim.

yaza doğru İzmir tarafları veya oralar bir yeler işte... harika olur...

saygılarımla....

Bu gidişle İzmirde toplanırız:)
  • Buluşma işi Ankara olabilir aslında... Benim Çoruma 4 saat.
    Bu Çorumlu meselesi vergi memuru zamanında geziyormuş.Kayseri de bi eve gelmişler. ( Kayseriler alınmasın buralarda böyle anlatıyorlar.) O zamanlar hayvan başına bile vergi alıyorlarmış. Bunu duyan kayserili eşeği almış yatağına sokmuş üzerinide battaniyele örtmüş vergi memuru sormuş bu kim diye oda hasta babam yatıyor demiş. Memurda battaniyeyi açıp eşeği görünce yuhh kardeşim senin yaptığını Çorum'lu bile yapmadı demiş. Artık Çorum lu ne yaptıysa bilinmiyor. Senin yaptığını Çorum lu yapmaz lafı burdan gelmiş buralarda böyle anlatırlar.
  • Arkadaşlar kuzenim alfaromeo clup üyesi onlar buluşuyorlar ben yarın ona sorucam nasıl organize etmişler
    ne gibi küskünlükler olmuş nasıl aşmışlar zira İzmir karadenizli Stiloculara çok uzak olur
    haritayı önümüze koyup ortada bir yer tayin etsek herkes üç aşağı beş yukarı aynı km.yapsa daha iyi olmazmı
    benim başkent önerim aslında bu sebepten ama İstanbulun Başkente yakınlığı ile İzmirin Bir değil galiba ne yaparsak yapalım bazı iller için daha uzak veya daha yakın olacak benim amacı Adanalı kardeşim ile Trabzonlu kardeşimİzmirli kardeşim ile Sivaslı kardeşlerimde Bir Organizasyonda bir araya getirmek evet zor ama imkansız değil diye düşünüyorum mesela Ankarada toplanınca Anıtkabirede uğrasak bir çelenkte biz koysak Atamıza saygımızı sunsak Tsirtlerimizi giyip kocaman bir konvoy olsak ulusal kanalların haberlerine renk katsak Stılo kullanmanın farkını Tüm Türkiyeme şöyle bir hatırlatsak .......
    Evet güzel hayal dediğinizi duyar gibi oldum ama unutmayın hayaller gerçeğin aynasıdır

• 
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.