Şimdi Ara

Steven Gerrard mı Xavi Hernandez mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Steven Gerrard mı Xavi Hernandez mi ?

(En Son Oy Tarihi: 16.6.2014)
Giriş

You'll Newer Walk Alone!!
  • Barcelona'dan ne kadar nefret etsem de Xavi bana göre daha iyi Gerrard'dan
    Kimse üstüne alınmasın ama Pes'te Fm'de filan Xavi'nin fiziksel özellikleri yok diye Gerrard diyen bile vardır
  • Xavi daha çok pas attığı için Gerrard'dan üstünmü oluyor.Bir kere Liverpool'la Barcelona'nın oyun yapısı farklı olduğu için böyle bir fark ortaya çıkıyor.Barcelona 1500-2000 pasla atağa çıkarken onlar az ve uzun paslarla yapıyorlar bu işi.Neden 5-6 pasla atağa çıkan bir takımın oyuncusu çok paslaşan bir takımın oyuncusundan geride kalsınki ? İkiside kendi takımlarının yapısı bakımından değişik tarzlara sahip ama birbirlerinden kalır yanları yok.
  • "Stevie G."
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

@Todie

Xavi havadan pas atamaz öylemi

Xavi hakkında pek birşey bilmiyorsun.Öylesine yazıyorsun.

Zaten 2 futbolcuyu iyi takip eden birisi Xavi'nin daha iyi olduğunu anlayacaktır.

Kimse Xavi havadan pas atamaz demedi . Gerrard kadar iyi atamadığını düşünüyorum ve bunu söyleyen tek kişi ben değilim .

Bende Messi'nin Ribery kadar iyi çalım atamadığını düşünüyorum.Tabii yersen...

Öyle kişisel görüşlere yer verilecek bir konu değil bu.

Gerçekliğe yakın olalım.Xavi milimetrik paslar atan birisi.Gerrard'dan çok daha teknik.Ayağının içiyle nokta atışı yapıyor xavi.

Gerrard'ın şutları haricinde Xavi'den üstün olduğu bir yanı yok.
    Xavi pas,top saklama,oyun zekası,ara pas,uzun paslarda Gerrard'dan üstündür.
    Bunun sencesi bencesi yok.Gerçekler basbaya ortada işte.
    Xavi'nin barcelonaya ve milli takımına kattığı şeylere bakılırsa Gerrard'tan daha iyi bir futbolcu olduğunu görürsünüz.

• Gerrard'ın şutları dışında daha iyi bir şeyi yok mu Xavi'den?

Xavi daha teknik ama Gerrard daha iyi bir oyuncu.
  • quote:

quote:

quote:

@Todie

Zaten 2 futbolcuyu iyi takip eden birisi Xavi'nin daha iyi olduğunu anlayacaktır.

Kimse Xavi havadan pas atamaz demedi . Gerrard kadar iyi atamadığını düşünüyorum ve bunu söyleyen tek kişi ben değilim .

Gerçekliğe yakın olalım.Xavi milimetrik paslar atan birisi.Gerrard'dan çok daha teknik.Ayağının içiyle nokta atışı yapıyor xavi.

Xavi'nin barcelonaya ve milli takımına kattığı şeylere bakılırsa Gerrard'tan daha iyi bir futbolcu olduğunu görürsünüz.

eğer söylediklerin kişiye göre değilde nesnel ise bu gerrard tam bir kazma o zaman, sadece şut çekmeyi biliyor...

söyler misin peki bu gerrard madem bu kadar kötü neden bugüne kadar hep akıllarımızda kaldı ? gerrard'ı gerrard yapan sadece şutları mıdır ?

• quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

quote:

quote:

@Todie

eğer söylediklerin kişiye göre değilde nesnel ise bu gerrard tam bir kazma o zaman, sadece şut çekmeyi biliyor...

söyler misin peki bu gerrard madem bu kadar kötü neden bugüne kadar hep akıllarımızda kaldı ? gerrard'ı gerrard yapan sadece şutları mıdır ?

Bak arkadaşım ben Gerrard'ın pasları,oyun zekası vs kötü demedim.Sadece Xavi'den iyi değil dedim.Bundan nasıl Gerrard'ın kötü futbolcu olduğu sonucunu çıkarıyorsun anlamış değilim.

Sadece Gerrard değil şu anda hiçbir orta saha Xavi'den iyi pas,oyun zekasına ve ara pas atma özelliğe sahip değil.Bugün Barcelona'ya uzay futbolu oynuyor deniliyorsa bunun baş mimarı Xavi,İniesta ve Messi'dir.

Gerrard'ın milli takımda bi halt yediğini ben görmedim şu zamana kadar.Varsa sen hatırlat.

Kaldı ki oldukça objektif yaklaşıyorum.Gerrard'ın rakibi yok söz konusu ceza alanı dışından şut ise.
    Ancak Xavi'den iyi ara pas atan,kısa paslarda bu kadar başarılı olan,milimetrik uzun toplar atan(Eski bechkam gibi) ve oyunu bu kadar iyi okuyan başka bir futbolcu yok.

Bunları inkar edebilirsin ancak realiteden uzakta kalırsın.Çoğu kişinin Gerrard'ı oylamasıda doğaldır.Gerrard 2005'te estirmişti.Ve Liverpool sevilen bir takım.Senelerdir Liverpool'da formasının hakkını veriyor.
    Xavi ise senelerdir Barcelona'daki yıldızların gerisinde kaldı.Siz hatırlamazsınız,bilmeyebilirsiniz Xavi'yi.Normal bir durumdur.
    Ronaldinho'nun,Messi'nin gölgesinde kaldı Xavi.

Bugün Barcelona'nın kazandığı 3 kupa çoğu kişi tarafından Messi'ye bağlanıyor.Ronaldinho'lu dönemlerde de kazanılan kupalarda medya her zaman Ronaldinho'yu ön plana çıkarmıştı.
    Barcelona'da eto'o ve Xavi senelerdir hakettiği değeri görmedi.Ön plana koyulmadı.Halbuki Barcelona'da Xavi A takıma çıktığından beri sürekli olarak oynar ve ne ilginçtir ki en büyük başarılarını hep Xavi oynarken aldılar.

Barcelona kadar bi dünya yıldızın olduğu kadroda istikrarlı olarak 11 sene geçirmiştir Xavi.Ve Barcelona Xavi li dönemlerde Real Madrid'in önüne geçmiştir.

2000'den önce Barcelona'nın esamesi bile okunmazdı Madrid'in yanında.

• Öbür topicte de yazdım, Xavi bana göre dünyanın en zeki ve en iyi oyuncusudur. Gerard diyenler pes oynayıp uzaktan 2 gol atınca sevinenler herhalde, hiç izlememişler belli
  • Bu izlememe olayı baydı artık. Gerrard'ı sadece ŞL maçlarında görebildik bu sene (digiturkü olmayanlar çoğunlukta sonmuçta), Xavi'yi ise ham kral kupasında hem ŞLde hem de liginde izleyebildik. İzlenemeyen Gerrard'tır bu sene. Xavi göz önündeki bir takımın en zekisi, Gerrard'sa nispeten daha az görünen bir takımın her şeye yeten deli oğlanı.
  • Yahu Premier Lig şifreye girdiyse La Liga'da girdi.

Gerrard'ı izleyemedik gibi bir bahane olamaz.

Sonuçta Digiturk'u olmayanlar La ligayıda izleyemiyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lombi

@Gökalp yemin ediyorum şu forumda senin kadar kimseden nefret etmiyorum. Şu forumda futbolu en bilmeyen kişi sensin! Ama her mesajın futboldan anlayanlar diye başlar veya biter.

Şunu demişsin : Gerrard, Robinho, Silva, Inıesta, Lampard'dan daha iyi. Ulan futboldan çok iyi anlayan! çocuk, o saydıkların arasında Gerrard'ı bitek Lampardla karşılaştırabilirsin. Sana futbol konusunda yorum yapmama yasağı filan getirilirse süper olur.

benimle konusurken dogru konus LAN lı ullu konusma ben sizinle nasıl konusuyorsam sizde benimle öyle konuşun, biraz medeni olun.

ayrıca evet gerrard o futbolcuların hepsinden daha iyi. Xavidende iyi.

şikayet edildin bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

quote:

Orjinalden alıntı: lombi

@Gökalp yemin ediyorum şu forumda senin kadar kimseden nefret etmiyorum. Şu forumda futbolu en bilmeyen kişi sensin! Ama her mesajın futboldan anlayanlar diye başlar veya biter.

Şunu demişsin : Gerrard, Robinho, Silva, Inıesta, Lampard'dan daha iyi. Ulan futboldan çok iyi anlayan! çocuk, o saydıkların arasında Gerrard'ı bitek Lampardla karşılaştırabilirsin. Sana futbol konusunda yorum yapmama yasağı filan getirilirse süper olur.

+1

Gerçek hayatımda Sevgiye ihtiyacım olmadığı gibi burdada kimsenin sevgisine ihtiyacım yok.

• Bende Barcelona hayranıyım ama bu ankette Gerrard diyorum.Ama öyle tartışılmaz bile, yok gerrard'a hakaret felan olur demiş bazı arkadaşlar, abartmayın.

İkiside en iyi orta sahalardan, paslarıyla, kademeleriyle, top sürüşleriyle, şutlarıyla...

İkisi arasında seçim yapmak zor, fakat Gerrard nedense daha sempatik geliyor bana.Şutlarını çok beğeniyorum.
  • Gerard elbetteki.
  • Gerard abicim Gerard.

Gerard Hırsıyla,dinamizmiyle,daha bir kaliteli bence.

Xavi daha çok yanındaki adamların kalitesine göre kendini ispatlayan bir oyuncu,Gerard ise öyle değil.
    Gerard Tek başına bir takım olabiliyor.
    Misal İstanbuldaki Milan maçını hatırlayın,Liverpool'u nasıl şahlandırdığını hepimiz gördük.
  • bence gerrard-xavi arasındaki en büyük ayrım fizik farkı.bende gerrard diyecem ama xavi 2.sırada.ha birde xavi adam geçemiyor.gerrard geçtiğine bikaç kez şahit oldum
  • Tartışmasız Gerrard, farkla Gerrard demekte çok yanlış Selçukla karşılaştırmıyoruz sonuçta Xavi
  • @Asil Türk Kanı ;sarmış bir Barcelona sevigis seni uçuşa geçmişsin.Artık yorumlarının giderek değersizleştiğinin farkındasındır umarım.Savunduğun kişiyi öyle bir savunuyorsun ki sanki Ronaldo topçu değil ,Gerard ara pas atamıyor , Xavi kendi başına Euro 2008'i aldı..Biraz objektif yaklaşmayı dene istersen.
  • Xavi ve Gerard ı karışlaştırmak yanlış olur bence oyun tarzları çok farklı.Neye göre karşılaştıracağımızı bilmiyorum ama 2 oyuncu da dünyanın en iyi ortasaha göbek oyuncularıdır.Oyum Gerard a ama eşit desem de aynı şey benim için.Sadece % leri görmek için Gerard dan yana oy kullandım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.