Şimdi Ara

Steven Gerrard mı Xavi Hernandez mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Steven Gerrard mı Xavi Hernandez mi ?

(En Son Oy Tarihi: 16.6.2014)
Giriş
  • Xavi ile Gerrard'ı karşılaştırmam diyenler biraz komik oluyorlar.

Xavi'yi kaç senedir izliyorsunuzda bunun tartışması olmaz diyorsunuz?

Xavi her zaman Gerrard'tan iyi pas yüzdesiyle oynar.Daha iyi oyun kurar.
    Bana Gerrard'ın %92lik pas yüzdesiyle oynadığı bir maçı gösterin ben tartışmadan çekilicem.

Gerrard'ın dünya kupası veya avrupa kupasında başarısı varmı?
    Xavi'nin Euro 2008'de aldığı ödül var.

Xavi 2005-2006 ve 2008-2009 yıllarında barcelonanın kupayı kazanmasındaki en büyük faktörlerden birisi olmuştur.Yıllardır dünyanın en iyi orta sahalarındandır.Ve takımına kattığı başarılar Gerrard'dan daha fazladır.

Xavi Gerrard'tan çok daha iyi bir pasör,ayağa çok daha iyi oynayan,daha teknik bir oyuncudur.
    Gerrard'ında mücadele gücü,çevikliği,şutları Xavi'den üstündür.

Xavi bana göre daha üstün bir oyuncudur Gerrard'tan.

• quote:

Orjinalden alıntı: To die

xavi teknik konusunda gerrard'tan daha iyi olabilir, ama kimse burda gerrard'ta hiç teknik yokmuş gibi konuşmasın, görende diyecek gerrard dümdüz oyuncu aldığı topa vurmaktan başka bir şey yapmaz. yanlış ! gerrard sanki aldığı her topu kaybediyor, pas veremiyor, şut çekmekten başka bir şey yapamıyor gibi konuşmayın..teknik sadece topa hakim olmak, pas vermek değildir. topa vurmayı bilmek, kalenin neresine göndermeyi bilmekte teknik gerektirir. gerrard'ın kısa/ara pasları xavi kadar iyi değil ama uzun paslarıda xavi'den daha iyi ve pasları çok sert atıyor ve topu hızlı gönderiyor

@ProtezBacak

beşiktaşlı mısın ? değilsen neden ?

Dostum Gerard da iyi hatta süper birisi olabilir Ama Xavi daha iyidir

• quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Xavi ile Gerrard'ı karşılaştırmam diyenler biraz komik oluyorlar.

Bana Gerrard'ın %92lik pas yüzdesiyle oynadığı bir maçı gösterin ben tartışmadan çekilicem.

Xavi 2005-2006 ve 2008-2009 yıllarında barcelonanın kupayı kazanmasındaki en büyük faktörlerden birisi olmuştur.Yıllardır dünyanın en iyi orta sahalarındandır.Ve takımına kattığı başarılar Gerrard'dan daha fazladır.

Xavi Gerrard'tan çok daha iyi bir pasör,ayağa çok daha iyi oynayan,daha teknik bir oyuncudur.

2006'daki maçı izleyememiştim bilemeyecem..

2005 teki milan-liverpool maçındaki gerrard'ı izledin mi ? xavi'nin pas oranları daha fazla olabilir, ama barcelona'da bir tek o pas yapmıyor, pas yapan takımla birlikte sende çok pas yaparsın tabi ki...xavi yerden pasları çok iyi atar, ama hava topları gerrard kadar iyi değil. ayrıca 2006 yılında takımda sadece xavi yoktu, deco ve ronaldinho'da vardı

• Xavi orta sahanın maestrosudur. Yüksek pas yüzdesiyle oynar,ara pasları Gerrard'dan daha iyidir.İkisininde kariylerlerine bakarsak Xavi'ninde daha başarılı olduğu belli zaten.

Gerrard'a da burda pas atamaz demiyoruz sadece Xavi ondan biraz daha üstün. Ama Gerrard daha golcü bir futbolcu Xavi'den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lombi

quote:

xavi teknik konusunda gerrard'tan daha iyi olabilir, ama kimse burda gerrard'ta hiç teknik yokmuş gibi konuşmasın, görende diyecek gerrard dümdüz oyuncu aldığı topa vurmaktan başka bir şey yapmaz. yanlış ! gerrard sanki aldığı her topu kaybediyor, pas veremiyor, şut çekmekten başka bir şey yapamıyor gibi konuşmayın..teknik sadece topa hakim olmak, pas vermek değildir. topa vurmayı bilmek, kalenin neresine göndermeyi bilmekte teknik gerektirir. gerrard'ın kısa/ara pasları xavi kadar iyi değil ama uzun paslarıda xavi'den daha iyi ve pasları çok sert atıyor ve topu hızlı gönderiyor

@ProtezBacak

beşiktaşlı mısın ? değilsen neden ?

İyide sen Xavi'yi Gerrard'ı izlediğin kadar izlememişsinki. Baksana 2008'den önce hiç duymamışsın Xavi'yi

Söylediğim sözleri çarpıtmayın lütfen.Ben "kim biliyordu ki xavi'yi 2008'e kadar" dedim.Ben bilmiyordum gibi bir şey söylediysem anlarım.Ben 2003'ten beri takip ederim Barcelona'yı.Her maç kaçırmadan izlediğim söylenemez ama bir çok maçını izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 16 Haziran 2009; 14:28:02 >

• @JusTBeST

Her şey kariyer midir ? Gerrard'ın kariyeri küçümseme.Oynadıkları takımları bir karşılaştır istersen son yıllarda ki haliyle.Kurulduklarından bu yana karşılaştırma yaparsak Liverpool tabiki de daha iyi Barca'dan ama şuan ki durumda Barcelona dünya'nın en iyi kulübü.Gerrard'ta Liverpool'dan daha iyi takımlara çok rahat gidebilirdi.Ama o Liverpool'lu olduğu için gitmedi.Xavi ' nin kariyerinin Gerrard'tan iyi olmasının tek nedeni, Barcelona gibi bir çok yıldızın geçmiş olduğu bir takımda oynaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 16 Haziran 2009; 14:29:51 >
  • Xavier Hernández i Creus
  • @lombi

Kıvırdığım falan yok, ben Ronaldinho Barcelona'ya gittiğinden beri takip ediyorum.O maçları izlerkende Xavi'yi bilmiyor olmam imkansız değil mi ?
  • @Todie

Xavi havadan pas atamaz öylemi

Xavi hakkında pek birşey bilmiyorsun.Öylesine yazıyorsun.

Zaten 2 futbolcuyu iyi takip eden birisi Xavi'nin daha iyi olduğunu anlayacaktır.
  • quote:

@Todie

Zaten 2 futbolcuyu iyi takip eden birisi Xavi'nin daha iyi olduğunu anlayacaktır.

"Gerrard'ın hava pasları Xavi'den daha iyi"

Sözlerimi kendi işinize geldiği gibi anlamayın.

Aynı şeyi ikinciye mi söylemem gerekiyo ? Ben bilmiyordum mu demişim orda.Bana Xavi'yi izlemiyor diyen kişiler Gerrard'ın kaç maçını izlemiş acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 16 Haziran 2009; 14:41:10 >

• Lampard hepsini döver.
  • quote:

quote:

quote:

@Todie

"Gerrard'ın hava pasları Xavi'den daha iyi"

Sözlerimi kendi işinize geldiği gibi anlamayın.

Aynı şeyi ikinciye mi söylemem gerekiyo ? Ben bilmiyordum mu demişim orda.Bana Xavi'yi izlemiyor diyen kişiler Gerrard'ın kaç maçını izlemiş acaba ?

Senin Xavi'yi izlediğinden çok izledim (yorumlarından bu anlaşılıyor çünkü.) Ve Gerrard'ın kafa topu ve şutlar haricinde Xavi'den üstün bi' yanı yok.

Bunu diyerek benim Gerrard'ı senden fazla izlediğim açık

• quote:

Xavi ile Gerrard'ı karşılaştırmam diyenler biraz komik oluyorlar.

Ha ha... Üstün üstün.
    />

• quote:

Size iyi tartışmalar, iyi yorumlar. Yoruldum ben

İyi günler.

edit : to die son yazdığını görmedim. Gerrard fanatikliği yapıyorsun burda, başka bi şey değil.

İçimde zaten bir Gerrard fanatikliği var.Ama burda Gerrard'ın Xavi'den iyi olduğunu söyleyen tek kişi ben değilim.Neyse sana iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 16 Haziran 2009; 14:54:34 >
  • Bu karşılaştırma Gerrad'a hakarettir bana göre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whoracle1905

Bu karşılaştırma Gerrad'a hakarettir bana göre...

+1

Steven Gerrard daha iyi bir oyuncudur..
  • gerrard
  • Tartışmasız Gerrard
  • quote:

@Todie

Kimse Xavi havadan pas atamaz demedi . Gerrard kadar iyi atamadığını düşünüyorum ve bunu söyleyen tek kişi ben değilim .
  • Xavi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.