Şimdi Ara

STEREO ANFİ SEÇİMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar stereo anfi arıyorum. magnat supreme 202 raf tiği hoparlörler var . ayrıca akai ap 100c pikabımı da bağlayabileceğim phono girişi olan max 800-1000 tl en doğal ve naturel sesi alabileceğim cihaz tavsiyelerinizi bekliyorum, marka olarak da en iyi hangisi gider yorumlarınızı bekliyorum. pioneer htp 071 sinema sistemi var ama stereo için yeterli olamayacağı söyleniyor ve phono girişi de yok maalesef

• Anfi bakarken streo - mono olmak uzre ikiye ayriliyor streo anfi duzgun ses alabilmek icin temiz ses ama mono anfi bas ici Bende goldmaster anf 941 tpi anfi var bunu bende çözemedim abiler almış hediye geldi 1000 watt jbl gt4 serisi sub m var tam iyi bi şekilde bas alamıyorum kabinden dir dedim değiştirdim teyiptendir dedim Pioneer deh serisi bi teyp aldım gene fark etti ama gene tatmin edici değil 4 kanallı bi anfi elimdeki anfi nin ayarları ne olmalı ve iki adet Pioneer 550 wat oval taka bilinirmiyim bu anfiya uzman bi arkadaşlar yardım ses sistemlerin çoğuna boşuna para veriyor
    yardım ! Help !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pysince -- 24 Mart 2016; 21:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben vsx -921-k model amfi kullanıyorum. Elimde şu an kullandığım heco victa 302, tannoy mx1, energy xl 15 ve Quadral Quintas 500f hoplar var. Sinema seyrederken performansları gayet iyi ama stereo da hiç beğenmiyordum. Sırf stereo performansı denemek için forumdan öğrendiğim Lepai 2020 amfi aldım.100 Tl ye... Vsx 921 in Stereo da beğenmediğim hoparlörleri lepaide coştu. Salonum 25 metrekare.Aradaki fark inanılmaz.
    Forumda hep söylerler film anfileri stereo amfilerin yerini tutmaz diye. ( Üst seviyeler hariç) Tecrübeye herzaman saygım vardır.
    Özellikle baslar vsx 921-k nın stereo performansında yetmez iken lepai de gayet doyurucu. Kaliteli müziklerde flac vs gibi bu fark çok bariz hissediliyor...
    Lepai den sonra yine küçük ama fono girişi olan Batı Alman yapımı eski Wega v33 diye bir amfi aldım. Şu an için yeterli memnunum.
    Sahibinden de ikinci el amfiler çok. Oradan Rega brio, Cambridge audıo markalarına bakabilirsiniz. Sıfırları sizi aşabilir ama ikinci el temiz bir amfi bulabilirsiniz. Vintage amfilerinde çok iyileri var. 1000 Tl ye çok iyi vintage amfide alabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpanaslan

Merhaba. Ben vsx -921-k model amfi kullanıyorum. Elimde şu an kullandığım heco victa 302, tannoy mx1, energy xl 15 ve Quadral Quintas 500f hoplar var. Sinema seyrederken performansları gayet iyi ama stereo da hiç beğenmiyordum. Sırf stereo performansı denemek için forumdan öğrendiğim Lepai 2020 amfi aldım.100 Tl ye... Vsx 921 in Stereo da beğenmediğim hoparlörleri lepaide coştu. Salonum 25 metrekare.Aradaki fark inanılmaz.
    Forumda hep söylerler film anfileri stereo amfilerin yerini tutmaz diye. ( Üst seviyeler hariç) Tecrübeye herzaman saygım vardır.
    Özellikle baslar vsx 921-k nın stereo performansında yetmez iken lepai de gayet doyurucu. Kaliteli müziklerde flac vs gibi bu fark çok bariz hissediliyor...
    Lepai den sonra yine küçük ama fono girişi olan Batı Alman yapımı eski Wega v33 diye bir amfi aldım. Şu an için yeterli memnunum.
    Sahibinden de ikinci el amfiler çok. Oradan Rega brio, Cambridge audıo markalarına bakabilirsiniz. Sıfırları sizi aşabilir ama ikinci el temiz bir amfi bulabilirsiniz. Vintage amfilerinde çok iyileri var. 1000 Tl ye çok iyi vintage amfide alabilirsiniz...

Ust seviyeler de dahil ustat merak etmeyin

Hepsinin isi ayrı

Stereo amp

Baska

Avr baska

Hepsi yerin de guzel

• Galiba preamp alip yine de pioneeri hem muzik hem film de kullanacagim simdilik,zaten magnatin centerini de aldim mecbur htp071 e baglayacagim, hele bir stereo da da performansina bakayim ona gore karar verecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör amfi seçimi
    6 yıl önce açıldı
    stereo amfi seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.