Şimdi Ara

Stereo amfi profesyonel ekolayzer bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Bende profesyonel olmayan Yamaha stereo receiver var ve bunun pre-out / main-in giriş ve çıkışları var, ben buna Profesyonel Behringer Ekolayzer bağlamak istiyorum, ama bu ekolayzerin arka bağlantıları değişik, bunu amfiye bağlayabilir misiniz? çevirici gibi bir şey var mıdır? Ekolayzerin ve amfinin bağlantıları bu şekilde, yardım eder misiniz?
    Stereo amfi profesyonel ekolayzer bağlantısıStereo amfi profesyonel ekolayzer bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B1F54517F -- 18 Haziran 2017; 19:53:59 >

• Profesyonel Behringer Ekolayzer, stereo sisteme bağlanabilir mi?
    Veya stereo sistemler için ekolayzer üretiliyor mu, kullanan var mı?
    Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
  • electronica kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım hocam, bugüne kadar üç amfi kullandım, hepsinin arkasında pre-out / main-in çıkışları vardı, amfi alırken bunların olmasına dikkat ettim hep, bu amfilere hep ekolayzer bağladım, orta sesler bas ve tiz'in ya üstünde ya da aynı düzeyde oluyor genelde, bu sesleri azaltmak için ayrıca bas ve tiz sesleri yükseltmek için Ekolayzer şart bana göre, üreticilerin bu seslerle oynanmasını en azından son dinleyicilerin oynamamasını istedikleri için HI-FI yani ev için ekolayzer üretmediklerini duydum, PRO dışındaki ekolayzerler zaten HI-FI sistemlerden çıkma ve hepsi çok eski, biraz temiz olanlara da dünya kadar para istiyorlar, bende bi PRO Behringer buldum ama bunların çıkış ve girişleri değişik, "XLR ve 1/4 Profesyonel Jak" var bunlarda, pro müzik aletleri satan bi dükkana sordum bunu normal amfiye nasıl bağlayacağız diye, adam HI-FI cihaz satan yerlere sor diyor, halbuki bizim derdimiz PRO eko'nun çıkış ve girişlerinin normal amfiye nasıl uyacağı, sonuç alınıp alınmayacağı filan.... bizde yazdık derdimizi buraya bekliyoruz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B1F54517F -- 19 Haziran 2017; 19:43:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karaca912

Ben kullandım hocam, bugüne kadar üç amfi kullandım, hepsinin arkasında pre-out / main-in çıkışları vardı, amfi alırken bunların olmasına dikkat ettim hep, bu amfilere hep ekolayzer bağladım, orta sesler bas ve tiz'in ya üstünde ya da aynı düzeyde oluyor genelde, bu sesleri azaltmak için ayrıca bas ve tiz sesleri yükseltmek için Ekolayzer şart bana göre, üreticilerin bu seslerle oynanmasını en azından son dinleyicilerin oynamamasını istedikleri için HI-FI yani ev için ekolayzer üretmediklerini duydum, PRO dışındaki ekolayzerler zaten HI-FI sistemlerden çıkma ve hepsi çok eski, biraz temiz olanlara da dünya kadar para istiyorlar, bende bi PRO Behringer buldum ama bunların çıkış ve girişleri değişik, "XLR ve 1/4 Profesyonel Jak" var bunlarda, pro müzik aletleri satan bi dükkana sordum bunu normal amfiye nasıl bağlayacağız diye, adam HI-FI cihaz satan yerlere sor diyor, halbuki bizim derdimiz PRO eko'nun çıkış ve girişlerinin normal amfiye nasıl uyacağı, sonuç alınıp alınmayacağı filan.... bizde yazdık derdimizi buraya bekliyoruz işte.

Xlr to Rca kablolara ihtiyacınız var 4 adet 2 si dişi 2 si erkek olacak. Kaynaktan ekolyzer a gireceksiniz. Ekolayzerdan da amfiye çıkış yapıp amfinin herhangi bir input undan giriş yapacaksınız. Behringer ultracurve u bu şekild e kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SCCR kullanıcısına yanıt
    Anladım, cevap için teşekkürler, şimdi konu netleşti. Yani bunun gibi olacak galiba, RCA kısmı aynı fakat XLR kısmı iki erkek iki dişi. Peki bu XLR jakları uygun fiyata nereden bulucaz, sizin bi tavsiyeniz var mı?

Stereo amfi profesyonel ekolayzer bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B1F54517F -- 20 Haziran 2017; 11:2:17 >
  • gitti gidiyor veya n11.com da vardır xlr to rca yazman yeterli.bütçene göre birşeyler bulabilirsin.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avr + Harici Dac vs Stereo Amfi?
    4 yıl önce açıldı
    Stereo amfi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Almanya amazondan dan aldım. Hem kaliteli kablolar hemde uygun fiyatta.
  • SCCR kullanıcısına yanıt
    Valla bizde ingilizce hak getire, aslında çıplak yani kablosuz XLR jak bulunursa eli bu işlere biraz yatkın birisi kendi bile yapabilir, buyrun. Stereo amfi profesyonel ekolayzer bağlantısı
  • Evet yapılabilir tabiki. Eğer istanbulda iseniz karaköyde bu şekilde kablosuz XLR jacklarını bulabilirsiniz. Genelde mikrofonlar için satılıyor. Hatta N11 üzerinden satış yapanlarda var.
  • Girişi XLR olan cihazlarda 2 no'lu pin canlı ise (ki şekilde öyle görünüyor) yani bu standart ise sorun olmaz herhalde, ama değilse sorun büyük olur sanırım, cihazların ikisi birden yada teki gümleyebilir, işin bu kısmı hassas.
  • Ölçü aletininiz varsa , şaseyi ölçüp takip edebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, diğer iki cansız uç da rca'nın şasesinde birleşiyor resimde, umarım evrensel standart bir durumdur bu, biraz kuşku duydum açıkçası, cevap için teşekkürler, sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.