Şimdi Ara

sterak takie base attack damage özelliği ne amaçla?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep düşünmüşümdür ama bir cevaba ulaşamadım..

ne amaçla böyle bir özellik koyulmuş bu eşyaya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahın hikmeti
  • eşyanın buildinde ad varken ad olması için olabilir. mesela yakın zamanda guinso'ya atak speed eklenme sebebi de bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

eşyanın buildinde ad varken ad olması için olabilir. mesela yakın zamanda guinso'ya atak speed eklenme sebebi de bu

ad olmasını demiyorum..

base attack damage diyor..

bu niye böyle yapılmış onu anlamıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt
    tank eşyası olarak çıktığı için olabilir. tank değil de juggernautlar için demek daha doğru aslında. 15 ad vereceğine base adnin yüzde 25ini vermesi daha iyi bence maokainin 60+ ad ile oyna başladığını düşünürsek verimli de bir eşya.
  • Cagırnatları daha da bir hayvanlaştırmak için.Taban hasarı yüksek tankların,can çıkan adlerin itemi.
  • Pırıltı pasifi disinda bir etkisi yok diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üçlü ile iyi gidiyor Tank ve güçlü oluyorsun.
  • quote:

tank eşyası olarak çıktığı için olabilir. tank değil de juggernautlar için demek daha doğru aslında. 15 ad vereceğine base adnin yüzde 25ini vermesi daha iyi bence maokainin 60+ ad ile oyna başladığını düşünürsek verimli de bir eşya.

şu mesajda bir hata yapmışım. ap oranları olan bir şampiyon olduğu için ve son oynadığımda base adsini yüksek gördüğüm için maokia örneğini verdim. hani maokai bile 63,5 (tam değeri böyleymiş) ad ile başlıyorsa diğerleri kaçla başlar siz düşünü diye. az önce şampiypnların base ad'sini merak etim gördüğüm şey maokainin en yüksek ad ile oyuna başlayan şampiyon olduğuydu . zaten bilenler vardır büyük ihtimale ama bilmeyip de "ulan maokai bile bu kadar ad ile başlıyorsa dari kaçla başlar" diye düşünen arkadaşlar olmasın diye. yani yanlış bilgi aktarımı olmasın diye.

• quote:

quote:

şu mesajda bir hata yapmışım. ap oranları olan bir şampiyon olduğu için ve son oynadığımda base adsini yüksek gördüğüm için maokia örneğini verdim. hani maokai bile 63,5 (tam değeri böyleymiş) ad ile başlıyorsa diğerleri kaçla başlar siz düşünü diye. az önce şampiypnların base ad'sini merak etim gördüğüm şey maokainin en yüksek ad ile oyuna başlayan şampiyon olduğuydu . zaten bilenler vardır büyük ihtimale ama bilmeyip de "ulan maokai bile bu kadar ad ile başlıyorsa dari kaçla başlar" diye düşünen arkadaşlar olmasın diye. yani yanlış bilgi aktarımı olmasın diye.

"ulan maokai bile bu kadar ad ile başlıyorsa dari kaçla başlar"

yemin ederim aklımdan bu geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

quote:

quote:

"ulan maokai bile bu kadar ad ile başlıyorsa dari kaçla başlar"

yemin ederim aklımdan bu geçti

maokai en yüksek base ad olan çarlardan zaten maokai bile demeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı çarların skilleri base adden etkileniyordu eskiden hala öyle mi bilmiyorum ama o yüzdendir
  • Heryerde maokai var bu bir işaret mi
  • Tam bi tanky fighter eşyası. Genelde en tank karakterlerin base ad si yüksek olur, can kasarsın ve eşyanın verdiği kalkan canına oranla artar. Win win.
  • Ben şu ana kadar yanlış mı yapıyordum acaba vayne çıkıyordum
    Şakası bir yana fighter adclere gayet yakışan bir item tavsiye ederim
  • Burst'ten bir nebze olsun kurtulmak isteyenler için ve adc, fighter'lar için alınabilecek bir item. Irelia'ya şu sıralar almıyorum ancak eski build'lerimde bayağı iş yapıyordu. Hele ki 2v1, 3v1 olduğunda W'nin CDR'dan çıkmasını beklerken beni hayatta tutuyordu ve triple almamı sağladığı oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 22 Aralık 2016; 2:24:23 >
  • Dari nerden baksan 80le başlar ha :D

• ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt
    Juggernaut itemi.Juggernautların base ad si yüksek olur.Bide şöyle bişe var.Eğer direk gull ad olsaydı 400 ad kasan biri 100 ad kazanırdı.Bu ana değer arttıça artardı ve çok saçma bir şey olurdu

• Abi ben mi salagim anlamadim normal ad veren itemlerden tek farki pirilti pasifine etkisi degil mi? Juggernautlarin base adsiyle ne alakasi var?

Edit: simdi baktim adsi %olarak taban hasardan aliyormus. Ben lv ile artiyor saniyordum sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZhanChi -- 24 Aralık 2016; 21:49:09 >
  • Tank oynayanlar toplaşmış muhabbet ediyor :d sorsan dengeli item.Oyun şu an dengesiz ise (ben öyle düşünüyorum) bu itemler yüzünden.Ölü adamın zırhı da bu şekilde,yanlış hatırlamıyorsam raundin de böyle.Ee?Adam hem tank/can çıkmış oluyor hemde 1 alana 1 bedava gibi taban base attack damage alıyor late game de neredeyse adc damage'ine eşit bir damage'i oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.