Bildirim
TİGER GİRL'Ü 21 LEVELDE KESMEK ÇOK ZEVKLİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ohaaaa ya abi lvl 21 de adam kesmis yaw ustelik okcu anlamadım gitti nası kestin walla helal olsun bu aralar bende kescem ss koyarım :) -
niye okçu olunca kesemez mi? olm okçular en güçlü bence keşke bende okçu olsaydım -
valla okcular gucsuzlestirilcekti daha olmadımı bilmiorum ayrıca 1100 canla kesmis 21 lvl da 1100 can olması icin 2 int 1 str olması lazım yani damage iice dusuo ben 29 lvl full int im 1000 canım var -
İNANIRMISINIZ BİLMEM AMA TİGER GİRL BANA BİR VURDUGUNDA CANIMIN YARISI GİDİYODU ÖNÜMDE EN AZ 5 6 TANE 24 ÜSTÜ ADAM VARDI HEPSİ YATTI.
http://img101.imageshack.us/my.php?image=sro20060309103154869st.jpg
http://img240.imageshack.us/my.php?image=sro20060309103113307jy.jpg
-
helal olsun ne diyim ben de öle arasıra oynuyom lvlim 16 okçuum babelde:D bencede okçular çok güçlü tabi kullanabilirsen skilleride aynı vermişiz bence böle olması gerekiyo zaten
-
bu photoshop ben 29 lvl ım o halde kesemiorum sen nası keserd,in bence bu yalan -
SENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM EĞER FOTOSHOP SA İKİ GÖZÜM KÖR OLSUN
SEN NOOB'SAN BEN NE YAPIYIM BU OYUN TAKTİK VE TECRÜBE OYUNUDUR BU YOK DEMEK SENDE -
bende lwl 25 im 2int bi str gidiyorum ama üstümdeki giysilerin hepsi en az ,toplam 2 str/int , canım 1400 manam da 1700ksüür , o adamın kesmesi inanılmaz deil yani... -
fotoshopmuş ne fotoshopu adam kesmiş işte kurcamayın kıskanmayın çalışın sizde kesin daha ne diyim -
Tebrik ederim TheDoctor, yalnız heal potlarını orta mouse slotuna koysan daha rahat edersin bence
Bu arada Level 29 olup da kesemeyen arkadaş sanırım zombi hour yediğinde Heal Pot'a basma gibi bir harekette bulunduğundan dolayı ölüyordur die tahmin ediyorum. Zombi hour yerseniz Heal Pot kullanmadan önce cure kullanmanız gerekmekte.
Şu Tiger Girl'le bi ben karşılaşamadım -
valla bende kescem bi dahakine 21 lvl bile kesiosa ben hayli hayli keserim diye dusunuom ayrıca ben full intim o yuzden de olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X