Yükleniyor Modül Yükleniyor
En Çok Tıklanan Haber Konuları
Yükleniyor Modül Yükleniyor
Yükleniyor Modül Yükleniyor
En Çok Öne Çıkarılan Haber Konuları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Şimdi Ara

Stellantis'in ilk çeyrekte araç teslimatları yüzde 9 düştü

5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Test
    Stellantis'in ilk çeyrekte araç teslimatları yüzde 9 düştü

    Anadolu Ajansı - Stellantis, ilk çeyreğe ilişkin satış rakamlarını açıkladı.

    Buna göre, Stellantis’in araç satışları ocak-mart döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9 düşerek 1,2 milyona geriledi.

    Şirketin, Avrupa’dan sonra ikinci en önemli pazarı olan Kuzey Amerika’da satışları yüzde 20 düşerek 325 bine indi.

    Stellantis bu bölgedeki düşüşü, diğer etkilerin yanında üretimi yavaşlatan uzun bir tatil sezonu gibi takvim etkilerine bağladı.

    Şirketin açıklamasında martta Kuzey Amerika bölgesindeki müşterilerden gelen siparişlerin Temmuz 2023'ten bu yana en iyi seviyede olduğuna da dikkati çekildi.

    Söz konusu dönemde şirketin en büyük pazarı olan Avrupa’da araç teslimatlarının yüzde 8 azalarak 568 bine düştüğüne vurgu yapıldı.

    Avrupalı üreticinin Çin, Hindistan ve Asya Pasifik’te satışları aynı dönemde yüzde 20 gerilerken, Güney Amerika'da yüzde 19'luk artış kaydetti.

    Anadolu Ajansı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Test2

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.