Şimdi Ara

Stein's Gate (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
801
Cevap
13
Favori
30.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıdmden de inerde arsiv yapmak isteyenler genelde indirme sitelerinden yapmak istiyorlar genele hitaben söyledim onu . Hem burdaki sayfayıda aktif tutun biraz daha iyi olur
  • _GuMmY_ _ kullanıcısına yanıt
    sayfaya bi baktım da o blood ladın boyutu ne öyle yaw 839 mb gözlerim pörtledi sayıyı görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

ıdmden de inerde arsiv yapmak isteyenler genelde indirme sitelerinden yapmak istiyorlar genele hitaben söyledim onu . Hem burdaki sayfayıda aktif tutun biraz daha iyi olur

Dediğim gibi olay vds de bitiyor :) ödünç vds varsa ben bizzatn daha uygunu yüklerim..
  • İzleyenler ?
  • Filmi şimdi bitirdim.90 dakikalık gayet güzel bir film olmuş.Hastasıyım zaten bu animenin .İzleyiniz efendim.
  • diyebileceğim tek şey mükemmel olmuş, devamını da çekin len şunun hasta etmeyin üzmeyin adamı
  • Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Deja vu

Harika geldi bana, özlemişim öyle ki. Müziklerde harikaydı, 1 buçuk saat nasıl geçti anlamadım.
  • Film güzeldi ama süper tatmin edici hikayeyi sanki bozdu bana gore ornegin hic bir cihaz olmadan kaybolan okarin abimiz bana steins gate mantigina aykiri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 19 Aralık 2013; 7:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dejavu!

film iyiydi, özlemişiz be..

yalnız 90 dakika yetmedi
  • Çok iyi filmdi. Bitti pskolojisiyle izlendiği için bide ordan ayrı vurdu zaten
  • Bu bir Visual Novel'dır . Farklı alternatif sonları filan var. Fuwa noveldan bulup oynayabilirsiniz.
  • yanlız simdi benim aklım karıştı.

kurisu ilk bölümde kyouma ya geliyor ve az önce bana ne söylemek istemiştin filan diyor. yani ilk bölümde aslında kurisu, gelecekten gelen kyoumayı gormuştu. o zaman kyouma nın kendisini babasından kurtardığını filan da hatırlıyor olması lazımdı. oyle değil mi?

yani geçmiş kurisu nun bakış açısına gore değişiyor aslında. ama bundan kyoumaya diğer bölümlerde hiç bahsetmiyor

• mow_ kullanıcısına yanıt
    Onu o olaylar olmadan önce görüyor ve ikisini birbiri ile karıştırıyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

Onu o olaylar olmadan önce görüyor ve ikisini birbiri ile karıştırıyor sadece

tam anlayamadım?
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    Biliyorum, o bölümü bir daha izle , ilk bölüm ile beraber

• cakiphan kullanıcısına yanıt
    bi daha izleyemem şuan ama daha yeni bitirdim, hatırlıyorum.

benim demek istediğim o kızın anıları değiştiği halde( aslında hiç değişmiyor gerçi de) o olaydan hiç söz edilmiyor hiçbir bölümde.
  • Orda sadece aynı okabeyi gördüğünü sanıyor olay bu

• On numara bir kere daha izleyeceğim

• Çok iyiydi.Özlemişim
  • Çok mükemmel olmuş bittiğinde içimde bir boşluk hissetim yeniden.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.