Şimdi Ara

Steelseries 6gv2 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum.Bir teknoloji mağazasında deneyimleme şansı buldum.Tuş basımlarını çok beğendim. Malzeme kalitesi üst düzey.Oldukça sağlam bir klavye. Bana göre olumsuz yönleri ise tuşların aydınlatmasız olması, ingilizce dizilim olması, fiyatının biraz tuzlu olması.Fakat yine de evladiyelik bir klavye.Ben genelde yazı yazma amacıyla kullanacağım. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum zaten genelde tuşlara bakmadan yazdığın için bi sıkıntı yaratmaz ilk başta bende senin gibi düşünmüştüm ama alınca gerçekten çok kaliteli bi ürün olduğunu anladım memnunda kaldım istersen logitech g710 da bakabilirsin
  • Işık pek işe yaramaz. Geceleri ışıkları kapatık oyun oynamak baş ağrısı yapar ve göz sağlığını olumsuz etkiler. Klavyeye bakarak yazmadığınızı varsıyıyorum bu yüzden gerek yok.
  • gsliyiz19 G kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum.Dediğiniz gibi bende ilk bakışta çok beğendim.Hele tuş geri bildirimi harikaydı. Şu an kullandığım klavye, klavye ise bu ne dedim kendi kendimi.Dediğiniz Logitech klavyeyi de denedim. Fakat tuş geri bildirimini bunun kadar beğenmedim.Hem ben şöyle fazla tuşu özelliği bulunmayan amaca yönelik hem işte hem evde kullanılabilecek bir klavye arıyorum.Sanırım 6gv2 buna uygun.300 tl ye hepsiburada var.Yanında yine Steelseries den Kinzu v2 Mouse veriyorlar hediye olarak.Fareyi satsam daha uygun fiyata gelir herhalde.Siz kaça almıştınız ?

• Antocio kullanıcısına yanıt
    Evet doğru söylüyorsunuz.Aslında düşününce pekte gerekli değil.Zaten halihazırda ışıksız bir klavye kullanıyorum. Benim orada eksi olarak yazmamın sebebi bu fiyat aralığındaki klavyelerin hemen hemen hepsinde ışık var.Acaba bunda niye koymamışlar diye düşündüm.

• 250 tl'yide fazla buluyorsanız ozaman mekanik sevdasından vazgeçeceksiniz...

http://www.gameekstra.com/SteelSeries-6Gv2-Mekanik-Oyuncu-Klavyesi-US,PR-2904.html
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hani bazı şeyler vardır. Ne olduğunu tam anlamadan değerini anlamazsın ya. Benim içinde öyle. Vereceğiz artık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    steelseries arctis 7x+
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    Zaten daha düşük fiyata mekanik yok en düşük fiyatlı bu, ben basış hissini beğenmediğim için almıyorum yoksa steelseries'e lafım yok adamlar işini iyi yapıyor
    Doğru diyorsunuz. En uygun fiyatlı hele şu günlerde dolar fırlamışken bu mekanik klavye. Ben de basıiş hissi olarak en çok bunu beğendim doğrusu. En çok beğendiğim tarafı bu diyebilirim. Hepsiburada'da Kinzu v2 fare ile satılıyor. 299 tl ye. Mouse'u 100 liradan elden çıkarabilirsem, 200 tl ye maal etmiş olurum herhalde.
    Faresi kötü değil niye satmak istiyorsunuz ki ?
    Pardon Kinzu değilmiş. Kana v2 fareymiş. Ben şuan halihazırda Logiteh g9x kullanıyorum. Arasıra çift tıklama sorunu hariç güzel fare.
    Çift tıklamalı fareye 1 dakika dayanamam ben, hem oyun falan oynuyorsanız baya etkiliyor oynayışı, bence satmayın kullanın
    Çift tıklamayı bırak bazen. Algılamıyor bile oyunlarda. BF4 onliineda tam vurucam adamı ulan sanki gerçek hayatta tutukluk yapar ya silah ona benzer bir şekilde 2 mermi sıkıyor duruyor. Tabi o zamana kadar adam beni mefta ediyor. Siparişimi yakın bir zamanda vereceğim inşallah. Mouse kafama yatarsa kullanmayı düşüneceğim. Ben şöyle eli orta derece kaplayan mouseları seviyorum açıkcası. G9x kavraması gayet iyiydi bunu bilemiyorum pek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.