Arkadaşlar geçen güne kadar sorunsuz bir şekilde kulaklığı kullanıyordum (yaklaşık 1 senedir kullanıyorum)
Bildiğiniz üzere Vista`da USB kulaklık denetim masası/ses`ten seçiliyor. Kısaca Kulaklık takılıyken sitelerde geziniyordum ve bir sitede reklam yerlerinde "iyi kötü ve çirkinin" oyununu tanıtan kısa bir video gibi bir şey vardı. Videodan seste geliyordu.
Sorun bundan sonra başladı.
Counter-Strike girdiğimde [sadece sXe ve Counter-Strike açık olduğu halde] kulaklığımdan dosya açarken çıkan ses geliyor ve ardından size iyi kötü ve çirkinin müziği çalmaya başlıyor. [Müzik bitiyor, 10 saniye sonra tekrar çalmaya başlıyor, Counter-Strike içinde bu tarz bir müzik yok buna da değinmek istiyorum. Müzik sadece Counter-Strike girdiğimde çalıyor. Ancak dosya açma sesi film izlerkende çıkıyor.]
Bilgisayarı didik didik ettim, hiçbir virüse rastlamadım. (anti-malware tarzı programlarıda kullandım]
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Laptopa Recovery atsam bir çözümü olur mu?
Arkadaşım sXe'nin yeni versiyonlarında flash banner reklamı var bu reklamda sesli bir flash ses buradan geliyor, yani senin kulaklığında herhangi bir sorun yok.