Şimdi Ara

Steam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konuyu bilerek buraya açtım giren sayısı çok olduğu icin. Yardima ihtiyacım var.

Yeni pc aldım daha doğrusu kuzen aldı. Steami bu pc ye kurmuş. Oynadığı oyunu yüklemiş. Oyununu açacağında önce olması gerektiği gibi açılıyor ancak sonrasında beş on sn sonra hiç çalışmamış gibi kapanıyor. Görev yöneticisinde de görünmüyor oyun.

Windows 10. Directx 12 var.

NAT: açık

Sunucu bağlantısı: bağlandı

durumda.

Buna benzer yıllar önce sorun yaşayanlar olmuş ancak çözüme ulaşamadık. Bilen yardım edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• 8 yıldır aktif olarak steam kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım karşılaşanda duymadım.Steami silip yeniden yüklesin aynı sorun devam ediyorsa format atsın.Büyük ihtimal bilgisayara yüklenen bir şeyler yüzünden çakışmadan oluyordur.Bilgisayar böyle işte saçma sapan sorunlar çıkabiliyor durduk yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 12 Ekim 2020; 12:56:22 >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt

hocam pc iki günlük. Format atılacak bi durum uygun mu karar veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: nohouse

hocam pc iki günlük. Format atılacak bi durum uygun mu karar veremedim

Bilgisayara yüklenen gereksiz bir yazılım veya bir program varsa onu silip deneyebilirsiniz.Virüs programı olur korsan bir oyun olur v.b. Windows 10 deneme sürümü değilse yani korsansa belki ondanda oluyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 12 Ekim 2020; 13:3:5 >
  • oyun dosyalarını doğrula

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.