Ben Meksika'dan Pazar gecesi Premium Edition aldım. Mail geldi. Onaylandı. Sonra Origin'den indirmeye başladım. Baktım yavaş, yarın indiririm dedim kapattım. Ancak Pazartesi öğleden sonra Origin hesabıma girdim. Oyun artık gözükmüyordu.
İşin garip tarafı Battlelog'a girebiliyorum. Bende bari oradan oyuna gireyim dedim. Bu seferde oyunu aktive et dedi. Halbuki Pazar gecesi zaten hesabıma eşlenmişti. Neyse Pazar gecesi mailime gönderilen kodu girdim. Ancak bu kod zaten kullanılmış dedi.
Elime oyun kodu bile ulaştı yani. Pazartesi gecesi EA Help'ten Live Chat yaptım. Operatör sipariş sorunlu vs. banka vs. dedi. Oyun 34-35 lira, sanal kartta 39 lira var. Garanti'ye girdik. Hiç para çekilmemişti. İşin garip yanı Cuma günü aldığım FIFA 13, Pazar günü aldığım Win 8 Pro'da Garanti'de yok. Lakin onlarda sorun yok.
Dün yine Live Chat'e girdim. Bu sefer oyunu aktive edemiyorum, siz yapın dedim. Oyun zaten hesabınıza işlenmiş gözüküyor dediler. Origin'i yeniden kurdurdular, olmadı.
Yine Pazartesi gecesi Battlelog'u biraz kurcalamıştım, ardından e-posta geldi 2 tane: How to destroy your competition Welcome to Premium. Check out these helpful resources.
my games de show da all games yerine hideen gamesi sec orda görebilirsin belki oyunu
Originde sahip olduğun oyunların gösterildiği bir liste var My Games sekmesinde. Büyük ihtimalle filtrelenmiştir ondan göremiyorsun. Oradan gizlenen oyunları veya yüklü olmayan oyunları gösterebilirsin All Games Hidden Games gibi seçenekleri tek tek dene. Installed Games seçiliyse mesela sadece sistemde yüklü olan oyunları görürsün onu değiştir...