Şimdi Ara

Steam ve µZorrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://store.steampowered.com vewww.utorrent.com ' a girebilen var mı acaba ?

• ilki açılmadı diğeri açıldı
  • arkadaş ben anlamıyorum nasıl bir servis sağlayıcı bu firma lanet gelsin alternatifi de yok ki.. yok comodo dns zart dns zurt dns ben mecburmuyum bu çileyi çekmeye.. şimdi steam'e giriyor utorrent yine girmiyor ne biçim iştir anlamadım kepazelik resmen o kadar para verip oyun alıyoruz beyefendiler yüzünden steam'e giriş yapamıyoruz bak bak bak
  • Steam'e giriyor ama utorrent yalan uzun zamandır girmiyor.
  • cevap çok basit ttnetin kendi dns sunucusu ile girin. google dns ve opendns benzeri dnslerde bu sorun çıkıyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

cevap çok basit ttnetin kendi dns sunucusu ile girin. google dns ve opendns benzeri dnslerde bu sorun çıkıyor !

kendi dns sunucu ile giremiyorum sorun orada zaten
  • sürekli bakıyorum steama ttnetin kendi sunucusu ile sorun yok ama google dns ile girmiyor.

dns yi otomatik yapıp
    cmd ile ;
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

yapsın bilmeyen varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Google DNS kullanıyorum. Geçenlerde format attım ve zorrent yüklemek için siteye girmek istedim ama girmiyordu. ktunnelle girebilmiştim anca. Şimdi denedim 2'si de açıldı.
  • Otomatik dns ile girebiliyorken
    farklı bir dns ile denemeye çalıştığımda girmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

sürekli bakıyorum steama ttnetin kendi sunucusu ile sorun yok ama google dns ile girmiyor.

dns yi otomatik yapıp
    cmd ile ;
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

yapsın bilmeyen varsa.

çok sagol hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca:

http://store.steampowered.com/news/9075/

...girmiyor Google DNS ile. Trace Route yapınca bir noktadan sonra zaman aşımına uğruyor zaten. Allah bela ise bela, ıslah ise ıslah nasip etsin bunlara.
  • Nasıl bir mantık bir torrent istemcisinin sitesini engelleyebilir, eğer engellendiyse gerçekten internete darbedir bu. Bir protokolün kullanımını sırf yasal olmayan paylaşımlar yüzünden engelleme gibi bir mantık olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

Nasıl bir mantık bir torrent istemcisinin sitesini engelleyebilir, eğer engellendiyse gerçekten internete darbedir bu. Bir protokolün kullanımını sırf yasal olmayan paylaşımlar yüzünden engelleme gibi bir mantık olamaz.

Torrent paylaşımlarının yasal olmaması, asıl engelleme sebebinin örtüsü. Kaldı ki gayet legal torrent paylaşımlarıda var, bu zaten bir haktır. Misal tatil fotoğraflarını zip halinde seed eden bir vatandaş. Tamamen legal.

Torrent trafiğini düşürüp maliyetleri azaltmak, toplam yurtdışı çıkışlarındaki yükü azaltıp az maliyetle daha çok abone yolmak önemli nedenlerden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.