Şimdi Ara

UPLAY'deki oyunu STEAM'den satın almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım.

Soruma gelecek olursak eğer, Uplay üzerinden Rainbow Six: Siege'in Ultimate Sürümünü oynuyorum. Fakat Uplay'in sorunlu altyapısı yüzünden alışveriş yapamıyorum (oyun içi satın alım vs.).

Bildiğiniz üzere Steam üzerinden alınan Ubisoft oyunları Uplay üzerinden açılıyor.

Şimdi ben Steam'den tekrardan Rainbow Six: Siege Ultimate Sürümünü alırsam aynı hesap/karakter ile Steam üzerinden oynayabilir miyim?

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.6 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.4.2 (KitKat) İşletim Sistemi
  • İster Steam'den alın ister manavdan alın, oyun açılışta Uplay girişi isteyecek. Uplay'in sorunlu olarak gördüğünüz altyapısı ile tekrar karşılaşacaksınız.

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • Uygulama içerisinden alışveriş yaparken Steam Cüzdanını kullanıyoruz. Soruma yanıt alamadım henüz.

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.6 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.4.2 (KitKat) İşletim Sistemi
  • Epic, steam farketmez oyun uplay ile açılacak yani kaldığın yerden devam edersin. Olmazsa supporta yaz, en kötü iade edersin zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam'e Korsan Oyun Eklemek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.