Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: messout , messout , nasaz , programmer_onur , acaluka Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 29 Misafir (2 Mobil) - 30 Masaüstü4 Mobil
5 sn
364.534
Cevap
2.825
Favori
23.715.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
603 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Elden Ring bekleyen arkadaşlar varsa spoilerlar için dikkat etsin. Ps4 9.0 versiyonu kırıldı, büyük ihtimal sdk güncellenmediği için oyunun disk versiyonu erkenden birilerinin eline geçtiği anda spoilerlar internette cirit atacak.

Edit: Galiba oyunda açık beta tarzı bir şey yapmışlar. Eğer birisi o beta versiyonu konsoldan silmediyse, jb ile dosyalara erişebildiklerinden dolayı sızıntılar şimdiden gelmeye başlayabilir.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Spectertwitter
    “9.👀 (awesome work by chendochap & @Znullptr) https://t.co/ME12bLyu3C”
    https://twitter.com/SpecterDev/status/1470225946007556097

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 13 Aralık 2021; 15:0:28 >

Kesinlikle öyle ben evlenmeyi düşünüyordum geçen sene dedim evleneyim yaş ilerledi 26 olduk. 30'dan sonra zor olur ekonomi gidişatı yüzünden ertelemek zorunda kaldım. Oyun hobisi bir yana, temel gıdaya çok harcıyorum birde üst baş ayakkabı özellikle değişik giymeyi severdim ama anlaşılan oyunları orjinal almayı kesicem bir yerden kisicaz bu da oyun olucak ilk başta. Benim donanım baya iyi gittiği yere kadar kullanıcam bu saatten sonra değiştirmem her halde 3060 lı masaüstü vardı biraz keyfe düşkün birisiyim monitörle birlikte sattım gidip 3080 lı laptop sipariş verdim özellikle ev değiştiriyorum arada değişiklik ve sakinlik için yazlık eve gidiyorum bu konuda laptop çok rahat kuş gibi hafifledim masaüstü taşımak birde monitör felan zor gelmeye başlamıştı. Oyunlarda psikolojik sınır 300 dü benim 700 ve üstü imkansız görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

inşallah kış indirimlerine kadar değişmez. onun telaşesi içindeyim şahsen.

• CS:GO oynayan arkadaşlar varsa onlar için yazıyorum. Ben zamanında biraz oynamıştım, uzun zamandır oynamıyorum. Bugün envantere bakarken 20-30 tane sarı kasalardan olduğunu gördüm. Zamanında düşmüş sanırım. 300 TL 'ye yakın para etti hepsi. Benim gibi olan arkadaşlar varsa affetmesin.

Battlenet : cangok#2306
    Xbox : JohnGox#5759
    Steam : cangoktr
  • Ahanda buraya yazıyorum buralar tozlu raflara kaldırılacak
    Dh forum bile kapanabilir kimse giremez ise
    Belki de internet bile ulaşılması güç olacak bizim için
    Zamlar ve gidişat onu gösteriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cangk kullanıcısına yanıt

Selamlar, geçen başka bir arkadaş daha bahsetmişti. Çok anlamıyorum kart satma olaylarından ama eldeki kartları sat dediğimde uzun süre mobil doğrulama yapmadıgınızdan dolayı 15 gün bekletileceksiniz şeklinde bir uyarı veriyor sarı renkte her seferinde. Teldeki uygulamadan, guard bölümünden mobil doğrulamayı açıp giriş yaptım pc de steam'e ama değişen birşey olmadı. Başka bir yerden mi yapmam gerekiyor mobil doğrulama dediği olayı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Battlenet : cangok#2306
    Xbox : JohnGox#5759
    Steam : cangoktr
  • Steam de aldığım son oyunum Dying light 2 oldu. 2022 de 1 TL bile harcama yapmayı düşünmüyorum. Ekonomi çok korkutucu oldu. Oyun stoklarım bitince oyun hobime ara vereceğim maalesef. Çünkü 2023 de PC de geri kalmış olacak. Donanım da bir dünya para. Alınacak gibi değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben de önümüzdeki indirimlerde snowrunner alıp aynı şekilde 2022'yi oyun almadan geçirmek niyetindeyim. Umarım güzel bir indirime girer. Pek umudum yok ama Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

GOW, Dying Light 2, Horizon Forbidden West aldım. 300 bandına gelirse Uncharted Thief Collection'u da alırım 2022'i kaparım.

Gamepass'e ilk gün eklenecek A Plague Tale: Requiem, STALKER 2, Scorn, Atomic Heart ve Starfield var. Hellblade 2 de gelicek ama 2022 de geleceğine dair duyum almadık galiba. Bunları da Gamepass ile oynarım. Birde Epic'in verdiği güzel beleş oyun olursa oynarım yeter bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Krediyi kaç ay vadeli çektiniz hocam :)

36 ay. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Şakası bir yana, kredi ile taksitlendirme işini hiç sevmem param varsa nakit alırım o durumlara getirmesin kimseyi valla çok zor.

IGNyoutube
    Check out four minutes of gameplay from the upcoming Square Enix adventure game Forspoken developed by Luminous Productions. #IGN #Forspoken
    https://www.youtube.com/watch?v=igFAqltZsEE

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • D. kullanıcısına yanıt

Bence downgrade yemiş.İlk videolarla alakası yok.Dünyası da boş duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 13 Aralık 2021; 18:3:41 >

GOG'da Shadow Tactics: Blades of the Shogun ücretsiz olmuş almayı unutmayınDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] .

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Guard aktif edince hemen serbest olmuyor diye biliyorum hocam. Aktif ettikten sonra 15 gün beklememiz gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

20 gün önce almıştım şansımı seveyim Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Olabilir hocam, bi 15 gun muhabbeti vardı gelen uyarıda. Ben onu beklememek için mobil dogrulama yapmami istiyor diye dusunmuştum. Demek 15 gunluk sure dogrulama yapinca basliyor.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.