Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü3 Mobil
5 sn
362.406
Cevap
2.800
Favori
22.949.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
598 oy
Öne Çıkar
Giriş

• 22.00 olması lazım

• Sanmıyorum kullanıcısına yanıt
    9 başlıyor hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • :)) bu mesajda garip olan kısım maalesef burası ''şimdi üçün beşin lafını yapıyorsunuz çok garip.'' Zamanında bende PS de oynadım ama oynamamış olsaydım PS özel oyunu bu diyerek yılına,fiyatına,niteliğine vb. bakmadan sorgulamadan mutlu olmam mı gerekiyordu :)

• kagan18 K kullanıcısına yanıt

Benim de aynı durum. 20 TL'lik kod gelmedi

• İndirimli 1 liralık oyunlardan şunlar düşünce çok mutlu oluyorum :)

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirg34 kullanıcısına yanıt

Sırf bu mesajı bana atmak için mi üye oldunuz? 1 mesaj nedir? yan hesapla mı yazıyorsunuz?

Sen PS'de oynamışsın mutlu olmuşsun zamanında aynı benim gibi bende oynadım ve şimdi PC'de tekrardan oynayacağım. Hiç GOW oynamayan adam zamanında PC'ye çıksa da bizde bu güzel oyundan faydalansak diyordular, ee şimdi oyun çıkıyor hala oyunun saati şöyle yok 100 saat üstü olmalı ve fiyatı şöyle demeye başlamışlar. Dünya da şuan en ucuz bizde satılıyor, bu adamlar size 100 liraya satsa yine burun kırın edersiniz

• Çok önemli haber değil ama, bilin diye paylaşayım. Belki düşünen vardır.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]De Marke DLCtwitter
    “👉 Rockstar, GTA Trilogy'i satın alanlara GTA V ve Max Payne 3'ü ücretsiz olarak veriyor. 🚨 Sadece PC kullanıcıları için geçerli. 🔗 https://t.co/G6ognwrh2T”
    https://twitter.com/DeMarkeDLC/status/1473609267391381504?s=20
  • arkadaşlar horizon zero dawn ve days gone 24 saatligine niye indirime girmiş.akşam indirimleri görmeden haraket etmeyim diyom ama indirimde şuan ikisi acaba kış indiriminde indirim almayacakmı

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi var bu gönderide hocam ikisi direkt verilmiyor bunların da içinde olduğu 7 oyundan birini hediye olarak alabiliyorsunuz.

• Aynen hocam doğru söylüyor. Şu an en ucuz fiyat Türkiye'de. Bu konu enterasan yalnız

• Buyuk ihtimalle kis indirimlerinde de benzer oranda indirime girerler. Suan PSN de indirim oldugunu icin de girmisler olabilirler steam de

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

sen gow a çok diyorsan 6 yıllık uncharted için 439 tl istiyor o ne olacak sony her zaman kendisini düşünür bu oyun steam e gelince çok düşük olmayacak

• :) konuyu güncel olarak takip ediyorum ama ilk kez yazma gereksinimi duydum. Valla yan hesapla da uğraşacak değilim :)

Oyunu PS'de ön sipariş ile almıştım yanlış hatırlamıyorsam 200'lü tutarlar üzerinden fiyatlandırılmıştı. Keyif alarak oynayıp bitirmiştim. Ama üzerinden 4 sene geçti ve oyunun yüzü eskidi.Bence bu süreç içerisinde oyunu oynamak isteyen oynamıştır.Bu yüzden yapılan eleştirileri gayet makul karşılamak gerekli diye düşünüyorum.''En azından PS'de oynayan birisi için''

Bu adamlar değil 100 liraya 10 liraya da satsa burun kıvıranlar illaki olacaktır. Ancak bu istisna yapılan eleştirileri haksız kılmıyor bence.Selamlar.

• vodafone yanımda hediye çark çevirdim 100/50 indirim verdi onunla steam kodu aldım kış indirimlerinde kullanırım :D

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Uncharted fiyatı daha belli değil nereden çıkardınız 439 tl olduğunu.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

ps5 te fiyatı belli onu dedim

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Dolarla beraber bunun fiyatı da 70 lira düşmüş oldu.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum aldım, çok memnun kaldım ancak gümrükte sürpriz yaşabilirsiniz. Bana 75 lira çıkmıştı.

• Burak4218 B kullanıcısına yanıt

Fiyati düşük göster diye satıcıya not yazmış mıydınız?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.