Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.732
Cevap
39
Favori
221.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sana diyorum gönderiyim benim temayı istemiyorsun ki.
  • Hehe

    Ne bileyim daha değişik şeyler arıyorum ben, şu anki temaların çoğu basit şeyler. Mesela Bad Company 2 konseptli Steam teması çok şugar olurdu ama di mi?
  • O tip temalı skinler geride kaldı.Steam belki eski default temayı kullanabilmeyi sağlasaydı olabilirdi belki.

    Daha yeni yeni temalar yapılamaya başlandı aralarında güzel olanlar var.İlerde seçenek çoğalacaktır.

    http://www.fpsbanana.com/guicats/426
  • arkadaşlar bu steamin oyunlar için kendi serverları mı var. yani diyelim x oyunu gidip dvd olarak alanlar, steamden alanlardan farklı serverlarda mı online olarak oynuyorlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 6 Mayıs 2010; 11:56:42 >
  • Steam'in kendi oyun sunucuları diye bir olay yok.Oyunu Steam'den alanda almayan da aynı sunucuda oynar.
  • Civ 5 i gift yapdim ama hala redeemed olmadi ve olmuyorda hep send gozukuyor neden olabilir arkadas hesabini acdi bakdi gozukmuyor steamdaki bir hatadanmi kaynaklaniyor yoksa daha oyun pre-order asamasinda olmadigi icinmi bu sekilde gozukuyor?
  • arkadasa internetten football manager 2010 aldim icinden steam key cikti o dvd den yukledi ben de kendim steam den yuklesem herhangi bir sorunla karsilasirmiyim
  • Arkadaşın o 'key'i girdiği an artık o kod arkadaşının Steam hesabına gömülmüş olur.Sen o 'key'i kullanarak kendi Steam hesabına oyunu yükleyemezsin.

    Yok eğer arkadaşın hesabı kullanarak oynayacağım diyorsan aynı anda oynayamazsınız oyunu.O oynarken sen Steam'e girersen arkadaşının oyunun kapanır aynı şekilde tam terside senin için geçerli olur.
  • ustadim arkadasimin steam hesabi yok o dvd den oynuyor yani oyuna girince dvd yi istiyor o da cd rom a dvd yi takarak oynuyor.bende steam hesabima basari ile ekledim oyunu ve su an yukluyorum bir sorun cikarmi sorum herhalde simdi daha net
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avrim

    CS:Source,CS 1.6,Team Fortress 2,Left 4 Dead 2,Modern Warfare 2 ve Bad Company 2 şuan yoğun olarak oynanan multiplayer oyunlardan.Half Life 2:Deathmach'i zaten ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.

    Benim önerim Team Fortress 2'den yana.Oyun 2 sene önce çıktığından beri Valve oyuna toplamda 3 GB'lık yenilik ve ek özellikler getirdi.Üstelik tüm bu yenilikler için hiç bir ücret istemedi ve oyunu halen güncellemeye ve geliştirmeye devam ediyor.Oyun takım oyununu desteklemesinin yanında grafiklerinden de görüleceği üzeri inanılmaz keyifli ve eğlenceli.Verdiğiniz para için pişman olmazsınız.

    üstelik 30 tl ye 5 oyunluk paketle alınabiliyor (orange box)..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pisco

    ustadim arkadasimin steam hesabi yok o dvd den oynuyor yani oyuna girince dvd yi istiyor o da cd rom a dvd yi takarak oynuyor.bende steam hesabima basari ile ekledim oyunu ve su an yukluyorum bir sorun cikarmi sorum herhalde simdi daha net


    http://www.turksportal.net/fmhaber/31014/fm-2010-satin-alacaklarin-dikkatine.htm

    Buradan okuduğum kadarı ile bir sorun olacak gibi gözükmüyor.
  • peki hocam orjinal steam oyununu cd den alırsam bunu steamda kullanabilirmiyim

    ve ben arkadaşla oyun alcağız bu accountu beraber oynicağız ikimiz aynı acccountu kullansak ve aynı anda oynasak banlanırmıyız
  • İlk sorunuza cevaben, CD olarak alacağınız oyuna göre değişir.Aldığınız her CD'li oyunu maalesef Steam hesabınıza ekleyemiyorsunuz.Oyunun ismini söylerseniz daha net bir cevap verebilirim.

    İkinci sorunuz içinse hesabı ortaklaşa kullanabilirsiniz bunda bir problem çıkmaz fakat aynı anda ikiniz birden oynayamazsınız.Siz hesaba giriş yapıp oynarken arkadaşınızda hesaba girmeye kalkar ise direk olarak sizin hesabınız "Başka bir kaynaktan giriş yapıldı" diyerek kendini kapatır ve sizi oyundan atar.

    Bu olay gereğinden fazla tekrarlanır ise şüphe uyandırdığından hesap geçici olarak dondurulabilir.
  • bişey sorucam, kısa süre önce orange box aldım, steam i cd keyle lisanslı olarak kullanıyorum.

    bikaç yıl önce cracked steam kullanıyodum ve bi kaç tane oyunu bedava indirip yedeklemiştim. şimdi o oyunları lisanslı steam e kursam sorun yaşar mıyım? eski oyunları cracked steam ile indirmiştim şimdi. lisanslı steam e kurarsam cdkeyimle ilgili bi problem yaşar mıyım?
  • Avrim sen bu işten anlıyosun sana bi sorum olcak

    Bende atinin verdiği hl2 keyi var çok eskiden bu keyle steam accountu almıştım ama hangi maille aldığımı bilmiyom şimdi başka bir üyeliklede bu keyi kabul etmiyor "geçersiz ürün şifresi" diyor ama elimde keyin yazılı olduğu hl2 kağıdı bile var. Şimdi ben bu keyi nasıl kullanabilirim ?
  • Steam ID'nizi hatırlıyorsanız keyin olduğu kağıdın üstüne Steam ID'nizi bugünün tarihini yazıp, bunun fotoğrafını yada tarayıcıdan alınmış görüntüsünü derdinizi anlatan bir mesajla birlikte "ticket" yolu ile Valve'e gönderirseniz size kesin olarak dönüş yapacaklardır.

    Eğer üyelik veya e-mail'i hatırlamıyorsanız işiniz zor diyebilirim ama yinede bir şansınızı deneyin.

    Bu videodan nasıl "ticket" atacağınızı görebilirsiniz.Videodaki arkadaş "hesap çalınması" durumunda atılacak "ticket"a örnek vermiş.Siz o kısımda kendinize göre uygun olanı seçenekleri seçip,basit bir İngilizce ile derdinizi anlatın.



    http://www.youtube.com/watch?v=VpmmZPOC8jY




  • Steam'da EA haftası başladı. İlk olarak bugün Crysis ve Crysis Warhead'da %50'lik indirimlere gidildi.

    Crysis ve Crysis Warhead'ı bugün için 14.99$ ye alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avrim

    Steam ID'nizi hatırlıyorsanız keyin olduğu kağıdın üstüne Steam ID'nizi bugünün tarihini yazıp, bunun fotoğrafını yada tarayıcıdan alınmış görüntüsünü derdinizi anlatan bir mesajla birlikte "ticket" yolu ile Valve'e gönderirseniz size kesin olarak dönüş yapacaklardır.

    Eğer üyelik veya e-mail'i hatırlamıyorsanız işiniz zor diyebilirim ama yinede bir şansınızı deneyin.

    Bu videodan nasıl "ticket" atacağınızı görebilirsiniz.Videodaki arkadaş "hesap çalınması" durumunda atılacak "ticket"a örnek vermiş.Siz o kısımda kendinize göre uygun olanı seçenekleri seçip,basit bir İngilizce ile derdinizi anlatın.



    http://www.youtube.com/watch?v=VpmmZPOC8jY



    eyw kardeşim saol ticket olayını deniyecem ama kullanıcı adıda aklımda değil yinede denemekte fayda var




  • Arkadaşlar bugün steamdan ilk defa oyun almayı denedim. bilgileri doğru olarak girdim ama işlemin sonunda işlemin banka tarafından durdurulduğunu belirten bir hata çıktı. yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla hesapta yeterli fon olmadığı gibi bir şey yazıyordu. ama hesapta oyunu almak için gerekenin çok züerinde nakit var. sorun ne olabilir? birde şu adres bilgileri falan önemli mi? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • "Hesapta nakit var" demişsiniz eğer "bankamatik" kartı ile oyun almaya çalıştıysanız yapamazsınız.Yok eğer kredi karı ise kartınız internetten alışverişlere açık mı?

    Adres bilgileri içinse önemli diyebilirim bir kaç alışverişimde banka bilgileri ile benim verdiğim bilgiler aynı olmadığından sorun çıkarttı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.