Şimdi Ara

Steam kütüphanesinden oyun kaldırmak ve yeniden satın almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay kadar önce steam hesabım çalındı itemlerimi çalamadıkları için cs go da vac ban yedirmişler. İşin kötü tarafı diğer tüm oyunlarım bu hesapta ve cs go için yeni hesap açmak istemiyorum. Şimdi ben bu oyunu kütüphanemden silsem ve yeniden satın alsam sorun yaşar mıyım?

• Bildiğim kadarıyla vac ban hesabı etkiliyor. Yani oyunu silip alman bir şeyi değiştirmez bence.
  • Yeni hesap açman lazım diye biliyorum. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı hesaplarda sadece trade banı oluyor adam itemleri kullanabiliyor fakat satamıyor vs bu şekilde yaparsak belki aynısı olur diye düşünmüştüm yanılmışım. Boşa gitti yani o skinlerinhepsi :)
  • Evet ama bu oyunda hileye girdiği için oyuna giremiyorsun bu sefer.
    support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-Radz-6869&l=turkish

Burda da yazdığı gibi; Tüm VAC yasaklamaları kalıcıdır; Valve hile yapanlara karşı sıfır tolerans politikası güder ve VAC yasaklamaları istek üzerine kaldırılmaz.
  • Denemis birisi olarak silip tekrar satin alman bi ise yaramiyor

• WonLt kullanıcısına yanıt
    Skinler bosa gitti ya en cok ona yaniyom 2800 saat oyun surem vardi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • envoytr kullanıcısına yanıt
    Hayatta tek derdiniz bu olsun. Caniniza bisey olmasin. Oyun bu sonucta. Hic uzulmeyin

• steam support ile iletişime geçin. durumu ayrıntısıyla anlatın. ne istediğinizi de anlatın. belki zaman alır, ama hesabınızı eski haline getirebilirler diye düşünüyorum.
  • envoytr kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yazıkki aynı sıkıntı bendede var dürüst bir şekilde diyorum evet denemek için program yaptım ve program kullanmıyorum diyenlerede artık inanmıyorum her 2 oyundan birisinde mutlaka hacker çıkıyor ve VAC banıda bir şekilde kaldırdıklarını düşünüyorum çünkü siteler madem bu kadar ban yiyen var neden millet bu kadar ban yerken hala hack çıkartmaya devam ediyorlar hiç Steam supportla vakit kaybetmeyin altı üstü yaptıkları oyunların kopyalarını satmak bin türlü havalar filan bir şekilde kaldırabilirseniz benide bilgilendirin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.